• Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Zadnjih par puta mržnja mi nije uspjela, pa mi nada nije uspjela, pa mi nikakva očekivanja nisu uspjela, sad ću drugom taktikom:

Zadnjih par godina mi smo bili ti koji smo tovare vraćali iz zagrobnog života u međusobnim utakmicama i to više puta, bilo bi korektno od njih da vrate uslugu ovu nedjelju i nas vrate u život ni krive ni dužne. Ajde, vraćanje usluge bi bilo zaista korektno kad smo već mi to napravili njima dva, tri puta. Evo, idući puta u znak dobre volje im damo 6% kapaciteta!
  • Zg123
    1.2k
    Erceg sudi u nedjelju
  • grba
    118
    Mateo Erceg (Benkovac)
    Ivan Janić (Ilok)
    Ivan Mihalj (Velika Gorica)
    Zdenko Lovrić(Đakovo)

VAR:Patrik Kolarić (Čakovec)
    AVAR:Ivan Matić (Osijek)
  • zg041
    223
    morao je kolaric,pa makar kao var sudac
  • Keyser Soze
    12.8k
    Pobjeda u derbiju mjenja sve, ova situacija je slična onoj u rujnu kada su nam tovari došli kao razbijena vojska s puno unutarnjih problema pa im je pobjeda na Maksimiru promijenila sezonu. Možemo ih dobiti sigurno, samo fali samopouzdanja, al uvjeren sam da će agresivnost biti na nivou, ovo je naše finale.
  • Dinamo iznad svih
    110
    "Dok dišem ja ću živjeti za modre

Nema skrivanja. Sami smo se doveli do ove situacije i
    jedino se sami možemo izvući iz nje. U nedjelju je "dan D". Biti ili ne biti. Utakmica koja može promijeniti sve. Devedeset minuta kada svi trebamo stati iza naših igrača i učiniti sve da upišemo važna tri boda. Da pokažemo ponovno da smo najjači kad je najteže. Pozivamo sve navijače da svoju tugu, razočarenje i ljutnju usmjere na podršku koja nam itekako treba i da u nedjelju napunimo Maksimir i da pokažemo svima kako se navija i igra za voljeni klub. Čeka nas teška utakmica u kojoj jednostavno moramo ostaviti srce na terenu!
    Zajedno smo najači. Zajedno smo Dinamo!"

Ajdeee igrajtee
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Slažem se. Ovo je kako se često lani govorilo, prava "kvalifikacijska tekma". Našom pobjedom magaradi spuštamo moral, još ako im Gorica uzme bod na Poljudu očekujem raspad u rangu onog lanjskog. I dalje smatram da je Rijeka opasnija od njih i iskreno se nadam i njihovom pokojem kiksu, iako s obzirom kako igraju u zadnje vrijeme, ne vidim gdje oni mogu "kihnuti".
    Na nama je da nižemo pobjede i nadamo se njihovim posrtajima.
  • zg041
    223
    sad ce se igraci jos više smrznuti,kad je ovak tekma okarakterizirana... kao "dan d" ...nadam se da ce odigrati muski ,i ak nista drugo polomiti cigane
  • grba
    118
    Šalove u ruke, zapjevajmo svi...
  • Boycie
    2.4k
    Nek nabrijavanje počne.

Screenshot-20250227-132510-Gallery.jpg

Screenshot-20250227-133157-Facebook.jpg
  • dzis
    979
    Ludak ili ne..ja sam totalno uvjeren u 3 boda.
    Derbi je,forme nisu bitne

jedva cekam da krene..za ovo se zivi
  • Jurki
    15.9k
    ako ce se igraci smrznuti zbog objava na drustvenim mrezama i ako im nije jasno u kakvoj smo situaciji, da nam je pobjeda jedino kaj nas drzi jos na zivotu u ovoj sezoni.. onda nek se svi komotno ostave nogometa.
    Znaju svi kak je lijepo potpisati ugovor s Dinamom za lijepu placu.. pa onda nek se znaju i iscupati iz govnana u koja su sami uvalili klub.
    Zelim da preoru teren, zelim da sve i jednog tovara uguraju u njihov gol zajedno s loptom.
    Sad se bu vidlo dal ce biti pukovnici ili pokojnici jer nema vise skrivanja iza recenice "pa ima jos puno kola do kraja".
  • Markelo
    3.1k
    Ok mi je objava kluba ali idalje ne mogu nikako prihvatit da mi možemo još na početku ožujka ostat bez titule. No tako je kako je, iz svoje kože ne možemo. Nedjelja će nam presudit za ovu sezonu. Pobjedom se opet možemo nadat da će naš niz napokon krenut
  • Paggini
    39.7k
    Hoću noge da im polomimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.