• don
    11.5k
    zašto se onda išlo u smjenu Bjelice kojem si platio ogromnu otpremninu i dovodio Fabia , a pomaka nema ?Zagreb1992

to je pitanje za upravu kluba.
  • Crni86
    8.4k
    Da li je opet trener kriv? Oce li cannavaro uc u igru pa ispratit babeca umjesto sucica? Oce uc mozda umjesto kulenkvica pa da prati neki odbijanac u 16 metara?

3 trenera, 3 solidna trenera smo bacili u vodu a nismo se pomaknuli s nulte tocke. Igracima se neda igrat, mi igramo stajacki nogomet. Da dode sad pep nista se ne bi promjenilo jer ovu ekipu boli ona stvar za dinamo (uz iznimku pojedinaca).
  • Jurki
    15.9k
    da zavrsimo raspravu i da se slozimo da se ne slazemo. Prije 3 dana nas je pomela momcad koja je prodala 3 najbitnija igraca.. i to lakocom.
    Treneri nikad nisu krivi, a svaki isti kurac i smece od nogometa prezentiraju.
    Ok, ako je ekipa limitirana, al to ne znaci da nas smije pregaziti ko se god zmisli. E ak to nije krivica trenera, onda ja ne znam kaj je krivica trenera.

Treba dovesti trenera koji je neki kurac napravio u trenerskoj karijeri.. pa da vidis kak bu iz ove skupine limitiranih igraca zvlekel maksimum.
    Meni je Cannavaro isti kurac ko i Sopic po trenerskim referencama.. samo kaj ovaj ima zlatnu loptu kao igrac - inace razlike nema.

Inace trenerski mag je na nasoj klupi inkasiral 13 komada u 9 utakmica... taman za šampionske ambicije.

Ballon d'Or :heart:
  • i more je plavo
    1.2k
    Frende, od kada je dosao pobijedio je Milan u tekmi koja nam nije donijela nista.

A izgubio je dva puta od Osijeka i izblamirao nas protiv Rijeke i vjerojatno nakon dugo godina zapecatio sezonu bez trofeja ???

I kaj jos treba napraviti pa da se smije preispitivati njegova genijalnost sa presingom, cvrstom obranom i ostalim bla bla bla.

Ja nisam vidio nista od onoga sto se s njim najavljivalo.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Protuv Rijeke smo 50min imali igraca manje

Danas smo imali travnjak manje
  • Zagreb1992
    2.1k

Naravno ..ono što najviše još brine da se zapostavlja i rad sa klincima .Kojeg smo mladog igrača iz vlastite škole promovirali ..samo ne trebamo sa spikama od toga da zaostajemo u prvenstvu
  • Orc123
    10.8k
    Hajduk mu je utakmica biti ili ne biti.....vjerujem da se đomcad đoze izdignuti iz ovog ponora na celu sa Fabijom....mozemo mi to! Ostalo je 39 bodova u igri i definitivno se moze nadoknaditi -7....ako tko moze onda to moze Dinamo....daj boze samo zdravlja i da se Petko vrati bar za par tjedana...Misic, Sucic Baturina....uskoro! Mora nam se vratiti negdje, mora! Hajduk ce pasti, garantiram to!
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Da nas Klopp sutra preuzme, već nakon par kola bi vidio na što to liči, pomaka ne bi bilo, čovjek bi popizdio , dao ostavku i vratio se nazad na svoj posao u Red Bullu. Navodno mu je tamo manje stresno nego na klupi Dinama.
  • GeneralNapoleon
    984
    vjerujem da se đomcad đoze izdignuti iz ovog ponora na celu sa FabijomOrc123

Ne znam jel sa ikime moze. Ali sam siguran da sa njim ne moze.
  • Crni86
    8.4k
    ne moze sa nikim jer nije problem u treneru vec u igracima.

Bolilurcinski pristup u 80% utakmica i onda je losa atmosfera u svlacioni. Bas su nam igraci dobri. Kog da stavis vise? Svi se vuku po terenu, igraju privatne utakmice i boli ih k za ekipu.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Jasno da smo svi nabrijani jer je sezona daleko od ocekivanja, ali Cannavaro ispravlja elipu na terenu kad nekog ne ide.. Bio to Ristovski, Mmaee ili Sucic..

On ne ubacuje Bockaja kao Bjelica
  • GeneralNapoleon
    984

Rezultat je isti. I po igri i po samom rezultatu.
  • tp1997
    1k
    A Osijek nije imao, jel? Njima je travnjak bio vrhunski, a samo nama eto predstavljao prepreku
  • Dinaminjo
    1.3k

Bjelica je izgubio protiv Lokomotive, remizirao Istru, Goricu, Slaven.. uzeo bod u "derbijima"

Nije bas isto
  • GeneralNapoleon
    984

Bod vise od mistera :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.