• dinamozivivjecno
    2.4k
    Mislim da je dolazak Mmaea uz Moubandjea jedan od najgorih transfera u povijesti kluba.
  • prefontaine
    1.1k
    Hahahha ajde se sad vratite na početak i pročitajte jasno i glasno prve 3,4 stranice ove teme :grin:
  • Droljo
    12.7k

Upravo odradio. Točno zona u svoj svojoj raskoši :lol:
    Kak bi rekel moj jedan stari frend 'pa te digne, pa te spusti' :rofl:
  • Cif
    242
    postaviš i tu četvorku ne znači da budemo se odma bolje branili.Nam fali trke veznih igrača i 6 nam fali
  • luka modic
    735
    Mmae je najbolji primjer da tehnicka nadarenost nije dovoljna za profi igraca a pogotovo stopera
  • ShanKu
    1.4k
    Raspravljali smo na početku o tome koji broj bude nosil..3, 4, 13 :sweat: a sad želimo da se nosi iz Dinama
  • ZgDLions
    808
    Još je rano za neke ocjene, pa nije odradio još ni prvu godinu ugovora.
    Možda mu trenerske postavke ne odgovaraju, bude bilo dobro, još je mlad.
  • Jurki
    15.8k
    Za klub bi bilo najjednostavnije i najbezbolnije da se njemu daju papiri samo da ode iz kluba.
    Covjek je elementarna nepogoda za nasu obranu i vidi se iz aviona da je strano tijelo u momcadi.
    Stoper koji ima 28 godina ne moze vise napredovati, a on ocito razmislja o svemu samo ne o nogometu.

Tak mlitav pristup jednog profesionalca koji ima ogroman ugovor nije za nist drugo nego da dobije šut kartu.
  • Enco
    92

Teško da bi on pristao na to, bez neke pozamašne otpremnine
  • Jurki
    15.8k
    ni milijun eura nije preveliki zalogaj, s obzirom kolko moze negativno utjecati na ostatak momcadi.
  • Droljo
    12.7k
    Nebi on pristao na to. Nebi ni ja.
  • Ijayi Atiemwen
    2k
    Meni je fascinantno kako nam se čovjek činio u prvih par nastupa kao daleko najveće pojačanje prijelaznog roka, a onda pad za 180°. Volio bih da jednom Jakirović ili Bjelica prokomentiraju njegov karakter, kakav je na treninzima, dali je s glavom unutra ili je totalno nezainteresiran.

https://youtu.be/weQdvkHek0E?si=kJw3U8sFIahpvVFw prebacite na 02:45. Čudno mi uopće zvući i izgleda kad vidim da to on priča :sweat:
  • Droljo
    12.7k
    Moguće da ga je bjelica razjebao nešt...
  • Izet Hajrović
    4.1k
    ne znam za Bjelicu, ali Jakirović je o njemu govorio vrlo dobro i igrao je standardno kod njega u prvih 11. Isto kao što igra i kod Cannavara.
  • sanjinlego
    3.7k

A gle, frende, neće valjda pljuvati igrača koji mu je u prvih jedanaest. Normalno je da će govoriti u superlativima. Ali ni to na početku nije izgledalo dobro, sjetite se Qarabaga i propuštenih prilika, pa Istre, kada ga je Lawal otresao kao slinu.
    Trajalo je to sve do utakmice s Belupom, gdje je došlo do prekretnice, tamo je pokazao tu bol u donjem dijelu;)
    Ali mogu se složiti da dio odgovornosti leži i na ostatku momčadi, posebno na veznom redu i napadu, jer obrana počinje već od njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.