• striko
    2.1k
    Odglumi ozljedu i spasi se.
  • Zg123
    1.6k
    Cestitke onome tko ga je doveo, pravi je humanitarac. Decko uziva na klupi najveceg hrvatskog kluba, a i bit ce mu i mi pokrivamo placu
  • dmil
    639
    nemoj tako, njega je doveo svemoguci Manenica, idol navijaca, onda je opravdano, a mozda i nije, nitko zapravo ne zna, jer nismo imali SDa, u svakom slucaju odlican skauting iako je 90% Zone govorilo da njegovo dovodenje nema smisla, ali sta mi znamo naspram skupih menadzera koji zaraduju 500% nase place i nedaj boze da bi radili razne rikverce/usluge/kombinacije s potezima koji nemaju smisla
  • Paggini
    45.5k
    svakom slucaju odlican skauting iako je 90% Zone govorilo da njegovo dovodenje nema smisladmil

90 posto zone je bilo u ekstazi kad je bio potpisan taj ponedjeljak u ponoc.

Svakako mislim da ima nogometa u njemu itekako, uz nekog Antonia Marinu iza njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.