• Simba
    46
    Kako je moguće ovako pasti u tako kratkom periodu? Lani smo gazili sve redom, u Ligi prvaka rekao bih bili odlični, a protiv poluamatera u HNL sada neprepoznatljivi. Nema kemije očito
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Ukleta sezone. Sad ako ne pobjedimo Hajduk, ubacit Belinha, Varelu, Mikića, Jakira i još kojeg juniora u prvu ekipu, a pola ostatka momčadi proterat,

Takav je dan bio, takav teren, ali svejedno boli. Ako se Hajduk doslovno ne pomete u ned ja budem psihički skrenuo...
  • striko
    2k
    U tjedan dana imamo priliku izgubit od 3 konkurenta i privest sezonu kraju.

Kriza rezultata veća od lige za bedaka.
  • ElDorado
    2.3k
    Ne kuzim da lik stavi Sucica po ovom terenu
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Najmanje što sam igrači duguju jest isprika navijačima, a obavezno obećanje da moramo biti bolji!

Baš mi je drago da smo imali jedan ozbiljan sastanak iniciran od strane našeg kapetana nakon zadnje utakmice, da se u tišini vozilo za Zagreb i da smo danas pokazali volju, želju i nadmoć. Samo što nismo krenuli s tim pobjedničkim nizom.

Prekinite ovo mučenje molim vas. Dajte Mikića, dajte klince, možda dobijemo nešto iz ove sezone ipak, jer ovo samozavaravanje da samo što nismo počeli gaziti do titule je gadljivo.
  • Mlađi referent
    12.5k
    Ajde ajde seratori, razbili bi ovaj Osijek da se igralo u normalnim uvjetima.NitkoBitan

Dobro je da je bar netko realan.

Znači summa summarum ove polusezone:

Na Opusu smo ih ubili, ali je nedostajalo sreće.
    U Bjelovaru nas je iznenadila oranica i naravno, to je tak u kupu.
    Protiv Rijeke nas je pokrao i sabotirao zločesti Bel.
    A danas, kriv je teren, nešto malo Strukan i naravno, nismo imali sreće.

Svaka čast dečkima i treneru, vidi se ideja i napredak.

Mi zapravo sve dobro radimo, samo trebamo nastavit ovako gubit i sve će doći na svoje.
  • Ere86
    108
    prijatelju nikakve kletve ovdje nema samo teško dno od igre
  • Dudu9
    1.5k
    Hajduk ovog Osijeka razbio 4:0, jedino Dinamo ne uspije zabiti ni jedan gol
  • NitkoBitan
    23.3k
    Da su Osjecani imali nekog od nasih golmana mi bismo im zabili 2-3 gola.
  • luka modic
    749
    Za vrijeme koga je Kulenovic doveden u Dinamo?
  • don
    11.5k
    bravo za pristup igrača u 2. poluvremenu.
  • Hectorharatti
    306
    Al jednostavno nece.. al kad razmislis.. pa po zakonu velikih brojeva mozda je dosao red da nece.. nece nas i nece.. idemo dalje
  • über alles
    1.7k
    "I'm tierd Robbie "
  • Nevo7
    941
    Kada sam usporedio onu Ajaxovu dugokosu prevaru sa ovom našom, bio sam "negativan", da ne kažem gore stvari.
    Ponavlja se Ajax sezona, samo ovaj puta u Dinamu.
    Teško je ovih dana biti Dinamovac, iskreno voljeti klub, a da ne budeš prozvan da si antidinamovski element.

Con cantera y afición, no hace falta importación.
  • Efes Pilsen
    10k
    Hoxha bas nista, nula, al ono nula, sve do jedne lopte je izgubio. Kulenovic na test inteligencije...
    Imali smo prilike, nismo iskoristili, standard prica ove sezone - primi iz prve, al zabi iz 10te koju nismo docekali danas.
    Uzas, ali teski uzas. Izgubit od Osijeka 3 puta u sezoni, pa glave moraju padat, ne zanima me cije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.