• Ludovic IX
    8.2k
    nadam se da naši rade danonoćno na terenu, jer ako bude oranica zbog jučerasnje tekme, opet ćemo mi pokusavati po zemlji a neće ići..oni će već oprobanim receptom.. nabi gore na livaju i čekaj grešku naših stopera..i
  • Nousername
    758
    Na nama je navijacima da srusimo jebeni stadion u nedjelju nebitno izgubili il pobjedili.Trebamo jebeno poderat glasnice kakav god rezultat bio.Ovo nam je zadnja tekma biti ili ne biti i vec me sad pere opasna nervoza.Najradije bi lupo glavom od zid
  • rioda
    7.1k
    Tovari bez Kalika... Koliko god to donedavno smiješno zvučalo, ovo mi je dobra vijest jer bez njega vrlo vjerojatno u sastav upada Krovinović. Bez Kalikove agresive u vezi ćemo valjda lakše funkcionirati...
  • Facke
    5.2k

A ste da dela na terenu? Pitam te ja ozbilne. I ste uopce dela na nasem terenu? Ocite je i tu dosle do promjene?!
  • Ludovic IX
    8.2k
    gospodine, ali ja vas ništa ne razumijem.. ako se meni direktno obraćate, zamolit ću vas da pišete na štokavskom narječju. jedino se njime služim
  • Jurki
    15.9k
    nije doslo do promjene.. ocito je Sakoman odlucil da ne odrzava terene, nemam kaj drugo zakljuciti.
  • Ludovic IX
    8.2k
    ja bi rekao da je sustav odvodnje u banani jer teren sam po sebi je pun rupa koji bi vodu trebali odvest ispod a sustav odvodnje izbacit vodu van terena. a to je zakazalo već par puta ua zadnjih par godina.. ako se ne varam, prije par godina je prekinuta utakmica reprezentacije zbog vode pa je nastavljena drugi dan kao da nista nije bilo
  • Droljo
    12.8k
    I na poljudu su jednom bile zaštopane te drenažne cijevi pa se nije igrao derbi. Pričalo se i o sabotaži tada...
  • El Madrigal
    152
    A sudi Benkovčanin Mateo Erceg! Deklarirani Torcidaš! Hm
  • El Madrigal
    152
    Ajmo više dobiti 1 derbi! A Rijeka će teško dobiti na velikogoričoj oranici. Zadnja nada. Do prije 5 minuta sam pisao na temi Dinamo - Osijek, kao da su šanse za naslov tek 30%, a sada već nada i optimizam. Nisam jedini.
  • Blue Label
    42

Još k tome ako sigur igra beka oni nemaju veznog za rotaciju, a raketa će izdušit jer je igrao zadnje 2 po 90min.
  • Rama86
    293
    Upravo na Novoj tv, danas bio sastanak Svetine, Manenice i Bilića.
    Delegacija tovara napustila sastanak bez potpisa, a ograda na jugu se pravi.
  • Droljo
    12.8k
    Tko ih jebe. Može jedan derbi proći i bez orangutana i čimpanzi na jugu..
  • NitkoBitan
    23.3k
    Bit cemo gospoda pa unatoc nedostatku potpisa sa njihove strane poslat im tih 1254 ulaznica :smile:
  • Laugreano
    3.5k
    S obzirom da im je na stadionu palo preko 200 baklji, pretpostavljam da ipak dolaze. Osim ako se ne predomisle sad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.