• Vratite nam Istok
    428
    Možda sam naivac, ali dok matematika to ne potvrdi, vjerujem u naše igrače i trenera. :strong:Sibirski plavac

Ne znam odakle ti i ljudi poput tebe vadite optimizam.

Prije pocetka proljetnog dijela sam bio siguran da uzimamo naslov. Nakon Rijeke i 0:4 više nisam vjerovao, ali sam se nadao da mozemo okrenut. A nakon danas se vise ni ne nadam.

Igraci su potonuli, igracki i psihicki, naravno oni koje je uopce briga, i ne vidim kako ce se izvuci iz tog ponora. Jer stogod da tribina napravi, ocito nije dovoljno.
  • Pacho
    292

Pobjedom barem cetnike udaljujemo od titule ako nista drugo.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Ne znam odakle ti i ljudi poput tebe vadite optimizam.Vratite nam Istok

Matematike. Jedino iz usrane matematike. :rofl:
  • Cosey
    582
    Jel ima tu moderatora? Ili djeluju samo kad treba pametovati i sankcionirati one koji kritiziraju upravu?
  • FelceAzzurro
    224
    Ozbiljno razmisliti kako ovaj forum drzati ovakvim otvorenog tipa nije najpametnije. Nek možda bude zatvorenog tipa ili nek se piše s imenom i prezimenom pa bi bilo možda drugačije. Generacije odrasle na komentarima pojedinih portala koji vise na internetu i ne idu na utakmice te pojedini exPlaćenici koji su se nakotili ovdje skuopa sa svojom histeričnom agendom neće donijeti dobro ničemu. Pricati o nogometu na ovakvom terenu je ono...pričanje sa zidom. Plus za borbenost i želju.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    pravog defenzivnog veznog nemamo.Crni86

Imamo. A to je Franjic. Zato kao sto sam pisao treba Rile na lijevi bek kad se vec poklonilo Maura. Dok Franjica treba uparit sa Belcarom (Sucic kriminalan danas, za to isto hvala marinhu).
  • Cosey
    582
    Jel vi stvarno mislite da je Franjić zadnji vezni za Dinamo?
  • ksapi
    4.3k
    Nevjerojatno koja kolicina neutemeljenog optimizma ovdje vlada zadnjih tjedana/mjeseci. Svaka vam cast
  • Crusades
    14.9k
    Najveću odgovornost za večerašnji poraz bi trebala snosit osoba koja je bila zadužena za postavljanje i održavanje novog travnjaka te osoba koja je toj osobi dopustila da ostane na poslu nakon kaj je travnjak ličio na ono kaj je ličio već u prvom kolu nastavka prvenstva protiv Istre.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Ne volim ih spominjat, ali ako magarad nakon njihovih očajnih predstava ove sezone i zazivanja otkaza Gatussu svaki vikend i dalje vjeruju da je "zapisano u zvizdama, vrime je", što bismo mi trebali? Očajavat i unaprijed upisati njima ili Rijeci titulu? Kako da ne.

Ponavljam, bit ćemo u igri za titulu dok matematika ne pokaže drugačije.
  • ksapi
    4.3k

I to se slazem se. Ali igra je u skladu prethodnih utakmica, nismo nista promijenili na bolje. To je najveci problem.
  • Crusades
    14.9k
    ma svakako, bez sumnje.

Al nemojte nas jebat s talijanskim travnjakom koji koriste Juventus i ne znam ko sve ne da bi nakon 6 mjeseci ličio na ovaj današnji kriminal.
  • NORTE
    14.1k
    Pretpostavljam da je Baturina onom izjavom mislio na sramotno stanje našeg novog travnjaka.

Ako ništa drugo u derbiju barem neće biti natopljen, iako će vjerojatno biti loš, posebno nakon ove utakmice po kiši.

Nakon Monaca nismo igrali 25 dana na Maksimiru, sad ćemo igrat nakon 2 i pol dana i još nešto kiše između.
  • Peškaman
    6.3k
    Dozovite se više zdravoj pameti,igramo katastrofalno,primamo iz svake ozbiljnije situacije, ne mogu vjerovati da ću napisati ali nas se više nitko ne boji u HNLu.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Otarasili smo se i ovog šugavog kupa, sad imaju jednu utakmicu tjedno. Ocu da svaku jebenu idu na glavu pod cijenu ozljeda. Ne zanima me igra priko one stvari, srica, nesrica. Ocu da jebeno izginu za svaku sljedeću. Prva je derbi i ključna ako to dobijemo sve okrećemo psihološki nazad. Docemo i na trening prije ako triba zapalit 200komada. Nek shvate da je ova sad sljedeća najbitnija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.