• Paggini
    39.5k
    Najveći promašaj u posljednjih 20 godina, a možda i u povijesti Dinama.Krizy

A mislim, promašaj se čini, ali s njim smo prošli Qarabag, dobili Milan, samo te tri tekme ga izvlače iz kategorije najgori ikad, rekao bih.
  • Jaro
    9.2k
    Mmae je kvalitetan igracOrc123

Mmae je dojmom rupa a statisticki 34.-36. stoper HNLa
  • ElDorado
    2.2k
    Jedna scena s tekme protiv Rijeke rekla je sve o njegovoj "kvaliteti". Negdje iza centra Fruk je primio loptu i u prvom ga je koraku ostavio više od metra. Inače Fruk je među sporijim veznim igračima to je čak i Paušić rekao za razdoblje dok je bio u Gorici.
  • Krizy
    53.1k
    Kralj je jedva u top 40 stopera HNL-a po mnogim stvarima.
    S obzirom na uloženo (plaća + potpis) definitivno ponajgori stoper u povijesti samostalne države.
  • Zg123
    1.1k
    Kad sam vidio kad ga je Fruk izvozao tamo negdje u 5 minuti nije mi bilo dobro i znao sam da ce ishod biti los za nas. Nadam se da je Cannavaro progledao i shvatio neke stvari, ne kazem da cemo proigrati bez Mmaea i da ce svi problemi biti rijeseni ali ovo sto on igra je ispod svake razine.
  • Droljo
    12.7k
    Bravo svi. Samo javiti treneru da ga makne iz ekipe i prvaci smo! Nema nikih problema. To šta vezu nemamo. Krila stoje u autu kad igramo obranu i golmani nisu uhvatili loptu tri mjeseca nema veze. Jedan stoper je kriv i ako se njega makne kreće dinamovo proljeće! Ajde, bar je riješenje na dohvat ruke. Živeli!
  • Facke
    5.2k
    Ja bum same ove rekel. Dobil je priliku pod Jakirovicem , bil je uzas. Dobil je priliku pod Bjelicu, bil je uzas. Dobil je priliku pod Cannavarem, bil je uzas. Nadam se da ga visw nebudeme gledeli v nasem dresu.
  • GeneralNapoleon
    942
    Sve stoji da nam momcadska obrana ne stima. I da ako to dovedemo u red vec bi bilo puno bolje. Naprimjer kod branjenja povratnih lopti, gdje nam protivnici dolaze do suteva sami ko duh jer su nam vezni pre lijeni ispratit to. Uvijek se sjetim onog Mark Goldbridgea koji se dere u svojim reakcijama na Man Utd "WE ARE NOT PICKING UP MIDFIELD RUNNERS!". Tako i mi zadnje dvije sezone.

Pogledajte samo onu nasu jedinu situaciju protiv Rijeke. Ide nas ubacaj, pre jak ali Ademi vraca povratnu. I tko cisti ispred Hoxhe. Tocno - Lindon Selahi.

ALI

I uz sve to je neoprostivo kako nasi stoperi, ponajprije Mmaee izgleda. Jesu li krila ili vezni krivi sto ga Fruk otrese kao smrklju? Jesu li vezni i krila kriva sto stoperu okrecu guzice umijesto da se tijelom bacaju u blok?

Ja mislim da nisu. I mislim da tolko dugo dok nam stoperi u 1 na 1 situacijama izgledaju kao cunjevi da smo najebali. Jer kako ces igrat tako ofenzivno. Pa logicno da cesto dolaze u situacije 1 na 1. Ali zelim da onda budu kao neprelazni zid. Da protivnik prode jednom u 10 pokusaju pored naseg stopera, a ne da nas stoper protivnika zaustavi jednom u 10 puta.

I nasi stoperi su pre losi u duelima. Sad je samo pitanje jel je to do pristupa ili su jednostavno losi. Isto sranje kao u veznom redu.
  • Nogo
    5.6k
    oL-pNN.gif

Fruk mu pobjegao i nebi ga Mmaee lasom ulovio.
    Krivo postavljanje, kriv trk...prevara na kvadrat.
  • Droljo
    12.7k
    A ova dva vezna oko bela? Sa čime se oni bave? Koji je njihov sport?
  • ElDorado
    2.2k
    točno na tu situaciju sam gore mislio
  • Nogo
    5.6k

Čuvaju Bela :lol:
  • Crni86
    8.3k
    Ova gore slika je prica nase cijele sezone. Mmae kriminalan od prve do zadnje stvari u ovoj akciji, a povratna trka cijele ekipe je kao da su se vecer prije ponapijali i izrigali svaki 5 puta…. Ovo gore djeci treba pokazat kako se ne brani.

I jos bolje od svega vec kad im se ne trci, svi se boje napravit faul. Nas sjeku na nasih 30 metara kad krecemo u kontru, a mi pustamo da nam dodu do gola.
  • GeneralNapoleon
    942

Pa ne mozes pravdat njega sa uzasnim reakcijama drugih. Covjek je ispao smijesan, jer je u situaciji gdje ne ovisi o drugima 1 na 1 ispao kao klaun.

To sto reakcije drugih da isprave njegovu gresku nisu nista bolje ne amnestira njegovo smijesno ispadanje.

Pa sjetite se onog zadnjeg derbija hajduka i Rijeke prosle sezone. Uremovic je poluozljeden sam drzao obranu hajduka. Spasavao na sve strane.

Jasno je da ne mozes sam sve. Ali nasi stoperi ne spasavaju na sve strane nego ne spasavaju ni ono sto bi morali. Cak jos i sami zakuhavaju. To je poanta.
  • Odani Zgd
    75
    Meni samo nije jasno da je za njega bio zainteresiran Glasgow Rangers,ako je to uopće bila istina....i da je dolaskon Fabia Canavara on ostao u Dinamu.Velika greška ako smo ga mogli utopiti u zimskom roku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.