• don
    11.5k
    Jučer je Strukan produižio utakmicu 9 minuta a realno je bilo jedva za 5The Undertaker

kako, ajde kako 5? I produžia ju je 8, a ne 9. Ja san očekiva prije 10 nego 7.

moguće da uživo sa stadiona nisi primjetia, ali samo 5 minuta je bilo valjanja Osijekovih igrača.
  • The Undertaker
    6.9k
    Signalizirao je 8 minuta nadoknade ali je i samu nadoknadu produžio za minutu. Drugo poluvrijeme je bilo bez VAR provjera, bez prekida uslijed bakljade ili slično.
    Jedini malo veći prekid je bio kod starta na Pjaci. To je realno 3-4 minute, nategnuto 5. Strukan je zaračunao baš svako zadržavanje od strane igrača Osijeka pa čak i ono u nadoknadi što inače nije praksa.
    Jedina veća greška mu je nekažnjavanje starta na Pjaci. Meni se na stadionu isto učinilo da je igrač Osijeka prvi stigao do lopte i da je start grub ali ispravan. Međutim, na snimci se vidi da je Pjaca prvi na lopti i to je minimalno žuti. Ono što je meni bitno da se nije vidila tendencija da nekomu pogoduje što se zapravo ovdje insinuira.
  • vjeko1701
    12.6k
    Kod ovakvih startova nema ko je prvi do lopte. Start s dvije noge, jedna dignuti skoro na razinu koljena. To je žuti ko kuća. Jedini razlog zašto nije direkt crveni je jer nije s leđa ili đonom.
  • Carrasco
    5.1k
    Strukan nije dosudio prekršaj ni kad je Sučiću razbijena glava protiv Varaždina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.