• Neron53
    1.3k
    Nadam se da ce u nedjelju poceti tekmu Kacavenda i Rog i da ce dobiti crvene kartone u prvih 20 minuta
  • db-izbjeglica
    16.6k
    ma to je albanski neymar.. tako mu tepaju tu.Hectorharatti

Meni nije jasno tko je tog čovjeka doveo u dinamo? Meni, nogometnom laiku, je nakon 5 minuta gledanja kristalno jasno da čovjek NE ZNA VODITI LOPTU, na normalnom terenu.

Njega je netko platio i doveo u dinamo.
  • don
    11.5k
    lipo Jeličić govori u emisiji, nema se igračima kao ekipi šta prigovorit.

PRISTUP JE BIA KONAČNO DOBAR
    sad nastavite srat..
  • Efes Pilsen
    10k
    e to, hocu vidit krv.. jer nogomet igrat ne znaju.
  • NBC
    43
    Bože sačuvaj. Sve je teški amaterizam i sada dolazi na vidjelo. Ne može se voditi klub tako da se voli. Pa tako vode Venecijanci svoj. Ovo je uzas u svim segmentima i sada je isplivalo. Mislim isključivo na sportski dio.
  • Dzg69
    31
    Dobivamo tovare sa hendikepom
  • ElDorado
    2.3k
    Kako nema se sta prigovorit? Sta cemo sa prvih 30 min? Sta cemo s primljenim golom?
  • vjeko1701
    12.6k
    Trenutno nemam snage al proći ću cijelu temu. Ako je ko kaj napisao za kaj zna da ide ban, imate priliku editirati i maknuti. Sad laku noć svima jer ja jebene snage više nemam.
  • javolimtebejako
    2k
    job done :100: reko bi joe hart
  • i more je plavo
    1.2k
    Ma Jelicic uziva u agoniji Dinama, i govoril bu stalno da sve treba ostati isto, jer to daje vecu sansu Hajduku.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Gledat ću utakmicu sa Hajdukom čisto da vidim koji će način pronaći dinamovi igrači da izgube tu utakmicu.

Hoće li izgubiti zbog kiše? Snijega? Hoće li pogoditi 8 stativa? Hoće li primiti gol izravno iz kornera? Hoće li Livaja iz jedinog dodira na utakmici s centra lobat našeg golmana? Hoće li netko popiti glupi crveni karton u 15. minuti? Hoće li bezazlena povratna lopta proći golmanu ispod noge? Hoće li se stoper poskliznuti i gurnuti u zicer njihovog igrača?

Ne znam kako ćemo izgubiti ali me čisto zanima, pronaći će sigurno način.
  • mosad
    972
    Da je Mbuku bio u krugu ekipe imali bi šanse
  • Neron53
    1.3k

To nam je jedina sansa...izaci sa sto vise nadrkanih, krvolocnih igraca. ..a na kraju krajeva...neka poginu na terenu....jebes rezultat
  • mrgud
    328
    Boli me za pristup,ispali su
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.