• i more je plavo
    1.2k
    Ako trezveno i analiticki sagledamo stanje u momcadi, stanje na tablici, zadnje igre i rezultate.......ne vidim puno mjesta za optimizam.

Hajduk je razbio Osijeka kojeg mi nismo uspjeli ni pobjediti u realno ne nogometnim uslovima, ali mozda je bolje da imamo taj alibi.
    Hajduk je ipak Rijeci pruzio veci otpor nego mi, ok oni doma mi u gostima.
    Mislim i da njima vise odgovara njihov trener, emotivac koji zna motivirati i duze je s njima, od naseg koji ima problema sa motivacijom nasih igraca i uvodjenjem svojih ideja.

Ipak srce mi neda da skroz realno sagledam stanje, pa se nadam da mi to nekako mozemo dobiti i ostati u igri.
  • Plavi-9
    845
    ako ništa sve ćemo znati u nedjelju, bilo je puno "finala" ove sezone al ovo je ono konačno
  • i more je plavo
    1.2k
    lijepa slika, ja jos uvijek ne mogu preci preko toga kaj su mu 2x napravili.
    Nije to zasluzio, zasluzio je uci u Dinamovu povijest, a 2x su mu tu sansu oduzeli.
  • NitkoBitan
    23.3k
    Protiv tovara zelim vidjet Dinamo iz drugog poluvremena protiv Osijeka. Dinamo koji pritisce, koji stvara prilike, igrace na klupi koji imaju reakciju na dogadanja na terenu...

Mozda cu zvucat malo pateticno ali mislim da ce tribine odigrat veliku ulogu. Jednostavno moramo zaboravit na sve do sada i jbno pogurat igrace prema pobjedi jer je u nedjelju biti ili ne biti. 90 minuta ljubavi, mrznje i poderanih glasnica. Zapad kad vec ne navija nek stvori pritisak na suca.
  • gaTeDZG
    314
    Isplivalo se jutros, kreće priprema za nedjelju...

Zagreb je metropola, metropola, metropola...
    Zagreb je metropola - VI STE KURAC!
  • Nogo
    5.6k
    Međutim, u četvrtak je iz Maksimira stigla koliko-toliko umirujuća vijest. Nije došlo do nikakve teže ozljede, do nikakvog puknuća. Ali ima Pjaca veliku oteklinu. Kažu nam u klubu da će se pokušati napraviti sve kako bi se tako važan igrač osposobio za vječiti derbi.

Vidjet ćemo iz dana u dan do nedjelje kako će ići oporavak - kazao nam je klupski izvor.

Naravno, u ovom slučaju je bilo što oko mogućeg Pjacinog igranja u derbiju nemoguće prognozirati. Igrao ili ne igrao, ipak je najvažnije da se Marko nije teže ozlijedio. Kako saznajemo, ostalih žrtava ‘maksimirskog bazena‘ nema.

Samo da Markan bude spreman! :pray:
  • Chempers
    479

Potpis ko kuća. Siguran sam da ne bi sad bili u ovakvoj situaciji da su mu dali pripreme i da složi momčad po svom ukusu. Stali su iza najgoreg SD-a u povijesti kluba a bacili pod vlak jednog od najboljih trenera ikada. Za to bi trebao netko odgovarati, nije se Maric sam postavio i drzao. No što je tu je, to je prošlost.

O utakmici se nema što puno za reći osim da se nadam da će voljni moment konačno biti na razini. O nekvaliteti i luzerskom mentalitetu momčadi je suvišno pričati.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    https://www.facebook.com/share/v/15wSWWgtPu/

Evo malo smjesnih stvari u ova tmurna vremena. Ovo se zove marketing kako prodat dres. Ako netko zna neka stavi i sliku.
  • Carrasco
    5.1k
    Nevistić, Franjić, Torentte, KTC, RPG, Sučić, Ademi, Baturina, Pjaca, Stojković, Kanga
  • nemapredaje
    4.4k
    Mi smo njih izvukli iz velike krize u prvom ovosezonskom derbiju, a sada je vrijeme da sebe izvućemo iz velike krize.
  • Omake
    6.1k
    Sva 3 Hajdukova stopera su loši u duelima na tlu
    Uremović - 2,4 - 50%
    Prpić - 2,2 - 54%
    Elez - 1,6 - 47%

Znam da nikomu nije do eksperimenata, ali volio bih da krenemo ili sa Pjacom ili Stojkovićem na lažnom 9, da probaju odglumiti Fruka. Mislim da bi Fruk krenuo u špici sve da je Čop i bio spreman.
  • Felip
    335
    Galešić umjesto Torrentea, Ristovski umjesto RPG, Kulenović umjesto Kange. Sanjam da derbi započnu oni koji znaju što je derbi i oni koji će gristi od prve minute. Sve strance posjesti na klupu i kad uđu s klupe neka naprave razliku tamo gdje bude potrebno. Lako se Kanga priključi Kuletu u napadu. Znači Nevistić, Franjić, Galešić, KTC, Rile, Sučić, Ademi, Pjaca, Baturina, Stojković, Kule. 11 lavova i deri. To je ekipa koja poznaje puls derbija i naravno da neće biti kemije ako stranac u takvoj utakmici počne ispred tebe koji si ovakvih dvoboja prošao more.
  • Izet Hajrović
    4.2k
    možda 3-5-1-1?

Nevistić - Torrente, KTC, Galešić - Franjić, Baturina, Ademi, Sučić, RPG - Stojković - Kanga.

Ako Pjaca ne bude na 100%, igra bez krila mi ima smisla. Zazivao sam 2 napadača za Hajduk prije utakmice s Osijekom, ali nakon Kuletovog performansa jučer mislim da je tvoj prijedlog sa Stojkovićem bolja opcija.
  • GOAT
    2.2k
    Isti taj Kulenović ima 2 gola u 17 utakmica protiv Hajduka. Ako laže Transfermarkt lažem i ja
  • Probirštift
    814
    4 3 1 2 da vidim Kangu i Kulenovića u napadu kak bi to izgledalo jer je Kule igrao dobro uz Petkovića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.