• prefontaine
    1.1k
    Kad bi barem bili na clean sheetu, uz barem jedan zabijen gol, vjerujem da bi to bilo dovoljno za pobjedu.
  • javolimtebejako
    2k
    po pravilima, to bi bilo dovoljno za pobjedu da :rofl: šalu na stranu, 2 moramo zabit jer nema šansone da ne primimo ni jedan
  • NitkoBitan
    23.3k
    Nikada, ali nikada necu sumnjat u pobjedu nad tovarima doma na Maksimiru. Iole sam sumnjao onda kad bi nam bod bio dovoljan znajuci da cu gledat dosadni kalkulirani nogomet bez preuzimanja rizika.

Glupo je rec u ovoj situaciji kada smo jos uvijek favoriti, ali gledajuci iz paralelnog svemira nikakvih sansi za titulu i dalje je ogroman motiv sjebat tovare jer samo mozete zamislit stanje na internetu i drustvenim mrezama u slucaju osvajanja naslova ako je vec sad nepodnosljivo svaki drugi clanak citat o
    njima.

Rijeka kiksa u Gorici na vaterpolo terenu kod domacinski nastrojene ekipe, mi maznemo tovare na Maksimiru i budenje ujutro ce odmah biti ljepse uz iscekivanje svake prvenstvene utakmice kao play offa za Ligu prvaka.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Rekoh već prije, ako je samo 1 razlike za nas, a 90ta je minuta,tresem se dok sudac ne odsvira kraj ili dok mi ne zabijemo za 2 razlike. Strašno do čega nas je dovela ova sezona.
  • Bernard
    715
    sve kužim,znam da ne cveta cveće trenutno u naše poduzeće.
    ali hej zašto ne biti optimist,možda se sve preokrene u nedjelju.
    možda neki moćan sd potpiše uskoro.
    možda pokaram Margot Robbie(sumnjam ali jbg uvijek ću se nadati).
    zašto ne biti optimist zar je to grijeh danas,možda je biti bolje samodopadan i sarkastičan,to je popularno na zoni(ne mislim na tebe).
    Ta nedjelja je nama full bitna i ako je nas par optimista vjeruje, zašto bi to bilo toliko čudno.
  • znajdatevolimja
    249
    Ja sam iz samo meni poznatog razloga siguran u pobjedu u nedjelju. Ne mogu obrazložiti ni na koji način, ali sam siguran u pobjedu u nedjelju.
  • Orc123
    10.8k
    i ja isto! Znam da ce se ici na glavu, siguran sam u to....i igraci citaju koliko ih svi omalovazavaju ali na stranu sve....ako dobijes Milan, Salzburg pa cak i Slovan onda mozes dobiti i jedan Hajduk.
  • Boycie
    2.4k
    90min mržnje na tribinama i na terenu. Dignite glave i ostavite glasnice na stadionu. Želim da budu ko bikovi prema crvenima. Vratit im sve duplo u ovoj tekmi. Ubili su me tolko puta ove sezone al vjerujem u hendikep!
    Ako imaju i malo dostojanstva i prkosa preorat će teren do drenaže. Pa nek stave novu travu poslije.
  • znajdatevolimja
    249

Baš tako, samo mržnja i to je to. Čista, ali čista mržnja.
  • JMastermind
    433
    Sad čekamo da magarad odbije igrat zbog natopljenog terena pa da mi napišemo "đava je straj"...
  • Sibirski plavac
    3.8k

Nadam se sličnom raspletu u nedjelju. :pray:
  • Gelipter
    4k
    U nedjelju bumo vidli od čega su građeni naši igrači, ali i navijači. Situacija nije lagana, ali trebali bi biti jebeni profesionalci i prestati kmečati. Isto vrijedi i za navijače. Na muci se poznaju junaci / navijači od običnih pičkica koje navijaju za uspjehe i storyje na instagramu, a ne za Svetinju.

Nisam jučer nakon tekme lud htio pisati u afektu, danas sam se malo ipak smirio, ali većinom mi je dojam isti. Mi smo jučer prvenstveno izgubili na tribinama. Svaka čast svima koji su jučer došli po onim vremenskim uvjetima, pogotovo onima koji se nisu na natkrivenim dijelovima skrivali od kiše, ali navijanje je većinu vremena bilo dosta slabo. Kako je rekao jedan od vođa na štangi, "očekujete od igrača da ginu i daju sve od sebe, a vi šutite i ne navijate." U redu, s obzirom na sve okolnosti možda samo navijanje tijekom utakmice i nije bilo toliko slabo, ali na kraju ono vrijeđanje i fučkanje igračima mislim da je stvarno bilo nepotrebno, a pred derbi i kontraproduktivno. Moj je dojam da su se igrači stvarno trudili, usprkos svemu, kiši i katastrofalnom terenu, ali jednostavno pokazalo se i jučer, ove sezone fakat nemamo ni sreće.

Dinamovi navijači su, moram to još jednom napisati, većim dijelom postali jebeno razmaženi i naučeni na pobjede, a čim ne ide kako žele odmah izostaje podrška, a kreće kmečanje, vrijeđanje i jad. Sve smo sličniji tovarima i to je pretužno. Poruka "NE DAMO DA POTONEŠ! " valjda vrijedi i dalje, valjda se nije izlizala u tako kratkom razdoblju. Kad se dođe navijati na sjevernu tribinu trebalo bi svakog trenutka biti svjestan za koji klub navijate i koju skupinu predstavljate, skupinu koja je beskompromisna, fanatična, koja ni u kojoj borbi u svojoj prošlosti nije izgubila i predala se koliko god teško bilo.

Unatoč svemu, u nedjelju očekujem pobjedu nad izrodima koji predstavljaju sve najgore u hrvatskom nogometu, iako ne vidim previše razloga za optimizam.
  • marcio amoroso
    40k
    Želim samo da izađemo sa jebenim nožem u zubima i da im pokažemo gdje su došli! Ništa više.
  • recikaj86
    559
    Želim da grmi od mržnje i već pola sata prije početka utakmice. Želim plavi pakao u punom smislu te riječi. Želim 90 minuta agresivnosti do krvi te da se muče s našim ritmom. Ajmo Dinamo!
  • Dani Olmić
    1.1k
    Nadam se pobijedi u nedjelju…rijetko kad se desilo da je remis u biti ista stvar kao i poraz… nama apsolutno nista ne znaci dok tovarima nije smak svijeta ako rijeka isto kiksa….u ovom trenutku neznam kako do pobijede… a i sa pobijedom bi mi euforija mozda narasla za 2% jel znam da je ova ekipa u stanju vec protiv Slavena ispustit bodove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.