• Dinaminjo
    1.3k

Mogu i ja cekat

Lik je za vodit kvartivsku momcad

Tu Rijeku vode redom Jakir, Sopic, Dalovic..
    Da su takve trenercine hedan ili drugi, Ri bi se 2x raspala, a nije
  • RInaldo
    1
    Bit će sve bolje u ponedjeljak. Ili ćemo zgaziti Hajduk i nakon toga pobijediti sve do kraja. Ili ćemo izgubit pa ic u totalni remont. Uglavnom win-win situacija.
  • don
    11.5k
    kao što je i Bati sada potvrdioStara garda

šta je potvrdio? Ne izmišljaj
  • Izet Hajrović
    4.1k
    Ja se nadam da je dopredsjednik Skender danas uživao gledajući kako naši dečki plivaju na terenu.

"Ja bih volio da vi vidite s kakvim žarom oni plivaju na tim terenima." - reče ranjje spomenuti gospodin. Evo, bilo je borbe, bilo je žara, a bilo je i plivanja.
  • Georg Koch
    5.4k
    I jos nesto ne razumijem.
    Ne znam zasto se vecina hvata za izjavu Baturine da je atmosfera nakon poraza bila blaga katastrofa.
    Najbolje da je rekao super, slozni smo idemo malo vanka slusati Thompsona Ako ne znas sto je bilo, popit si koju pivicu da relaksiramo misice i bit ce dobro.
    Uzasna nego kakva moze biti.
    Nek u nedjelju bude slavljenicka, ide odmah nova prica!
  • GeneralNapoleon
    978

Eto budala Dalovic skolovao naseg trenerskog maga. Sopic i Jakir imaju oboje niz o kakvom nas mister moze samo sanjati.

Ovoj ekipi sad ne treba fancy takticar i nutricionist. Nego netko sa ludackom energijom i nasim mentalitetom da ih pokusa sklesat na horuk u momcad.
  • Stara garda
    26
    Doslovno je to rekao na Maxsportu
  • don
    11.5k
    citiraj di je rekao da nema kemije u svlačionici. Čekam.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    Moram priznati kako mi je jako suluda ideja da se registriras na javni forum navijaca nekog kluba i 4 godine se pravis da si nekakav Dinamovac, a onda u jednom postu pobijes tu tezu i pokazes zapravo pravo lice.
  • Etto2006
    34
    a zašto netko nije Dinamovac ako se ne slaže s nečim?
  • KrunoPesca
    61
    Sve mogu razumijeti, ali ovakav teren nisam vidio na Maksimiru od kasnih 80-tih godina prošlog stoljeća. Pa ovo je žalosno da imamo teren u rangu Gorice i Slavena
  • Dzgšb
    1.4k
    Sve možemo preokrenuti u nedjelju , kup je manje bitno natjecanje , za ovo u nedjelju treba poginuti ,a dečki su danas su išli na glavu što je najvažnije !

Samo ti luđaci još i vjeruju!
  • serbus
    4.6k

Jebiga kad brigu o terenu vodi Sakoman koji je direktno u sukobu interesa jer ima privatnu firmu Maxmar koja gle čuda održava terene.

Možda je čovjek zauzet privatnim poslovima.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Preduvjet osim naše pobjede je i da Rijeka uzme samo bod na Turpoljskoj oranici, ili izgubi. Džabe nama pobjeda svako iduće kolo ako i ovi budu neokrznuti u svakom od njih...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.