• Paggini
    39.6k
    Kibici ponosnog GGKNK Dinama kad čuju da zli tifusari JNK Hajduk NOVJ imaju šanse za osvojiti titulu

• MarK
    883
    neka Fabia previše bi bila još jedna otpremnina
  • austrijanac
    5.8k
    Da odma riješimo ključno pitanje, kakva ce se piva točit na sjeveru, loša ili ona još lošija bezalkoholna?
  • Zagreb1992
    2k
    Kad čitam ovu izjavu Baturine da je atmosfera u svlačionici nikakva...a mi očekujemo nešto u derbiju ? Hmm moglo bi ovo još više doprinjeti nemiru u ekipi
  • don
    11.5k
    Kad čitam ovu izjavu Baturine da je atmosfera u svlačionici nikakva...a mi očekujemo nešto u derbiju ? Hmm moglo bi ovo još više doprinjeti nemiru u ekipiZagreb1992

kakva bi atmosfera tribala bit nakon ovoliko užasnih rezultata? Kakva je bila prošle, gotovo cile sezone? Šta je vama jebote, ako je atmosfera dobra, a ovakvi rezultati, bolje da sami raskinu ugovore onda.
  • Zagreb1992
    2k

Boli me kurac iskreno ..Igrač Dinama nemre pred derbi i najbitniju utakmicu za nas govoriti da je atmosfera u ekipi trula ..Reci znamo da je teško ali idemo skupiti glave i pokazati kako se bori za Dinamo
  • miro
    5.9k
    Ja mislim da će Hajduk popit sav gnjev Dinama u nedjelju
  • rob ljubavi
    946

Rekao je to na pitanje kakva je atmosfera sada "nakon poraza"

Glupo novinarsko pitanje, jer kakva bi trebala bit, slavlje uz muziku? Hvatate se na naslove clanaka bez potrebe
  • hb1
    24
    Mislim da ćemo u nedjelju sve saznati, je li svaka kritika opravdana, je li ludi optimizam i naše maštanje da imamo kvalitetu i da ćemo proigrati stvarnost i sve ostalo. Nedjelja je prava pozornica za to, ako ne bude to to, mislim da je realno da ne zaslužujemo ovu sezonu onakvu kakvom je želimo.
  • miro
    5.9k
    Nemam problem s tim da izgubimo npr. 2:4 ali ako opet izađemo u šahovsku partiju, poludit ću
  • rioda
    7.1k
    Svi očekujemo pobjedu, ne znam kakvu igru itd., a bit će ovako: tovari će izaći defanzivno, sjeckat će igru, masakrirati od faulova Baturinu i Pjacu i igrati kontre na Livaju. Ako nešto prođe i zabiju gol, pišu kući propalo.

Mi ćemo imati inicijativu, ako kao i dosad ne uspijemo prvi zabiti gol... Same old story again
  • Noel
    8.9k

Livaja čim dobi jednu iole poštenu loptu iza naših zbunjenjih stopera zavaljat će ga. Obrana nam se bori sa napadačima Bjelovara i Gorice pa kak će onda sa napadačem koji nosi cijeli klub sam i koji je postao veći od kluba.
  • Salva
    2.6k
    Podrška na treningu. Sad ili nikad, sve ili ništa.
  • Zg123
    1.2k
    Bogami treba se prvenstveno moliti da ne bude kise u subotu i nedjelju…
  • Pacho
    219
    Vrijeme je da se na nekome ispucamo. A nema boljih za to od cetnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.