• NORTE
    13.9k
    Delegacija tovara napustila sastanak bez potpisaRama86

:cry: kako ćemo bez gube na jugu?
  • Droljo
    12.8k
    S obzirom da im je na stadionu palo preko 200 baklji,Laugreano

Otkud to sad?
  • serbus
    4.7k
    Uzet će oni na kraju tih 1200 samo rade pritisak da dobije sve...
  • bbb medimurje
    3.7k
    48 sati prije utakmice mora se znati imena i prezimena svih gostujucih navijaca
    Znaci sutra do 15 moraju te podatke dostaviti policiji
  • NORTE
    13.9k
    Mene nimalo ne bi iznenadio "Desinec" (posebno ako izgube), a onda opet izigravanje žrtve s "upozorili smo vas".

Misle da se svijet vrti oko njih.
  • Pacho
    224
    Meni je odlican poziv na "dogovor" po kojem oni dobijaju sve sto zele, a mi apsolutno nista
  • Felip
    336
    Mene nimalo ne bi iznenadio "Desinec" (posebno ako izgube), a onda opet izigravanje žrtve s "upozorili smo vas".NORTE

Mi smo ovaj put u većem riziku od ozbiljnog incidenta. Ako izgubimo i treći put od ovih i to doma padat će glave. Izbili bi nam drugi trofej u istom tjednu kao što smo mi njima prošle sezone. Nikoga živog neće biti briga koliko su tovari dobili karata ako se sezona raspadne u nedjelju.
  • Markisha
    80
    Zanima me samo hoće li se opet u nedjelju kao i sinoć veliki navijači "pokidat" da gledaju tekmu u hodniku, kod plavog kornera i ispod krova ili će odjednom se spustit dole i glumiti baje i pametovat o mjestima..

Sramota... pogotovo za ljude koji su "koju stanicu" od Zagreba da su gledali gore tekmu i ostajali po kafićima kod stadiona, a ljudi iz Slavonije i Hercegovine prelazili nekoliko i nekoliko kilometara i sat vremena prije i fino se smočili ili ostavili glasnice za igrače koji im to vrate kao da prvi put igraju lopte u životu.
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Generalno je stadion problem koji godinama umara sve i nadam se da si shvatio važnost projekta, ako si gledao predstavljanje neki dan ili makar čitao, manje važno.

Čuj, neću ja niti iko ovdje opravdati (sigurno da ih ima prisutnih i na forumu) pojedince koji su se “sakrili” pod ono malo natkrivenja na Sjeveru, ali će se sve te fele ispraviti stadionom i do tada su sve ovakve stvari “lajanje na mjesec”, jebi ga.

Kada dobijemo funkcionalan stadion takvih problema, nadajmo se, neće biti. Do tada, nažalost, krpljenje..
  • marcio amoroso
    40k
    K…c si, a ne Dinamovac ako si se već predao. Samo toliko.
  • Petar86
    1.1k
    A sudi Benkovčanin Mateo Erceg! Deklarirani Torcidaš! HmEl Madrigal

Inace me nije briga sto se o sucima pise i prica ali ovaj put cu morati napisati obranu za Matea. Decka znam osobno i vjeruj mi da nije T od torcidasa i da je decko veci profesionalac nego 99% sudaca. Kad je usao u ligu nije se najbolje snasao, ali koliko me pamcenje sluzi zadnji derbi je odsudio odlicno. Nisam baba vanga pa da procijenim kako ce odsuditi ovaj derbi sada al vjeruj mi ti i svi ostali da cete se za koju godinu moliti da nam on sudi i tvrdim takodjer da ce biti nase veliko sudacko ime nakon dugo godina.

Takodjer sam cuo pricu od prijatelja hajdukovaca kako se sa poljudski tribina decku vice da je četnik iz Benkovca iako to nema veze s vezom, ali cisto da vidite da svaki sudac dalmatinac ne mora biti po defaultu kontra Dinama.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.