• Paggini
    39.8k

Ajde onda mi je srce na mjestu.
  • skener
    1.9k
    Predstavnici HNS-a, klubova HNK Hajduka i GNK Dinama zajedno s predstavnicima Ravnateljstva policije i Policijske uprave zagrebačke iznijeli su svoje viđenje i stavove, tada aktualne situacije.

Naglasak policije, koji je tijekom sastanka jasno rečen je da prije donošenja odluka moramo biti svjesni što one sa sobom povlače, u smislu posljedica, a ujedno i voditi se jasnim zajedničkim interesom koji neizostavno mora biti vođen mišlju da donosiocima odluke, u prvom planu treba biti sigurnost svih.

Dodatni trud policije uložen u iznalaženje rješenja kroz komunikaciju, primarno na zadovoljstvo svih građana i ljubitelja sporta, ali i nas policije u ovom konkretnom slučaju kao inicijatora smirivanja tenzija, rezultiralo je dogovorom, potpisivanjem ugovora.

Vodeći se našim idućim ciljem, a to je da osiguramo građanima i navijačima „sigurnost“ u atmosferi pozitivnog sportskog ozračja, posebno naglašavamo da će ulaz na stadion biti omogućen i dopušten samo onima koji imaju ulaznice.
  • Dzgšb
    1.4k

Da , za sigurno zaustavljanje jedine njihove prave opasnosti, a sva trojica su odlični stoperi po meni. A napunit ćemo sredinu sa četvoricom koja će dat sve od sebe.
  • El Madrigal
    153
    Inace me nije briga sto se o sucima pise i prica ali ovaj put cu morati napisati obranu za Matea. Decka znam osobno i vjeruj mi da nije T od torcidasa i da je decko veci profesionalac nego 99% sudaca. Kad je usao u ligu nije se najbolje snasao, ali koliko me pamcenje sluzi zadnji derbi je odsudio odlicno. Nisam baba vanga pa da procijenim kako ce odsuditi ovaj derbi sada al vjeruj mi ti i svi ostali da cete se za koju godinu moliti da nam on sudi i tvrdim takodjer da ce biti nase veliko sudacko ime nakon dugo godina.

Takodjer sam cuo pricu od prijatelja hajdukovaca kako se sa poljudski tribina decku vice da je četnik iz Benkovca iako to nema veze s vezom, ali cisto da vidite da svaki sudac dalmatinac ne mora biti po defaultu kontra Dinama
    Petar86

Nije nikada sudio derbi, pisalo se po medijima da ima veze s T, a ako je tvoj post točan, nitko sretniji. Hvala na ispravci
  • znajdatevolimja
    280
    Tekst sa torcidinog facebooka:

“Demokratski” maksimirski režim, prokušanim starim metodama, danima čini sve da spriječi dolazak navijača Hajduka na derbi. Kukavički se skrivajući iza prozirnih argumenata, uz licemjernu šutnju svojih navijača, osmislili su monstruozan i podao način da kompletni hrvatski nogomet još jednom učine taocom režima u službi jednog kluba.

U duhu tog kukavičluka, umjesto njih (ili s njima?), stao je i Hrvatski nogometni savez predvođen Marijanom Kustićem, kao savršeni primjer mafiokracije koju nam serviraju pod krinkom sigurnosti, visokih rizika i pravilnika koji se tumače onako kako dinamu odgovara.

Također, koristimo ovu priliku da javno čestitamo dinamu i njegovim navijačima na pronalasku dostojne zamjene za Krešimira Antolića.

Sanjine Španoviću, čini se da si prava osoba za nastavak takvog djelovanja!
    Ni Krešo, a ni njegov vječni Gazda, ne bi se posramili ovakve gadarije!

Ali, ova ti je knjiga, Sanjine, već pročitana!

Ovo će u povijesti hrvatskog nogometa ostati upisano kao najbezočniji pokušaj da se, u sprezi s policijom, savezom i medijskim poslušnicima, ugasi i zadnja oaza nogometnog folklora koju je najveći hrvatski derbi predstavljao do ove sramotne odluke.

Vidimo se na Maksimiru!
  • NORTE
    13.9k
    Ovo će u povijesti hrvatskog nogometa ostati upisano kao najbezočniji pokušaj da se, u sprezi s policijom, savezom i medijskim poslušnicima, ugasi i zadnja oaza nogometnog folklora koju je najveći hrvatski derbi predstavljao do ove sramotne odluke.znajdatevolimja

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
  • Droljo
    12.9k
    Jebote ja sam suzu pustio
    Brada mi zadrhtala
  • kadsemasazatalasa
    21
    Nazovite me ludim, al ja bih im dao kompletan Jug.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Torcida i Medugorje zajednickim snagama protiv Sanjina :rofl: :rofl: :rofl:

Sad znate kad serete i kujete teorije zavjere s kime ste na istoj valnoj duljini :rofl:
  • Olmic
    4.1k
    Zanima me kolicina baklji s njihove strane, a i kaj ce jos pokusat
  • Noel
    8.9k
    Ko kakvi balavci u 6. osnovne kad prijete odlaskom od doma jer ih mama i tata nisu pustili na dane kaštel gomilića. Ovakve objave su predjetinjaste i za podravske štuke kojima je prosjek godina 12.
  • Paggini
    39.8k
    Hahahaha, policija, Sanjin, Antolić, Kustić, mafiokracija, kriminal, pročitane knjige....

Sve to jer su dobili koliko trebaju dobiti karata.

Pa koji cirkusanti jebeni hahahahahahah
  • znajdatevolimja
    280
    Ne provociram niti išta, ali sjećam se da je na telegramu prošle sezone bilo priopćenje da grupa stoji iza toga da se navijačkim skupinama daje cijeli jug, što se promijenilo u međuvremenu?

Ako pitam previše izbrišite komentar i moja isprika unaprijed.

Ne kažem da im trebamo dati cijeli jug, dapače, nek si jebu mater
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.