• Facke
    5.2k

A Mikica nebumo mogli poslati na posudbu. Njeguv ugovor s nama ide samo do 10.01.2026. A automatske produzenje toga ugovora uvisi kolko nastupa bu Mikic imal za nasu prvu ekipu. A ja sumnjam da bu uopce igral el je po mene daleke od prvih 11 Dinama.
  • sarenicvjetic
    36
    daleke je od prvih 11, zato su nam bekovi posebno nadareni prema naprijed a još vise napredni u branjenju gola..klinca kojeg bi vjerojatno 90% rado vidjelo barem jednu tekmu pa da mogu svi otprilike vidjet čime se raspolaže.
    A ti bez ijedne utakmice vidiš ko je za Dinamo tko nije..može li neki argument ako je tako
  • Facke
    5.2k

Pa imas utakmice mladih kategorija gde ga se mogle gledeti. Ne treba se od njega , kak to mediji delaju, delati drugi Joskec. I ne vidim ga da bi uskoro mogel biti clan prvih 11. On mora shvatiti da mu nebude nist dosle same tak. Mogel je i sad na zimu nekam na posudbu do leta. A zakaj nije?! A jasne je da pri nami nebude igral.
  • sarenicvjetic
    36
    mogle ga se gledeti na utakmicama LP mladih ili na Ramljaku.
    Napisi mi osvrt njegovih igara..jer ne vidim koji je drugi prijenos bio.
    Pa to dobro zboriš,jer sad da dođe Yamal nebi igrao jer nije bio na posudbi i premlad je,nemamo vremena trpjeti greške golobradih mladića,ali zato možemo trpjeti greške igrača koji će nas zadužit za budućnost i bit 3. Na tablici.
    Očito poznaješ igrača kad kažeš da mora shvatiti da mu nebude nis došle same tak. Ili samo trkeljas jer eto,bivši si skaut Barce pa si ti odlučio javno svima reci tko će biti za sto u budućnosti.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Celtic večeras igra s Aberdeenom, a naš dragi Taylor niti u prvih 11, niti na klupi.
    Nisam našao je li riječ o ozljedi ili kartonima tako da mi je čudno da ni na klupi nije.
    A da nije možda u pitanju... :eyes:
  • ZGBhoy
    1.7k
    naš dragi Taylor niti u prvih 11Sibirski plavac

Rekao je Brendan Rodgers da je sa Suprugom u Rodilistu
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Ja sam definitivno za to da ako ima ikakve teorije za dovesti selahija,sjebati Miška i dovesti ga mukte da to moramo napraviti. On je za nas pojačanje definitivno i opcija više ,kad treba mišića ,fighta u jačim utakmicama . Nadam se da postoji neko u klubu da vidi da nam treba takav igrač
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ja da sam SD (ali nisam ocito) bi doveo njega i Fruka, Baturina ce vjerojatno ici na ljeto tako da. Trebat ce platit sve to ali nista nemam od dovodjenja nekih na milijun i slicno u danasnje vrijeme.
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Sve ih potjerati kompletno , ovo više nema smisla. Ma sa juniorima da igra više bi volio. sram da ih bude. Klubu su izbili i ligu prvaka i ligu Uefe , a centa nebo oprostili a htjeli bi bolje ugovore. Ma skresao bi im ugovore na pola pa ko se ne slaže dovodjenja . Franjić sreća pa nije pod ugovorom ,šta bi od onog dečka od prije. Hoće li se Ademi opet nešto svadjati i objašnjavati ili će kao čovjek reći dosta. Ali čisto sumnjam. Svi raus
  • mlkaskic
    121
    Mi bi kao prvo trebali prestati gurati naše talente, ili kao mi nekad mislimo nepotrebne igrače u Osijek ili Rijeku. Žalosno je koje one igrače od nas mogu dobiti za kikiriki, a koje cijene od nas mogu tražiti.
  • Enco
    97

S kojim juniorima, onim koji za Loksom zaostaju šest bodova?
    Ma i školu su sjebali ,a to bu se vrlo brzo pokazalo.
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    ma nema veze kojim,bilo kojim juniorima jer ovo kako oni igraju a zarađuju za dva života je za zatvor. No jedan od njih se eura odrekao nebi, to je karakter. Jedino ga pokazuju kad se treba pričati i srati. Zato bi i gledao radije djecu . Ionako nam je gubiti , pa nas je Osijek razbio već tri puta ja mislim. Trenera je Marić smijenio i doveo. Nemogu vjerovati da nas čovjek i dalje uništava a da nije ovdje
  • Enco
    97

Nažalost teško bumo se zvukli, spaljena zemlja ostala iza njega.
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    hoćemo buraz , ništa ne dolazi preko noći. Baš se sve urotilo protiv nas , treba biti jak i i lojalan i kad ne ide. A to je najteže Ja bi najradije sve prolupao po kući , ali znam da će se stvari vratit u normalu. Ovo jednostavno nije normalno
  • sarenicvjetic
    36
    brate iz tih juniora lokse ti je došao Ivanusec,majer i ostala kompanija zato ne kipaj..da smo dali šansu pojedinim koji mogu uskočit možda bi se pokazali
    Ovako ga kipas bez povoda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.