• LaznjakProsineckog
    821
    Pozdrav profi Jakiru koji nam je dofurao Kulenovića, čisto da se ne zaboravi. Sesvetska veza (Salatović - jakirov pomoćni, braća Kulenović, Jakirović, Ivančić- jakirov kondicijski), kad imaš vezu, uvijek možeš uspjeti nekako, jbg.

Igrala se 89.minuta - Osijekov igrač na aut liniji u vodi gradi loptu, i inteligentni Kulenović se zaleti u njega, napravi najgluplji faul koji možeš napraviti, i naravno tu popušimo još nekoliko minuta..
    Početak drugog poluvremena- Kule se ide bahatiti nešto Soldi (decko je naš, pristojan, normalan), tad sam rekao - ma nema šanse da ovo dobijemo, ako ništa zbog ovakvih govnarskih situacija kakve naši igrači nikad ne rade (zamislite
    da npr. Orsic tako nesto radi, Pjaci skoro nogu slomi pa se momak digne i šuti- to su pravi Dinamovci, a ne Kulenović)
  • znajdatevolimja
    245
    Sjećam nas se 200 na tribini dok ovo sve nije bila furka, a kad vidim ovakve kretene koji su se nakotili oko kluba, na ta vremena možda gledam i sa sjetom i radošću. Vi ste obične ojebine, a ne Dinamovci

Prvenstveno mislim na komentare na fejsu i instagramu. Molim vas, jel može netko s voljom i vremenom nać komentare iz 2017. Kad smo pod palicom jednog čovjeka koji trenutno živi u susjednoj nam zemlji u istoj sezoni ispali i od Skenderbeua u pretkolu, izgubili u finalu kupa i popušili prvenstvo. Zanima me jesu li komentari bili isti i tko je tada bio kriv?
  • IstokKa96
    822
    Fabio jednostavno nije taj. Šteta kaj su odgovorni pali pod njegovu spiku.
    Igrači su mentalno blokirani, znanjem su neki 'rubni', a odgovorni neka pokažu znanje, hrabrost i sposobnost donošenja odluka.
    Sretno nam svima u nedjelju.
  • ŽacZgb
    105
    Odmah u prvom poluvremenu se vidjelo da lopta puno više zapinje prema sjeveru i velim frendovima - samo da izdržimo do poluvremena,pa da mi napadamo prema jugu,išli bumo u produžetke ak niš drugo. Ali nismo izdržali.

Kule koliko god sam ga branio prije kad nije išlo,hvalio ga kad je krenulo… Stari,zbog ovoga imaš kritike i zbog ovoga si na klupi. Sa dva metra neometan fulaš gol. Zbog promašaja si na klupi završio čim je novi napadač doveden. Onda kad igraš i zabiješ ne slaviš golove za naš Dinamo,nego ljuto gledaš. Sad jel prema zapadu ili klupi,još nismo skužili,ali ljutit se možeš samo na sebe.

Danas jedini kaj su nekaj odigrali i pokušavali su bili Stojke,Bati i Pjaca. Bravo dečki.

P.S. tko bi rekao da ću se ovak usrano osjećat nakon 20 godina. Liga za bedaka vol.2!

Teška noć je pred nama,ali probajte se naspavat! “Laku” noć ljudi.
  • CUCAK
    332
    treba danas istaknuti Hoxhu i Kulena... ubačaji prvog i onaj prekršaj na liniji drugoga su za knjige
  • Nevo7
    941
    da, Kule i Jakir su krivi. Čudno da nisi skužio vezu između Marića i one francuske agencije/menadžera/agenta koji je bio zadužen za RPG-a, Bernauera, Filipovića i Mbukua. Spuštaš se na jadne razine.

Prihvatimo poraz, sami smo si krivi za ovu tekmu i ovu sezonu.
    Samo totalni reset i idemo sa našim karakternim dečkima graditi momčad za novu sezonu, sve ispočetka, probati ući u KL, ali prije svega probati preživjeti ovaj svibanj i lipanj.
  • hardek
    4.2k
    Mentalna blokada koja traje pod 3 trenera... to još nisam vidio.

Dečki se moraju jednom iz govana sami izvadit da bi skinuli junf, nakon toga sve će ići lakše
  • LaznjakProsineckog
    821
    Da, između ostalog. Marić je zato i otkaz popio, ne sumnjam da si nije kupio novu Teslu. Samo sam htio naglasiti tko je dinamovac po karakteru, a tko nije. Jer ovo busanje i forsanje Kulenovića po društvenim mrežama je iritantno.
  • IstokKa96
    822
    @hardek nisam želio biti grub prema njima, lakse je napisati 'mentalna blokada' :wink:
  • kajjaznam
    92
    Sva četvorica imaju karakter, za razliku od gospodina Nedodirljivog
  • hardek
    4.2k
    Sve jasno, i ja sam prvo napisao nešto drugo pa izbrisao da ne dajem adminima dodatnog posla na ovaj težak dan :lol:
  • Paggini
    39.6k
    Ispali iz LP, ispali iz kupa, sad fokus na HNL napokon! :strong:

Rijeka se dobrano sjebala što je danas pobijedila jer od veceras sve gazimo, a kao će oni s tim utakmicama tijekom tjedna, vidjet ćemo hehe! :strong:

Samo bi možda sastanak igrača trebalo pretvoriti u neki simpozij! Sreća pa dolazi reprezentativna stanka pa da uigramo sve to!
  • IstokKa96
    822
    @hardek kužimo se :wink:
  • KtcGoat
    231
    Ako je na proslom sastanku skoro doslo do fizickog obracuna, onda na iducem ocekujem par krošea
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Dovoljno se kritizira Kule, ali u ovakvoj tekmi gdje je lopta u zraku više od pola vremena, da nijednom glavom ne igraš u 16 m,nijedan prijenos lopte glavom,bilo šta spustit nekom na šut...

Da Rile igra kao što je veceras igrao Gabriel i kao što igra vec duže vrijeme ,forum bi gorio... totalno beskoristan igrac u bilo kojem smislu.

Da skinete dresove neću napisati samo iz razloga što je teren bio takav kakav je, al sram vas može biti da vas Osijek razbucava u seriji.

Da dobijete tovare dvaput zaredom 5:0 ne možete isprati sramotu od mađara ove sezone.

Sramite se!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.