• Paggini
    39.7k
    Sta nam Siebert radi ovaj vikend? Ako želi malo u fušu udarit koji euro, hehehe sta bi mu falilo
  • cron1ck
    1.7k
    Ja stvarno ne vidim scenariji u kojem mi možemo pobijediti u nedjelju Hajduk, nakon onog sinoć mislim da ni oni sami ne vjeruju u pobjedu, nekako mislim da bi mogao biti i remi, ali pobjeda mislim da nam je ovom trenutku nemoguća misija
  • Sixthway111
    15
    Dobivamo tri utakmice sad zaredom i sve se mjenja. Idemo pobjedit u nedelju. I ovako loši bit ćemo prvi. Koliko je mamicevaca isplivalo to je strašno , mrzim ih više od samog kriminalca. Idemo po titulu, nek se pamti tko je stajao uz Dinamo i kad mu nije išlo.
  • Kruno
    641
    Od ove utakmice nazalost ne ocekujem puno. Sano da ne izgubimo.
  • Jurki
    15.9k
    Od ove utakmice nazalost ne ocekujem puno. Sano da ne izgubimo.Kruno

Nerijeseno ili poraz - isti drek.
    Pobjeda nam je pod mus kako god.. svaki ostali scenario nam je katastrofa.
  • Vratite nam Istok
    425
    Dobivamo tri utakmice sad zaredom i sve se mjenja. Idemo pobjedit u nedelju. I ovako loši bit ćemo prvi. Koliko je mamicevaca isplivalo to je strašno , mrzim ih više od samog kriminalca. Idemo po titulu, nek se pamti tko je stajao uz Dinamo i kad mu nije išlo.Sixthway111

Dosadni ste više s prozivanjem Mamićevcima svima koji vide da igre nema i da je sezona (a još možda i nekoliko sljedećih) bačena u vjetar. To što se kritizira rad i odluke ne znači da netko ne stoji uz klub, ali gledati kroz ružičaste naočale i najavljivati niz pobjeda i naslov kad to nije realno je također mazanje očiju i skrivanje problema pod tepih. Nije svaka kritika zazivanje Mamića.

Očekivati da ćemo odjednom krenuti s pobjedama nakon ovakvih utakmica i ovakve igre je kao da očekuješ da ćes u sljedećem izlasku jebat žensku koja je desetka, a nikad nisi jebao u životu. Nada i vjera postoje, ali šanse su mikromale.
  • Sixthway111
    15
    prozivam one koji traže povratak kriminalca I koji krive boyse za ovo , a ne one koji kritiziraju upravu ,trenera I igrače jer i ja to radim.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Nerijeseno ili poraz - isti drek.
    Pobjeda nam je pod mus kako god.. svaki ostali scenario nam je katastrofa.
    Jurki

Neriješeno ili poraz je po naš plasman isti drek, ali ne i za njihov. Neriješenim rezultatom bi i njih malo udaljili od 1. mjesta. Ako već ne možemo mi, neka Rijeka osvoji prvenstvo.
  • puxigadjurdja
    2.1k
    [url]http://Whats-App-Image-2025-02-27-at-08-49-13-207ddf25.jpg
    kako je kolega @Sixthway111 napisao ajmo iz inata jače, brže, glasnije i preciznije pa šta Bog da i sreća junačka
  • Z brega sam
    14
    Mislim da je stvar psihe i koncentracije, pritiska svih nas, medija, svih koji njuše krv i bodove na Maksimiru, svih koji nam žele skinuti skalp.
    Trebala bi glava uprave i trener doći u svlačionicu, reći: ekipa nemamo kup, nemamo prvenstvo. Ovo kaj igrate do svibnja, ovo su pripreme za sljedeću sezonu. I to ozbiljno misliti. Maknuti sve imperative do kraja sezone. Vjerujem da bi onda, ali tek onda ekipa rasterecena pritiskom, moranjem, igrala, ali IGRALA. A vjerojatno bi dobili i 90 % bodova do kraja prvenstva. Kvalitetom smo jači od svih.
  • gaTeDZG
    319
    1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp

DAJ MI SAMO POBJEDE!!!
  • Jurki
    15.9k
    kak smo god u kurcu i banani, ali ne zelim uopce razmisljati o x-u ili dvojci. Želim keca ko neboder.
  • Schpatz
    693
    2 utakmice nismo zabili gol... protiv Rijeke za vikend i jucer protiv Osijeka. Dosad smo uvijek primali golove.

Je li mozda vrijeme da se to u nedjelju promijeni, pa da mi zabijamo a ne primimo niti jedan?

Cvrsto vjerujem u to!

I u dobru i u zlu... AJMO PLAVI!!
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Ako i ovo izgubimo do kraja sezone želim gledati Leona Jakirovića i Nou Mikića. I još kojeg juniora koji odskače, a siguran sam da ih ima. Vi koji ih malo više pratite znate koji su. Odmah treba početi slagati momčad za ljetne izazove kao što su Inter Club d'Escaldes ili Lincoln Red Imps.

Interovi, Wolfsburgovi, igrači pred istekom ugovora i Marićevi puleni u igru ako baš moraju.
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Koji je to točno Šahtarov igrač kod nas u kadru, ako možeš precizirat?

Ili je opet rekla - kazala?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.