• Krizy
    53.2k

Meni i kolegama odbijeno po 10% plaće za prva tri mjeseca zbog krize i kao možemo dva dana mjesečno uzeti da ne radimo zbog toga.

Uzmem ponedjeljak zbog utakmice, kaže poslovođa ne može. Poručio sam mu da se vidimo u utorak, a može i otkaz.
  • Efes Pilsen
    10k
    Ima li kakvih novosti oko popisa i ulaznica za tovariju?
  • Boysica
    627
    Ma ja radim u super firmi svi dinamovci članovi imaju godišnje idu na sjever ...
    Jbg jučer saznala da sam dobila slobodan dan znači ne radim u opće samo da mi je do karte stajat ću pred maxom ak nis drugo neko će me ugurati u nutra ja ću ući makar silom :scream:
    Uglavnom moj firma je bila i sponzor klubu sad nezz jel još uvjek neću imenovati firmu .
  • Marley
    3.1k
    MA TOOOO!!! Ne daj se gazit!!

A ionako ces ako zatreba, sudeci po nekim talentima, lako naci novi posao :wink:
  • skener
    1.9k
    Pjaca tako dan poslije utakmice i dalje nije mogao stati na nogu, morao je koristiti štake, što samo po sebi dovoljno govori da ozljeda nije bezazlena. A s obzirom da je utakmica s Hajdukom već u nedjelju, pitanje je hoće li jedan od najvažnijih Dinamovih igrača, koji je u zadnje vrijeme bio u dobroj formi, biti spreman za tu utakmicu
  • Krizy
    53.2k
    MA TOOOO!!! Ne daj se gazit!!

A ionako ces ako zatreba, sudeci po nekim talentima, lako naci novi posao :wink:
    Marley

Ne vjerujem iskreno haha, nisam nikada bio ni blizu poslu na koji ciljaš :lol:

Naći će se nešto, ajmo dobiti ovo :rofl:
  • Keyser Soze
    12.8k
    Izostanak Pjace bi bio veliki udarac za nas. Na krilima ćeš u tom slučaju imati Cordobu i Hoxhu, prosjek HNL-a.
  • rakurs
    821
    prosjek HNL-a.Keyser Soze

Inače prosjek HNL-a tovarima radi velike probleme, o kojem god klubu da pričamo. Ali da, jako mi je teško zamisliti da Hoxha u nedjelju radi razliku. Na lijevoj strani će Stojković biti, poprilično sam uvjeren.
  • Cif
    246
    koji je to najbolji trener Bjelica?nekad bio sad je taman za prvu županijsku
  • Dzgšb
    1.4k
    Po meni najbolji sastav za nedjelju 3-4-2-1
    Nevistić - Torrente-Theophil-Galešić - Franjić-Sučić-Ademi-Rpg - Baturina-Stojković(Pjaca) - Kanga
  • Olmic
    4.1k
    i ja bi iza s 3 a sve u svrhu da napunimo sredinu terena
  • Paggini
    39.8k
    Sta, po svemu sudeći, jug prazan a? Jer do 15h policija treba imati popis tko dolazi, ako se ne varam.

Dobar pritisak tovara, drago mi je da je urodio plodom.

1525104290935?e=2147483647&v=beta&t=NgbcBAhflSiTNQ3W8LrCSE3oD_tRpej26biGYZg41Uo
  • Anderson Costa
    54
    Malo sam pogledao raspored do kraja, dakle 13 utakmica - 39 bodova u igri sto je gro.
    Hajduk tuci pod muss, nakon toga nam se otvara nesto laksi period, iako smo do sada svasta znali kiksat i dalje sam optimist i vjerujem da se decki mogu sabrat i odradit niz od 3-4 pobjede i uvjeren sam da smo onda u par bodova minimalno...
    Ovo je biti ili ne biti ajmo!!!!!
  • tigric
    582
    Mislim da nema slobodne prodaje, nego torcida sve podijeli među sobom, a u svojem priopćenju napisali vidimo se na Maksimiru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.