• Olmic
    4.1k
    Jucer su bili nenogometni uvjeti, ali se vidi da on muda nema,sam pazi da mu kosica u okice ne ode
  • Zg123
    1.2k
    Uzasna predstava, da se preziva Belcarinho bilo bi vec tjeranja iz kluba. Bas je mekan, makar mi uopce nije jasno zasto igra u prvih 11 a tek je dosao i to iz Varazdina
  • serbus
    4.7k
    On je zadnji kojem treba suditi ove sezone...
  • Zg123
    1.2k
    pa treba mu suditi jel je ili nije igrac za Dinamo, dosao je na posudbu znaci u ovom periodu mora pokazati jel valja ili ne valja. To sto je ekipa u rasulu ne znaci da se ne moze izdvojiti kao pojedinac kao sto pojedini igraci rade ove sezone.
  • Crni86
    8.4k
    Leon Belcar nije sestica. I to je sve sta na ovu temu treba rec. Belcar moze biti dobra zamjena za sucica na osmici kada ode.

Nismo nista naucili prosle sezone kada smo ugl igrali s misicem na 6. Samo je belcar 2 klase nize kvalitete s dobrim potencijalom da jednom dode na tu razinu. Nezz kaj ste ocekivali od njega.
  • dmil
    498
    koja je onda uopce poanta njegovog dovođenja? svakom laiku je bilo jasno da transfer/posudba nema smisla, osim onima koji su ga doveli, bolje gurati nekog od naših juniora onda za koje sam siguran da imaju veci potencijal
  • Crni86
    8.4k
    poanta je da odmjeni sucica kad ovaj ode na ljeto. Barem po meni.

Promasuje se konstantno kakva nama sestica treba.
  • Droljo
    12.8k
    Nama treba šestica da je kombinacija kantea, jerka leke, lamparda, makelelea, brozovića i gerarda.
  • Olmic
    4.1k
    znaci selahi
  • Droljo
    12.8k
    Selahi je drvo.
  • Crni86
    8.4k
    prime ivan sunjic je upravo takav tip sestice :cool:
  • Droljo
    12.8k

Samo što mu je taj 'prime' trajao dva mjeseca.
  • Orc123
    10.8k
    Jakic je zadnja 6ica koja je bila u klubu.....to je trebao i mogao biti Titraui ali to mora o zahvaliti bivsoj Upravi koja busila i izbusila Simica na tom transferu! Na ljeto je pod obavezno 6ica.....u HR jedino Selahi, od nasih jedino Moro ali ni on nije klasicna 6ica vec vise Misic ali moze u paru s Misicem to drzati..... Ima takvih igraca, SD mora naci najboljeg!
  • Crni86
    8.4k
    ha kad je oso za lovom. Ali takav tip igraca nama treba. Jakic je istio bio na dobrom putu i krenuo istim putem ko sunjic.
  • Droljo
    12.8k
    I Jakić i franjić i šunjić.. nije da ih nismo izbacivali samo smo ih pre brzo prodavali...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.