• KaJJe
    387

Mi smo se jedino u marketingu digli, a sve ostalo se srozalo.
    Ovo danasnje ispadanje, Pjacine ozljeda, Ademijeve suze sad na kraju. Gasi sve
  • Nogo
    5.6k
    Mislim da se Canavaru treba zahvaliti i dovesti Sopića da podigne ekipu i da probamo na pozitivan šok dobiti hajduk a onda dalje redom.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Tražili smo da izginu danas i jesu, nije islo...vratit ce se protiv tovara, a i Kanga može igrati jer Kule je la pa pa, ovo vise nema smisla kako covjek promasuje. Još mi je ostala vjera u tu nedjelju. A prevara od Marića nam nije dovela kapitalca na devetki i to je to, Stojke baš dobar
  • Nolifer
    9.8k

To bi i meni bio pozitivan šok da se dogodi. Jer trenutno vlada teška depresija
  • Jaro
    9.2k
    Nego... jel "strucni" stozer uspio izvadit krivog igraca (Franjic - nesto su se uzjebali)
  • Markelo
    3.1k
    Prošle godine je taj hoxha rješio pobjedu nad Rijekom na Rujevici kojom smo uzeli titulu a s obzirom na prikazano smo tu utakmicu trebali izgubit. Tad smo se izvukli, tvrdili da je to naš pobjednički mentalitet, lalamudali cijelo ljeto i sada nas Rijeka razbija u prvenstvu a ovaj Osijek koji trenutno igra kao skup amatera nas izbaci iz kupa.
  • Omake
    6.1k
    I duša i tijelo su mi opustošeni
  • El Madrigal
    151

Koji klasa optimist!
  • pjetlić
    38

meni se cini da su sjebali izmjenu...
  • Efes Pilsen
    10k
    Ahh uvijek sam se pitao kako se postaje narkoman.
  • Nogo
    5.6k

Nema druge. Em ozljede, em ziceri, em sve je protiv nas!
    Jebem te živote da nas netko razvali prvi bih stisnuo ruku kao Rijeka za vikend.

Tko je dozvolio da se igra po ovome je za zatvor!
    A šta tek reći za Strukana????
  • Petar86
    1.1k
    Stari ljudi u Dalmaciji kazu "svakoj sili za vrimena"

Ocito je i Dinamo dostiglo sto se tice ove sezone.
  • i more je plavo
    1.2k
    Barem bod uzeti protiv Hajduka, da Rijeci olaksamo posao.

Mi ovakvi ne mozemo pobjedjivati u kontinuitetu, a sada bi trebali dobiti sve do kraja i jos se nadati njihovim kiksevima.

Srce zeli da se to dogodi, ali razum kaze da ovog trena nebi trebalo staviti 10€ na kladionici na Dinamo prvak.
  • El Madrigal
    151

Kanga nije neka sreća za optimizam!
  • Orc123
    10.8k
    Kanga je doktor nogometa za Kuleta!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.