• The Undertaker
    6.9k
    Teško mi je danas zamjeriti igračima nešto. Vidilo se da se svi muče i daju sve koliko mogu ali ne ide i jebi ga. Ima takvih perioda općenito u životu o jedini lijek je poklopiti se ušima, raditi dalje i čekati da prođu. O igri neću ništa jer igre nije ni bilo.
    , sudac dobar, boysi odlični osim zviždanja na kraju.
  • Jaro
    9.2k
    sudac dobarThe Undertaker

Dobar sudac onakav start na ovakvom terenu ne moze ne sankcionirati unatoc tome kaj je dirao loptu(slicajno jer ga je Pjaca pogodio loptom). Naravno, isti igrac par minuta nakon ponovo slican pogibeljan start...
  • runtothehills
    458
    “Igraš i misliš da sve ide dobro. Onda jedna stvar krene naopako, pa druga, i još jedna. I pokušavaš uzvratiti, ali što se više pokušavaš boriti, dublje toneš, sve dok se više ne možeš pomaknuti. Ne možeš disati jer si preopterećen... kao u živom pijesku.”
    Jebiga, ne ide nam ama baš ništa ove sezone. Valjda ćemo se izvući iz ovog zivog pijeska.
  • seljak86
    2.8k
    jebali te možemovci jebeni
  • Infinity
    17.4k
    Osijek je za nas ove sezone Real :roll:
  • Peškaman
    6.2k
    Ukleta sezona,stative,prečke,promašeni ziceri,kontrola lopta, većinski posjed.
    Koja je korist, danas smo igrali na istom terenu kao i Osijek,imali šanse,nijednu iskoristili,oni jesu.
    Ljudi su nas u tri utakmice tri puta dobili,Osijek koji je deklasiran na Poljudu,Osijek kojeg je Rijeka dobila dva outa,jednom remizirala,Osijek kojeg je Gorica,Slaven,Istra,Zira kući dobila, Osijek koji je u većem kurcu nego mi i uvijek ih vratimo u život, figurativno ili ne.
    Igračima želim poručiti da su mi izbili zadnji atom ikakve volje ovu srijedu večer,da sam toliko potučen da ne mogu vjerovati, da poslije epskog sramoćenja protiv Rijeke ispadamo u kupu.
    Želim da se igrači osjećaju sljedeći nastavak sezone dok šetaju Zagrebom onako kako se tisuće navijača Dinama osjeća nakon ovog tjedna,želim da to osjetite svaki dan.
    Ne znam kako i na koji način ali želim da 90% igrača iz ove sezone u početku sljedeće nikako ne nastupa s dresom najvećeg kluba u Hrvatskoj, dresom Dinama iz Zagreba!
    Toliko ste me razočarali da gledajući na nedjelju i na najveći hrvatski derbi želim da odem na misu,popijem kavu, odem u planinu,isključim internet i da nemam nikakva saznanja kako ste odigrali.
    Toliko ste me emotivno ubili da se poželim isključiti sa Zone,jedne ekstra zajednice plavih kibica, s koje saznam vijesti prije svih,gdje ima mnoštvo kvalitetnih forumaša i upisa od strane istih.
    Ali opet će mi srce zaigrati u nedjelju,u 14:45,opet ću pogledati voljeni klub,opet ću nokte gristi ispijajući pivu.
    Laku noć koliko god može biti laka svim navijačima Dinama.
  • tp1997
    1k
    Laka ti noć.

Sanjaj beka kojeg si rekao da ne trebamo. Prošetat ćemo se HNLom, top kadar, ma da...
  • dinamozivivjecno
    2.4k

Nevistic, Cavlina, Mikic, Theophile,Franjic,Galesic,Torrente,Pierre Gabriel, Franjic, Misic, Belcar, Kacavenda, Stojkovic, Pjaca, Petkovic

out:
    Zagorac, Ademi, Peric,Oliveras,Bockaj, Ristovski, Baturina (prodaja) , Sucic (prodaja), Cordoba, Mbuku, Mmae, Kanga, Kulenovic
  • ksapi
    4.2k
    Svaku tekmu se ovdje prica o nesreci. Kakvu smo mi to nesrecu danas imali? Kolko smo zicera napravili?

Po XG primamo gol iz svake druge sanse koja nam se napravi - jel to nesreca ili je na ovolikom velikom uzorkom netko napokon spreman priznati da imamo kriticne golmane i obranu?
  • Socrates
    105
    Samo strani igrači, treneri i inozemna cikla sumnjivog podrijetla :fire:

Ostavke, svi do jednog!
  • The Octopus
    134
    Jos od zagrijavanja je bilo jasno da o ovoj utakmici nema smisla uopce pricati. Moze se komentirati iskljucivo pristup i volja, a to je danas bilo onako kako treba biti. U ludoj sezoni punoj pehova i ova 50-50 situacija je otisla na krivu stranu. Jebiga...

Ono o cemu se ipak moze raspravljat je sramotno stanje terena nakon jednodnevne kise, nije prvi put ove sezone da nam se dogada ova sramota. Preko dosta stvari se moze prec i pregrmit ali ovakve stvari su jednostavno nedopustive za klub ovakvog renomea.
  • dBK
    172
    Ne pišem često, čitam stalno...na stranu što je u zadnje (shvatite relativno, uspoređujem unatrag sa počecima Zone) inflacija pljuvača koje je sramotno nazvati navijačima Dinama - pri tome mislim na infantilne "glavosjeke"...
    Tako je kako je, nećemo se lagati da je više nego loše na sportskome planu, ali hvala Bogu, dogodi se...
    Što se tiče nogometa, danas uz ovakve "uvjete" uopće nije bilo loše...pristup, volja, sve je bilo relativno ok..netko zna (Baturina, Stojković), netko ne zna (Kulenović), ali generalno pristup u skladu s očekivanjima...osobno, mislio sam i ZNAM da smo bolji od ovih lajbeka, dogodilo se tako, 0:1 iz jedne šanse, ne ulazi ( zamisli, u usporebi sa drugim utakmica u zadnje vrijeme :chin: )....sve sam to pregrmio zahvaljujući iskustvu...i ide detalj, '68 cca, s Pjacom i onim na T, Tuaia ili kako god...čisti crveni (imenjak mi udara loptu, a ovaj mu ulijeće s dvije noge u gležanj), nema ni faula od suca...i nemojte me krivo shvatit, jebe mi se za suca...ali nitko od naših, uključujući Ademia ne dolazi jebat majku ovome, ALO! u nas doma!...Istu stvar poslije radi RPG-u, zakasnjelo mu ulijeće u šut s klizećim podignutim u KOLJENO, sudac dava žuti (nebitno) i nitko da ga uhvati za vrat (KAPETANE!!!)...to me ubilo danas i nadu u naredne utakmice...
  • Heisenberg1986
    281
    Ono sto me najviše smeta i boli od svega je što naša momčad nema kicmu i nema karakter. Znači moraš pasti, uopće ne govorim o tome, ne možeš uvijek biti na vrhu. Ali nakon ovakve tekme, nakon što su ljudi stajali na kiši 90 + minuta i navijali, da se igrači predvodjeni našim kapetanom ademijem za kojeg do danas sam mislio da je ratnik, da se nakon prvih zvižduka okrenu i odu, umjesto da momacki dodju istrpit zvizduke, e to me boli najvise.
    Arijan Ademi, ili si kapetan i covjek ili si picka, a večeras si nažalost pokazao što si.

Sramota.

Sa strane utakmice, nije išlo i ok, al sa ljudske strane, ova momčad nema kičmu unatoč svim postignućima i to je žalosno. Ovo uopće ne znači da nećemo uzeti naslov, možda i uzmemo, ali ljudski, psiholoski i nogometno, ovo je bruka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.