• i more je plavo
    1.2k
    sve ovo se i dogadja jer nismo zeljeli prihvatiti da smo imali puno srece i da nismo igrali dobro.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Tko odlučuje da li ce se igrati? Koliko znam kapetani se moraju složiti ,sramota da se pristalo igrati!

Kada ce više netko zaštiti klub u bilo kojem segmentu lige?
  • M94
    1.6k
    Nemam komentara.
  • Nogo
    5.7k
    Meni je najveća tragedija da je Osijek nas dobio 3.puta ove sezone. Čemu da se nadamo za vikend, čemu?
  • GOAT
    2.2k
    Sastanak u svlacionici je urodio plodom! Sad derbije gubimo samo sa golom razlike :clap:

Sramota decki svi do jednog. Stojkovic je bar neki kurac i probao

Ne znam sta je s glavama i gdje su? U Interu ili razmisljaju gdje je bolje igrati Leipzig ili BVB mozda? Mozda su neki zauzeti sa razmisljanjem na koji ce nacin sad pokazati nezadovoljstvo prema tribinama kad iskoristi jednu od 20 kreiranih sansi za njega
  • hardek
    4.3k
    12.04 igramo s Osijekom na Maxu. Ne zanima me ko će igrati i koji ćemo biti na tablici ali želim da ih napunimo kao nas Bayern. Ako ova skupina igrača ima i malo obraza to će se i dogoditi
  • luka modic
    768
    Nostalgija za Mamicem?Jesi li tako govorio i 2017e kad je Rijeka bila prvak ili tad nije bio problem jer je bila nedemokratska uprava a u klubu radili samo po zaslugama?
  • El Madrigal
    168

Naseri se sad, ujutro ti slijedi nagrada od kojih 5 -7 dana!
  • Nogo
    5.7k
    Ovdje jedino Sopa s deračinom, *hebanjom majke može nešto napraviti. Odstraniti par igrača jer ih i ovako imamo dovoljno za prvenstvo i probat nešto.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    hoću odmah nagradu i to trajnu! Ne želim biti na Možemovskom forumu!

Društvene mreže će vam reći pravo demokratsko mišljenje o Možemo nabiguzicama poput Sanjina!
  • znajdatevolimja
    286

Jesu ti možemovci sad s nama u sobi?
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Sanjin ima plaću od 5000 eura i smije vam se!
  • NVKOD
    3.3k
    Sreća kaj Sofascore ne prati statistiku za kup jer sam siguran da bi Osijek osvojio 90 % svih duela.

Nevjerojatno je da nijedna duga lopta nije završila na glavi našeg igrača jer Kulenović konstantno bježi od lopte kao vrag od tamjana.

Teren je bio kriminalan, ali nikako razlog zašto smo izgubili. Koliko znam, teren je bio isti njima i nama. Kako su oni dali gol? Iz ubačaja gdje lik uspije između dva naših igrača prebaciti Babecu koji je sam kao duh. Pa kaj oni rade na tim treninzima? Pripremaju se za turnir u beli?
  • Dani Olmić
    1.1k
    Nisam vidio ozljedu Pjace - jel strasno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.