• don
    11.6k
    Jučer je Strukan produižio utakmicu 9 minuta a realno je bilo jedva za 5The Undertaker

kako, ajde kako 5? I produžia ju je 8, a ne 9. Ja san očekiva prije 10 nego 7.

moguće da uživo sa stadiona nisi primjetia, ali samo 5 minuta je bilo valjanja Osijekovih igrača.
  • The Undertaker
    7k
    Signalizirao je 8 minuta nadoknade ali je i samu nadoknadu produžio za minutu. Drugo poluvrijeme je bilo bez VAR provjera, bez prekida uslijed bakljade ili slično.
    Jedini malo veći prekid je bio kod starta na Pjaci. To je realno 3-4 minute, nategnuto 5. Strukan je zaračunao baš svako zadržavanje od strane igrača Osijeka pa čak i ono u nadoknadi što inače nije praksa.
    Jedina veća greška mu je nekažnjavanje starta na Pjaci. Meni se na stadionu isto učinilo da je igrač Osijeka prvi stigao do lopte i da je start grub ali ispravan. Međutim, na snimci se vidi da je Pjaca prvi na lopti i to je minimalno žuti. Ono što je meni bitno da se nije vidila tendencija da nekomu pogoduje što se zapravo ovdje insinuira.
  • vjeko1701
    12.7k
    Kod ovakvih startova nema ko je prvi do lopte. Start s dvije noge, jedna dignuti skoro na razinu koljena. To je žuti ko kuća. Jedini razlog zašto nije direkt crveni je jer nije s leđa ili đonom.
  • Carrasco
    5.4k
    Strukan nije dosudio prekršaj ni kad je Sučiću razbijena glava protiv Varaždina.
  • Eduardo
    22.8k
    Melnjak u kupu :sweat:

giphy.gif
  • dmil
    525
    ovako nešto se ne viđa ni u županijskim ligama, a čak i tamo bi suci sudili nepravilno izveden aut. Ovdje su pogađate, dosudili ništa.
  • Danko
    1.6k

Daj ak možeš izvadi ono kad baturina puca slobodnjak a dantas izlijeće na 5 m i blokira , a tupavi duje ne sudi ništa
  • Eduardo
    22.8k
    Daj ak možeš izvadi ono kad baturina puca slobodnjak a dantas izlijeće na 5 m i blokira , a tupavi duje ne sudi ništaDanko

giphy.gif
  • Blueshadow86
    2.7k
    Nisam baš najbolje upućen u ovakve detalje jer je prava rijetkost...ali, jel moguće dati kakvu sankciju (žuti karton) za ovo ragbi izvođenje auta, pogotovo jer je očito namjerno i bezobrazno?
  • The Octopus
    140
    Ne, ispravna odluka je aut za Rijeku i to je to
  • Blueshadow86
    2.7k
    Ne, ispravna odluka je aut za Rijeku i to je toThe Octopus

Ok, ali ovo je, po meni, nesportsko ponašanje koje bi se trebalo sankcionirati žutim kartonom.
  • plavi72
    1.2k
    Naši igrači nezainteresirani,nitko ne traži ponavljanje?!Osijek nepostejeći udarac iz kuta,njihov gol,naš gol mogao priznati,kao što nije priznao,Rijeka 2-3 (JankovićMajstorovićPetrovič)žuta trebala dobiti do prigovora Kange,žuti smanjuje agresiju,a mi kažemo zaslužio je Kanga,NIJE.Kriterij mora biti ujednačen,da si dao žuti,što je žuti Rijekinim ,e onda i Kangi naravno za prigovor,ali ne bi prigovarao Kanga da je onaj sudio pošteno,sad ćemo reći kmečimo,reći istinu nije kmečanje.
    Dobro netko napisa,magarad orgija po medijima,naši priopćenje za travnjak pa odgovori onom majmunu bradatom i zabrani mu dolazak zbog prijetnji, traži ispriku...Što hoćeš je li po pravilima 5% (uvijek sam bio da im se da koliko ih dođe),jednom zabraniš,oni kao uvrjeđeni,prijete.
    Previše dopuštamo,popuštamo kao prvaci države imamo pravo(kao i svi ostali) na pošteno suđenje ,a mi nemamo pošteno suđenje(ne branim igrače zbog rezultata,oni su glavni krivci).Ne trebaju mi ni jedanesterci koji nisu,ni golovi iz zaleđa,ništa što nije pošteno,ali ne suditi startu na Pjaci,ne ponoviti ovaj udarac,prvaku države na svom stadionu,Duje ne ćeš suditi jer nas kradeš,a još si iz Splita Bojim se suđenja u nedjelju iskreno,a najviše onog iz var sobe.
  • miro
    5.9k
    Naši igrači nezainteresirani,nitko ne traži ponavljanje?!plavi72

e točno to, zato nam i je kako je

ne kazem da se trebamo pretvorit u Kalika i Uremovica, ali daj malo krvi, pokazi da ti je stalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.