Inace me nije briga sto se o sucima pise i prica ali ovaj put cu morati napisati obranu za Matea. Decka znam osobno i vjeruj mi da nije T od torcidasa i da je decko veci profesionalac nego 99% sudaca. Kad je usao u ligu nije se najbolje snasao, ali koliko me pamcenje sluzi zadnji derbi je odsudio odlicno. Nisam baba vanga pa da procijenim kako ce odsuditi ovaj derbi sada al vjeruj mi ti i svi ostali da cete se za koju godinu moliti da nam on sudi i tvrdim takodjer da ce biti nase veliko sudacko ime nakon dugo godina.
Takodjer sam cuo pricu od prijatelja hajdukovaca kako se sa poljudski tribina decku vice da je četnik iz Benkovca iako to nema veze s vezom, ali cisto da vidite da svaki sudac dalmatinac ne mora biti po defaultu kontra Dinama — Petar86
Ovo će u povijesti hrvatskog nogometa ostati upisano kao najbezočniji pokušaj da se, u sprezi s policijom, savezom i medijskim poslušnicima, ugasi i zadnja oaza nogometnog folklora koju je najveći hrvatski derbi predstavljao do ove sramotne odluke. — znajdatevolimja
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.