• Dinaminjo
    1.3k
    I 9 manje u "malim"
  • Kermit
    263

Ovo se baš vidjelo u prijenosu. Pjaca nemre hodati i pokažu zamjenu, a ovaj (Perković) po svom udara.... Cannavara samo kaj herz nije strefio.
  • Noel
    8.9k

Vojnik kluba. Svi su oni vojnici kluba a nesposobni za osnovne stvari. Kao da su početnici. Ili namjerno sabotira. Da sam Cannavaro odma bi mi letio iz stožera.
  • KtcGoat
    231
    "Ja ovom covjeku vjerum"
  • mali M
    7k
    odma u prijenosu sam tu odustao od ikakvog nadanja u rezultat jer sam skužio da su krivu zamjenu napravili... Onaj zbunjeni užasnuti pogled mi je sve rekao... Nije kraj svijeta ali i to ukazuje kakav kaos je u Fabijevom stožeru...
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Ne znam, meni je mister ok, problemi su nastali prije i u drugim sferama, a ovo jučer je samo kulminacija peha i zaslužene nesreće jer sreću nismo isprovocirali, lopta uvijek vrati kada zaslužiš, kad tad, zato duboko vjerujem u tu šugavu nedjelju i udarac šampiona...ali kažem, džaba ti sve kad u najbitnijoj utakmici ti imaš šugavu poplavu zbog nesposobnjakovića i ne možeš nametnuti igru
  • serbus
    4.7k
    Stavi Varelu i Belog neka djeca igraju rezultat je isti a ovdje ću vidjeti bar jedno možda čak i dva guranju kroz noge malo igre. Osim Baturine i poneki bljesak nekog igrača nogomet već duže ne živi na Maksimiru.
  • purger39
    32
    Bez obzira kako ova sezona završila, i dalje vjerujem u naslov pitaj Boga zašto, ali vjerujem, Mister treba ostati na klupi...

Ali ono kaj je sigurno, Perković mora napustiti stožer i to još danas... Ova jučerašnja glupost sa promjenom je nekaj za kaj ne postoji nikakvo opravdanje... Cijela klupa skoči doslovce u teren, Mister poludi sa razlogom, vidi se da je Pjaca polomljen i da ne mre dalje, a ova budaletina nastavlja sa dogovorenom zamjenom...

Znači, ili ga frajer namjerno buši u nadi da će biti prvi trener ili je lik tolika neznalica da ne prepoznaje trenutak i mogućnost teže ozljede igrača...
    Bilo kako bilo, vrijeme je rastanak sa Perkovićem...
  • GeneralNapoleon
    984
    Umijesto da ga se smijeni sad kad jos ima nade, opet ce se sporo reagirat i dozvolit da ne pobijedi derbi.
    I sto ce bit najbolje je da dok se to dogodi onda ce mu dat pedalu.
    Istu gresku ce napravit kao dok nisu reagirali sa Maricom vec na jesen.
    Ja ne vidim teoretske sanse da mi dobijemo tovare sa njim na klupi.
  • i more je plavo
    1.2k
    pogledaj koje igrace je Bjelica tada imao na raspolaganju.
    Cannavaro je dobio i nesto prinova, ili barem popunu kadra a i pripreme.
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Želim samo jednu stvar, da se dovedu dva nova pomoćna trenera, možda i 3 jer mislim da bi nam dobro došao novi trener golmana...

Ali kao prvo, Perkovića želim van što prije jer je po meni nikakav stručnjak...
  • don
    11.5k
    stvarno me zanima viđenje nogometa ljudi kojima je glavni problem trener, a ne igrači i njihovo (ne)zalaganje.
    ako ne valja kod Bišćana, Jakirovića, Bjelice, pa sad i Cannavara. Zar nikad nisi pomislia da nije problem u treneru?

posebno me fascinira zazivanje Sopića za trenera, a onda nakon misec dana bi i njemu glavu skidali i zazivali otkaz. Ali gospodo, ovo nije igrica.
  • i more je plavo
    1.2k
    ma to sve stoji, igraci su takvi kakvi jesu, i to je nas najveci problem vec duze vrijeme, ali prijatelju i trener moze nesto uciniti kad vec ne mozes promijeniti cijelu momcad.
    Cannavaro je dovoljno dugo ovdje da moze shvatiti da nije trenutak za eksperimente i lutanje sa pozicijama u momcadi, pa i malo ih nabrusiti da izadju na teren sa zeljom a ne sa nadom.
    Jer ako nije do sada shvatio s cim raspolaze i sto mu tko moze dati, onda ni nece.
    Nek igraju na kontre sa brzim krilima a zgusni otraga, nemam pojma, nisam ja trener, ali ovo sto radi, ne daje rezultat ni vidljiv napredak, pa da se bar nadamo da ce eksplodiratu u nedjelju.
  • GeneralNapoleon
    984

Glavni problem je u igracima. Ali moja argumentacija je da nam je jedina nada da se pokusa na pozitivan sok dobiti tovare i na tom valu nekako doteglit do naslova.

Ako FC ne dobije tovare gotovo je. A ja ne vidim kako on u ovom trenutku ikako moze dic igrace da ih dobije. Trenutni problemi nisu niti takticki nego iskljucivo mentalni. Kao sto je Facke napisao meni djeluje da igraci vise ni sami ne vjeruju u trenera kad su tako potonuli.

Jedini lik koji mi djeluje dovoljno lud je Sopic. Ako Cannavaro ne dobije tovare gotovo je i dao bi mu pedalu te doveo Kovacevica kao mozda najperspektivnijeg trenera. Ili neka onda dovedu konacno normalnog SDa pa neka taj bira trenera.

Mislim da je ne napravit nista u ovom trenutku najgora opcija, kao sto je bila kod Marica na jesen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.