• Dzgšb
    1.4k

Slažem se , tješi me što se u nedjelju vraća Kanga , ako ništa bar će se fajtati sa Uremovićem ,Kule bi naš lagano više bio na podu nego na nogama..
  • Cosey
    576
    Mi nećemo biti prvaci, to je gotovo sigurno.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Možda sam naivac, ali dok matematika to ne potvrdi, vjerujem u naše igrače i trenera. :strong:

Što bi rekao Rocky "I didnt hear no bell"
  • Cosey
    576
    Nas tri puta zaredom pobjedi ovaj odron od Osijeka. Plus, ovaj pokosi Pjacu kao Vinnie Jones, a nitko ništa.

Koliko mi imamo poluigrača, to je nevjerojatno.
  • Crni86
    8.3k
    Svaka cast na bilo kakvom optimizmu nakon ove zadnje dvije utakmice ali mi smo nazalost jako limitirani. Necemo samo preko noci prestat primat golove. Stoperi su nam jako losi u citamju igre, a pravog defenzivnog veznog nemamo. Krila su nam bezopasna i nemaju moc ponavljanja kao ni bekovi. Trcimo na razini neke veteranske ekipe da li ofanzivno ili defanzivno.

Nije ovo nista slucajno, sve se dalo naslutiti vec prosle sezone samo smo se nekako uspjeli izvuci. Ove sezone to necemo uspjet jer smo ostali limtirani kao i prosle sezone samo sto se dodalo jos nekoliko stranaca ekipi tako da se ubije atmosfera u ekipi. Marko Maric skupa s Zajecom su zasluzni za ovaj odron od igrackog kadra. Nikad veci budget, nikad vise love, a nikad losja momcad. Mnogi su upozoravali da Zajec gdje god je bio na nekoj poziciji vezanoj za sportsku politiku da taj klub nije dobro proso. Ali eto netko je odlucio slusati savjete zajeca kako maric treba biti sd, on je odlucio drzati i stiti svog pulena Marica i dobili smo finalni rezultat. Mislim da se prekasno odvojilo sd-a od io-a i da se prekasno skratilo zajecu “ovlasti” za savjetovanje oko sportske politike.
  • Vratite nam Istok
    420
    Možda sam naivac, ali dok matematika to ne potvrdi, vjerujem u naše igrače i trenera. :strong:Sibirski plavac

Ne znam odakle ti i ljudi poput tebe vadite optimizam.

Prije pocetka proljetnog dijela sam bio siguran da uzimamo naslov. Nakon Rijeke i 0:4 više nisam vjerovao, ali sam se nadao da mozemo okrenut. A nakon danas se vise ni ne nadam.

Igraci su potonuli, igracki i psihicki, naravno oni koje je uopce briga, i ne vidim kako ce se izvuci iz tog ponora. Jer stogod da tribina napravi, ocito nije dovoljno.
  • Pacho
    219

Pobjedom barem cetnike udaljujemo od titule ako nista drugo.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Ne znam odakle ti i ljudi poput tebe vadite optimizam.Vratite nam Istok

Matematike. Jedino iz usrane matematike. :rofl:
  • Cosey
    576
    Jel ima tu moderatora? Ili djeluju samo kad treba pametovati i sankcionirati one koji kritiziraju upravu?
  • FelceAzzurro
    190
    Ozbiljno razmisliti kako ovaj forum drzati ovakvim otvorenog tipa nije najpametnije. Nek možda bude zatvorenog tipa ili nek se piše s imenom i prezimenom pa bi bilo možda drugačije. Generacije odrasle na komentarima pojedinih portala koji vise na internetu i ne idu na utakmice te pojedini exPlaćenici koji su se nakotili ovdje skuopa sa svojom histeričnom agendom neće donijeti dobro ničemu. Pricati o nogometu na ovakvom terenu je ono...pričanje sa zidom. Plus za borbenost i želju.
  • GeneralNapoleon
    978
    pravog defenzivnog veznog nemamo.Crni86

Imamo. A to je Franjic. Zato kao sto sam pisao treba Rile na lijevi bek kad se vec poklonilo Maura. Dok Franjica treba uparit sa Belcarom (Sucic kriminalan danas, za to isto hvala marinhu).
  • Cosey
    576
    Jel vi stvarno mislite da je Franjić zadnji vezni za Dinamo?
  • ksapi
    4.2k
    Nevjerojatno koja kolicina neutemeljenog optimizma ovdje vlada zadnjih tjedana/mjeseci. Svaka vam cast
  • Crusades
    14.8k
    Najveću odgovornost za večerašnji poraz bi trebala snosit osoba koja je bila zadužena za postavljanje i održavanje novog travnjaka te osoba koja je toj osobi dopustila da ostane na poslu nakon kaj je travnjak ličio na ono kaj je ličio već u prvom kolu nastavka prvenstva protiv Istre.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Ne volim ih spominjat, ali ako magarad nakon njihovih očajnih predstava ove sezone i zazivanja otkaza Gatussu svaki vikend i dalje vjeruju da je "zapisano u zvizdama, vrime je", što bismo mi trebali? Očajavat i unaprijed upisati njima ili Rijeci titulu? Kako da ne.

Ponavljam, bit ćemo u igri za titulu dok matematika ne pokaže drugačije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.