• GeneralNapoleon
    942

Vaha bi, s obzirom kakvu procijenu je imao za naseg Ramboa, trebao mozda pripazit bi li trebao davat ikome savijete :lol:
  • ElDorado
    2.2k
    Ademi skuplja ekipu i drzi predavanja a među najgorima u Rijeci
  • austrijanac
    5.8k

Pa logično da će on, neće Baković sigurno.

Kapetan je nakraju krajeva, barem moje mišljenje.

A netko je i njemu očigledno jebao majku po tim svim pričama i neka je.

Iako ne vjerujem tim pričama.
  • ElDorado
    2.2k
    hahaha ko je pak njemu?!

Meni je inače dosta komično da se tak plaćenim profićima mora jebat majka da se motiviraju.
    Ja osobno, nazalost, imam drugacije misljenje da mi imamo toliko lose karakterno i kvalitativno balansiranu ekipu da ak nisu na ful motivaciji i koncentraciji kao u LP da su jednostavno nemocni. I da ce ih u ovom trenutku slobodnog pada biti vrlo tesko preokrenuti. To je samo moje misljenje. Mi ak ne tučemo tovare lapapa.
  • WNY86
    21
    https://www.facebook.com/share/p/1A79GJ3eiC/

Balkan Deda kuka po Facebooku kako mu "klub zatvoreniji no ikad" nije odobrio akreditaciju.

Po kojim osnovama bi "influencer" konkurentske firme našeg generalnog sponzora trebao dobivati akreditaciju?

A kad vidim ovakve objave po Facebooku i pokušaje dodatnog uzburkavanja, klub i svi u njemu imaju moju podršku više nego ikad!

Pozdrav za raznorazne ljubitelje balkana koji idu s 5 banki pokušat dić lovu na društvenim mrežama, a kad osvojimo naslov nadam se da bute upola sretni kao i mi, a možda nekog i uspijete nažicat za dres i fotku!

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Dinamo-SB
    123
    BalkanWNY86

Lik koji ima riječ "balkan" u svom nazivu i na toj riječi gradi svoju karijeru je irelevantan za bilo kakvu raspravu vezanu za najveci hrvatski klub Dinamo.
  • sanjinlego
    3.7k

Vezano za akreditacije, tu ljudima ne mogu ništa prigovoriti. I sam sam imao foto akreditaciju, odnosno za stajanje na mjestu predviđenom za fotoreportere. Međutim, nastala je navala, odjednom svi žele isto, a da ne govorim o tome da se snima sve i svašta, iako Dinamo, kao i drugi klubovi, jasno naglašavaju da se mogu fotografirati, odnosno snimati samo sporedne stvari, ali ne i sama utakmica ili golovi. Mnogi to ignoriraju i kasnije se žale kada im zbog toga stigne upozorenje o autorskim pravima ili zabrana.
    Također, iz kluba su mi potvrdili da se mogu prijaviti za novinarsku ložu te da će mi ta akreditacija biti uredno odobrena. Čak je i cura za mene išla u Varaždin, Goricu i Kranjčevićevu, i kaže da se svi pokušavaju ubaciti, prijavljuju se po dvoje, troje za akreditacije.
    Zbog toga apsolutno podržavam odluku da se foto akreditacije više ne izdaju olako.;)
  • DrawTube
    6.3k
    Ne bi bilo loše da se s KBCa oglase ako stoka stvarno dobije 3000 ulaznica
  • rioda
    7.1k
    Budimo realni, čovjek u krizi srednjih godina, bez da je s portala ili nekog medija, bi uzeo akreditaciju da prenosi utakmicu za svoj YouTube kanal, pa o čemu pričamo?

Nek prenosi atmosferu iz narodnjačkih klubova, to mu je također blisko. A kad vidim koliko mu se komentatora javilo u znak podrške i kritikom demokratičnosti kluba, proljev dobijem
  • Izet Hajrović
    4.1k
    bio je već na utakmici Dinamo-Osijek prošle sezone. Slažem se s ovim postom od @sanjinlego . Zašto bi svatko mogao dobiti foto akreditaciju, pogotovo influenceri? Ako želiš snimati, idi na tribinu i radi kao i svi ostali europski influenceri koji obilaze stadione i snimaju atmosferu. Isto tako mi je čudno kako bilo tko može doći na pressicu i postavljati pitanja, kao npr. ekipa s Podcast 8/24 (ništa protiv njih osobno), koje su njihove reference da mogu doći na pressicu i postavljati pitanja? Svakako podrška klubu. Nedavno je ukinuta akreditacija i Denisu i Podcastu 8/24. Denis gospodin se uvrijedio i nije bio na nekoj od prijašnjih utakmica, ali onda opet vidim story s posljednje domaće utakmice kako je gospodin u nekoj loži. Dečki s 8/24 su druga priča, oni imaju godišnju za ZD i uredno dolaze na utakmice bez obzira na to imaju li akreditaciju ili ne.
  • Hrc-Vg
    580
    A obzirom kakva pitanja “novinari” pitaju, ja osobno uopće nemam problem da i youtuberi pitaju…Većina njih je trenutno relevantnija od Olivarija i kompanije koji uvijek pitaju ista dosadna pitanja…Nekad mi bude žao Fabia na kaj vrijeme i živce troši…
  • Hrc-Vg
    580
    zakaj su ukinuli akreditaciju 8_24? Oni nisu zlonamjerni kao Balkan deda ( jebalo ga retardirano ime) i Denis.
  • vjeko1701
    12.5k
    Možda, ali iza novinara ipak stoji nešto i neki lanac odgovornosti, kakav god bio. Iza influencera ništa. Po meni bi svi oni trebali biti tretirani kao "civili" sa hobijem i ne bi se trebale davati akreditacije.
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Zamisli skandala da se tim deblima ,,ne da" akreditacija...Volio bi da imamo normalan stadion, daj tim jazavcima onda kaj god treba, ali jedini uvjet da su cijelu tekmu kod Sjevera. Jebem ti vremena ova i sve te debile, odjebite od Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.