• NVKOD
    3.3k

Iz ove akcije se je moglo vidjet da se nećemo dobro provesti. Svi su u HNL-u shvatili da s čim više igrača krenu u protunapad, to su šanse da zabiju gol veće. Rijeka već kod centra ima 4 igrača koji idu na naš gol, a naši su ostali u napadu.

Naš velik problem je povratna trka iz napada nakon što se izgubi lopta. Ili se premalo igrača vraća u obranu ili to rade presporo i tu nas svi pretrče. Neka od rješenja kad stojimo dosta visoko jesu da odmah po izgubljenoj lopti napravimo presing i ako ništa usporimo njihovu tranziciju ili se napravi faul. Od toga dvoje, igrači nisu napravili ništa.
  • Crni86
    8.3k
    mislim da je poanta kolege da je mmae bio kriminalac ali ovakvom igrom eto ne bi zgubili 4:0 nego 2:0.

Radi ovakve igre smo izgubili minimalno 10-14 bodova (istra, gorica, belupo, osijek doma, loksa na krajnci itd.) Micanjem mmaea nasi problemi nece nestat, bit cemo malo bolji ali korijen problema (manjak trke, agresije) i dalje ostaje.
  • GeneralNapoleon
    939

Ako je tako potpuni se slazem. Nasi problemi su uglavnom momcadski. Negdje sam i napisao da nam jedino fali trka, trka i trka te agresija, agresija i agresija.
  • Nogo
    5.6k
    SbkmPS.gif

Uvećao sam malo koliko sam mogao. Uglavnom, ja ne znam šta je Mmaee ištao zatvarati ali osim dodavanja čovjek je stvarno loš.
  • GeneralNapoleon
    939

Krecemo se kao muhe bez glave, nitko ne zna gdje mora bit. Ali to kompenziramo sa manjkom trke i duela.

Kretnja Hoxhe mi je isto misterij.
  • Droljo
    12.6k
    Misliš da nebi našli takvih gifova za svakog našeg stopera uključujući i maxa ove sezone? I to par komada. Jebe mi se za mmaeea ali da se sere samo da bi se sralo je apsolutno istina.
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Mmae se postavlja kao da je u/ispred kaznenog prostora i ima zadatak blokirat udarac ili pas. Jednostavno, nasi stoperi nisu naucili branit se na centru. Galesic je dosao iz obrane koja ne curi i podigao nas je za 0%, a vec 3. trener ne zna uigrat niti izabrat postavu da igra u oba smjera lici na nesto. Ne znam koja se lampica mora Fabiu upalit nakon svega, al nadam se da konacno je.
  • GeneralNapoleon
    939

Slazem se zato sam spomenuo sve nase stopere i samo dodao da je ovaj gospodij izmedu tih losih najgori.
  • Nogo
    5.6k
    cM-6Gy.gif

Neću više. Znam da seciramo sve naše stopere našli bi masu grešaka ali od Mmaee bi se našlo toliko toga da bi se napravila kompilacija od par sati. (Ne uzimajući greške kod golova).

Ps: tu je i Neva trebao bolje reagirati.
  • MarK
    881
    Galešić-Torrente je trenutno naš najkvalitetniji stoperski par. U dosadašnjih 8 službenih utakmica nikako nisu zaigrali skupa. Ako sutra opet osvane simpatični momak s dredloksicama umjesto jednog od njih Cannavaro je za mene nikakav trener.
  • GeneralNapoleon
    939

Treba nadodat da je mmaee nas najplaceniji stoper te bi trebao bit stup obrane kao.
  • Nogo
    5.6k

Ma sve jasno ali probati ga dati negdje na posudbu pa makar malo morali i plaćati ugovor ili transfer.

S druge strane Mmaee mi daje dojam da mu je nogomet "hobi" ili rekreacija i da će sutra stati s karijerom i dati se muzici ili nešto slično.
  • Droljo
    12.6k
    Mmaee mi daje dojam da mu je nogomet "hobi" ili rekreacija i da će sutra stati s karijerom i dati se muzici ili nešto slično.Nogo

Da. Otići će u harmoničare i postat popularan!
  • runtothehills
    455
    RPG - Galešić - KTC - Franjić mora biti naša prva četvorka u obrani, i tu za mene priča staje. Obrani se mora dati kontinuitet da se bar dva/tri mehanizma uigraju i da pogotovo prestanemo primati golove. Dosta je bilo srljanja… jednom Mmae, pa malo Torrente, pa KTC malo na desnog beka, …
  • gaTeDZG
    295
    Oprostite ako se ponavlja nešto slično ovomu, nisam baš čitao prethodne upise.

Po točnosti dodavanja je prvi u ligi - 89,8%, ali po otklonjenim opasnostima je 34. stoper lige (1,9/ut), postotak osvojenih duela - 35. stoper lige sa 44,9%. Osvojeni dueli po utakmici - 1,69, time je 36. stoper lige.

S njim na terenu ove sezone u ligi, Dinamo prima gol svakih 60 minuta! Gol i pol po utakmici!
    Po 90' pravi prosječno 0,7 prekršaja.

Prema Transfermarktu, krajem 2024. g. procijenjen na 750k €, dakle vrijednost je niža od godišnje plaće koja će morati biti uredna sve do ljeta 2028.

Pričam, dakle, o sezoni u kojoj je Dinamo u 23 kola primio samo gol manje od Istre i Gorice, četiri gola manje od Lokomotive, te 3 ekipe bi se borile za ostanak da nije nesretnog Šibenika kojeg još ne želim otpisati ali odavno su najbliži nižem rangu...

Uz to, Dinamo je primio četiri gola više nego Rijeka i Hajduk skupa!

OK, shvaćam da netko pored zdravih očiju ne vidi da ovaj igrač kvalitetom nije niti blizu za Dinamo i OK, naravno da nije baš jedini "zaslužan" za katastrofalne obrambene brojke ekipe, ali nitko, baš nitko mi ne može objasniti kako je moguće da dobitnik Zlatne lopte kao stoper do sad nije vidio zašto je ovaj igrač bio na tribinama kod prethodnog trenera, između ostalog. Torrente na klupi, Bernauer na posudbi, KTC na beku gdje je igrao davne 2012. godine?

Bizarno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.