• Orc123
    10.7k
    Pametno odrađen posao! Mali je bas zelio u Dinamo i Varazdin je popustio bas radi toga sto je on izistirao! Svaka mu cast. Sada ima pola godine da se dokaze ili ne dokaze.....ja mu zelim svu srecu i da bude zdrav...i skidam kapu na odrađenom poslu!
  • mali M
    6.9k
    al još uvijek jedna od boljih reakcija na Leonovo dovođenje je pitanje novinara Canavaru za dovođenje Belcara, isti se onako nasmije od uha do uha i kaže: "hutolđudet!?!?" onako brzo talijanski, a na lošem engleskom. umro sam skoro tada.. :lol:
  • by-tor
    240

Komentar Tribine na Belcara. Ne volim ih, al pogledao sam da vidim kaj vele.
    U principu vele da je Belcar više zamjena za Sučića nego za Mišića, da je bolji pick za šesticu Pršir (al trenutno je ozlijeđen) i da bi na ljeto uzeli Nejašmića, ak je moguće.
  • Crni86
    8.2k
    U principu vele da je Belcar više zamjena za Sučića nego za Mišića, da je bolji pick za šesticu Pršir (al trenutno je ozlijeđen) i da bi na ljeto uzeli Nejašmića, ak je mogućeby-tor

Tako se i meni cini. Zamjenu za misica ja vidim u vidu franjica na ljeto.
  • don
    11.1k
    nosit će broj 23.
  • El Madrigal
    124
    Potpisuje bjanko ček.Mali Zeus

To sam i ja htio reći. Daje bjanko potpis, pristaje na sve.
  • Zagi
    9.3k
    Daje bjanko potpis, pristaje na sve.El Madrigal

Rasistickim forama nije mjesto na ovom forumu. Ne smije biti vezano za dinamo i ikojeg navijača, simpatizera, pratitelja bilo kakvo ponašanje pa čak i pokušaji neke duhovitosti na temelju rasizma. Molim ekipu zaduženu za moderiranje da se kolega forumas pravedno kazni.

Sorry na offtopicu, ali ovo je bijeli humor pa čak i rasizam na konto igrača dinama.
  • El Madrigal
    124

Aj laganica, buraz!
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.