• Sibirski plavac
    3.9k
    Ne bi svi problemi bili riješeni, ali sigurno ne bio lošiji od MMaea, Cordobe, Mbukua i ostalih stranaca kojima nije stalo do Dinama ni 1% koliko Maxu. A i ovo s tim penalom prošli vikend, pogledajte highlightse. Pizdarija od sudačke odluke. Čitao sam komentare navijača nakon. Svi pričaju o smiješnom sucu i još smješnijem VAR-u koji je dosudio penal. Nigdje nijedan komentar o Maxu u lošem smislu.

A da se ne zaboravi čovjek je imao vrhunskih nastupa u tekmama koje su bile itekako bitne. Hajduk u gostima,Betis u gostima, Qarabag u gostima, Celtic doma...
    Mmmae i slični mogu samo sanjati o nastupim akakve je Max imao u tim tekmama.
  • Ijayi Atiemwen
    2k
    Sorry ak sam te krivo shvatio. Upravo to sam i ja htio reć, Max je za Mmaeea Beckenbauer. Baš mi je žao što smo ga dali na posudbu, poslužio bi on nama dobro na stoperu, a i na šestici, pogotovo danas.
  • Borovljanin
    222

Igrač kojem fali visina i skok ima 1,9 osvojenih zračnih duela s 85% uspješnosti ove sezone u HNL. Prošle je bio na 1,2 s 57% uspješnosti.
  • Praskaton
    3.9k
    Kako ćeš ti narodu dokazat nešto,oni su si utuvili u glavu da je Max slabašan i loš u skoku i to je to.
    Isto kao da Mmae ima igru nogom.

Ponavljaj laž sto puta i postat ce istina.

Ni Max ni Mmae nisu za Dinamo.Al kad stavis na vagu njih dva i odabereš Mmaea znači da ne vidiš i ne znaš
  • mali M
    7k
    Uz dužno poštovanje ne da nije lošiji ni od Mmaea, nego mi je bolji i od Torrentea... Sprdali smo Maxa kao da imamu u njegovu zamjenu Šutala i Gvardiola, a sada vidimo po rezultatima da primamo više nego kad je on bio u obrani... Još uvijek smatram da su on i KTC najbolje što imamo u klubu.. pa čak i Perković.
    Da nam je sad Maxovo otvaranje iz obrane riješili bi pol tekmi.. al dobro, ekipa ga sprda, a već nekoliko kola slušam muziku iz Benny Hilla kad naša obrana bude u kadru...
  • Marley
    3.2k
    U centimetar je visok kao npr.Gvardiol, dovoljno za stopera... nije da je visine npr.nase Zlatne lopte.
    Nikako mi nije sjelo kad su ga se rijesili, ali reko sigurno dramim bezveze, valjda znaju sto rade. A sad sam potpuno sigurna da im je to bila kriva odluka.

Ne moze Mmaee ni u istu recenicu s Maxom. I to ne samo po pristupu.
    Je, imao je Max puno upitnih i riskantnih poteza, ali meni je on olicenje onoga "tko radi, taj i grijesi". I puno vise dobroga nam je donio nego odnio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.