• Jurki
    15.8k
    bi uzeo akreditaciju da prenosi utakmicu za svoj YouTube kanalrioda

Znam da kvaliteta prijenosa utakmice nekog influensera se nemre uspoređivati sa profi tv kucama.. ali siguran sam da bi na takve pizdarije Maxsport gledal jako blagonaklono.
    Placamo vam tv prava, a vi dozvoljavate svakom teletabisu da prenasa utakmice na youtubeu.
    Ma jos cemo povecati iznos za prava prijenosa.
  • blueboy
    191
    Nek prenosi atmosferu iz narodnjačkih klubova, to mu je također blisko. A kad vidim koliko mu se komentatora javilo u znak podrške i kritikom demokratičnosti kluba, proljev dobijemrioda
    Ne želim zagađivati forum pa evo slike na linku tog balkandede:
    https://i.ibb.co/dwgNmHKP/x.webp
  • NORTE
    13.8k
    "Hajduk traži dogovor i ne odustaje od konzumacije dugogodišnjih prava na Maksimiru"

Pazite vi ovo.

Gdje su bili dok je njihov kavez desetljećima bio ispod 5% kapaciteta?
    Gdje su bili dok su zajedno sa svojim navijačima muljali i s redarima unosili što su htjeli.

Kme kme.

KAKVI KLAUNI!!

Što se mene tiče ne moraju se ni pojavit na jugu, neće mi falit, dosta nam je i njihova momčad da im pokažemo šta mislimo o njima.
  • blueboy
    191
    Gdje su bili dok je njihov kavez desetljećima bio ispod 5% kapaciteta?NORTE

Nisam siguran, ali mislim da su za zapad sektor do kaveza davali ostatak karata.
  • Murtidzg
    108
    Boli me k... za tovare...

Ajmo Dinamo...
  • Zagreb1992
    2k

Nisu njihovi redari mogli unositi ništa jer su naši iz Zga redari na jugu
  • Felip
    334
    Mene zanima jesu li detektirani ključni problemi u momčadi i možemo li od sutra ući u dominantnu seriju pobjeda koja nam je pod mus. Tko će braniti? Hoće li Kule i Kanga dobiti priliku da probaju zajedno u napadu?
    Kada ćemo opet dočekati Mišića i Sučića zajedno na terenu?
    Nešto pozitivno moramo iskemijati za zadnju trećinu sezone. Pa nismo zaboravili igrati nogomet, znamo kako dominantno pobjeđivati, sjetimo se kako smo dominantno i šampionski najavili sezonu na kišnom Maksimiru protiv Istre. Ta energija nam opet treba kao gladnom kruh.
    Osijek i Hajduk moraju pasti. To bi nam bio ogroman psihološki booster. Pa potom +6 s Lokomotivom i Belupom do stanke. Sve osim tih 4/4 je ružan scenarij, pogotovo onaj di bi nam Hajduk pobjegao na +9. To im ne smijemo dozvoliti, a pogotovo da njih 3000 licemjera ponovo sa svojima orgija na našem Maksimiru. Pa to su garantirani
    sukobi i neredi. I već unaprijed se zna tko bi bio krivac za potencijalne nerede. Njima win-win. E neće ići ako je pameti i mudrosti.
  • Logistika
    1.3k
    Bas sam primjetio kako index forsira priču "trebaju li porezni obveznici graditi dinamov stadion"....i konstantno taj narativ "dinamov stadion". Kako te prijave laznih informacija funkcioniraju? Ako nas 50 sad prijavi taj clanak za lazne informacije...jel im mozemo ikako tjerati kajlu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.