• Efes Pilsen
    10k
    BMK za lakrdije, ovo je NEPRIHVATLJIVO. Popusis od Rijeke 4 komada, dodes na blato i primis iz prve. Mrs. Od nogometa ne ocekujem nista, ocu krv, suze i teske rastanke.
  • GeneralNapoleon
    984

Taj sok mi je i jedini razlog zbog kojeg bi povukao taj ocajnicki potez. Mislim da je ostavljanje Cannavara predaja.

Jedinih 0,00001% sanse postoje da na sok dobijemo tovare.
  • Jurki
    15.9k
    Pristup, pristup i pristup - krivica trenera i cijele momcadi. Tjeraj to sve u 3pm.
    Bravo Mister.. nije ni cudo kaj te ni zadnje govno iz talijanske pripizdine nije htjelo za trenera.
    Ne zna se ko kam tira, ko kaj igra.. nismo zabili gola u dve najvaznije utakmice u sezoni.
  • BBBaranja
    3.1k
    Daj Sopića na ovo ludilo,druge nam nema..
  • Kruno
    641
    Da mi je viditi sta oni rade na treningu.
  • sarenicvjetic
    37
    canavaro je birao taktiku za rijeku i slagao ekipu kao i danas. On je kriv
  • Sibirski plavac
    3.8k
    "U srijedu u 22h gledao sam ispadanje Dinama na TV-u, a idućeg dana sam poveo trening pred derbi. Sve se dogodilo brzo."
    Željko Sopić
  • Jurki
    15.9k
    canavaro je birao taktiku za rijeku i slagao ekipu kao i danas. On je krivsarenicvjetic

Ma ne, kriva je moja pokojna baka.
    Koje smece od nogometa mi igramo. Fuj fuj fuj.
  • Ali
    2.5k
    Mi cak ne igramo lose takticki, ali je psiholoska priprema utakmica ocajna !
    Toliko mlako ulazimo u duele i utakmice da je to ocaj.
    Da ne govorim o uguravanju lopte u gol. Danas barem dva tri puta smo bili u situaciji da ju unesemo u gol, ali ne... jednom Stojke i Ademi se dogovoraju na onakvom terenu , to u osnovi dreknes bježi (mislim na Akia, jer je on licem prema golu, a stojke ide paraleno) i raspališ svom snagom, pa makr pukne noga tvoja ili sugrača.
    Druga onaj ubacaj sto pada na drugu , Malenica upada u gol i Aki umjesto da udje i unese i loptu i golmana u padu u gol on uspori na tri metra i onda tek krece kad golman ispusta loptu
  • GeneralNapoleon
    984
    Da smo doveli na zimu Sopica bi vjerojatno doveli i Selahija i sada bi mozda cak bolje izgledali :lol:
  • blubach
    830
    Mi cak ne igramo lose takticki, ali je psiholoska priprema utakmica ocajna !Ali

Slažem se s drugim djelom, ali ne s prvim.
    Igramo užasno taktički. Pressing je katastrofa otkad je Cannavaro došao, a to navodno zagovara. Rošada igrača iz kola u kolo, svaki put nekoliko igrača igra novu poziciju. Igrači nemaju pojma gdje stajati u fazi obrane (ovo je možda i do igrača ako imaju zbilja nizak IQ, ali vjerujem da ih Cannavaro postavlja), a napad nam se kroz utakmicu u većini slučajeva pretvori u nabij loptu Kulenoviću da ovaj padne na prvi kontakt i traži faul.
    Cannavaro i ekipa oko njega su većinski krivci za ovo.
  • don
    11.5k
    ajde ne serite i uozbiljite se.

Šanse da Fabio dobije otkaz su u promilima, odnosno ne postoje. Pljujte ga za šta oćete, ali za ovo večeras nije kriv, sačekajte do nedilje.
  • Orc123
    10.8k
    Puna podrska Fabio! Hajduk ce pasti, siguran sam!
  • Jurki
    15.9k
    za milju i 700 tisuca kolko doticni i njegov stozer popapa godisnje.. rezultati su mu top.
    Ispal je iz kupa, skrsil nas je on osobno u Rijeci sa svojim trenerskim umotvorinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.