• Crni86
    8.3k
    zasto smo se mi na to odlucili nije uopce problem. Ukoliko je sve po propisima hns-a, mogli smo se na to odluciti jer smo se eto probudili na lijevu nogu.

Da li je zbig parkinga, nereda ili neceg treceg je u potpunosti nebitno sve dok je unutar pravila sto je hns i sam potvrdio.
  • bbb medimurje
    3.7k
    Znaci oni prijete Desincom u slucaju da im se neda vise od 5%? Jesu li oni normalni? ovo je za prijevu dorh-u!!
  • blubach
    817
    zasto smo se mi na to odlucili nije uopce problem. Ukoliko je sve po propisima hns-a, mogli smo se na to odluciti jer smo se eto probudili na lijevu nogu.

Da li je zbig parkinga, nereda ili neceg treceg je u potpunosti nebitno sve dok je unutar pravila sto je hns i sam potvrdio.
    Crni86

Ma slažem se, naravno, i sve to stoji.
    Ali eto, ako baš netko želi razlog, gdje ćeš bolji od zadnjeg uništavanja Maksimira?
  • fakin
    54
    hoće li biti ručak delegacije prije utakmice?
  • Georg Koch
    5.4k
    Kakvi debili, kakav dopis kao ogledalo popularne PRGAVE FAMILIJE.
    Dno dna, unaprijed prijetiti i navoditi mogucu eskalaciju nereda ako...ako sve bude po propisima?
    Mazohisticka udruga koja pise dopise, dok ih drugi potpisuje, zasluzuje samo gazenje u nedjelju.

A i veceras nadam se!!!
  • Crni86
    8.3k
    klub nije izasao s nikakvim info o razlogu to su prenijeli mediji.
  • NORTE
    13.8k
    hajduk-poslao-apel-dinamu-ovo-moze-dovesti-do-nezeljenih-posljedica-sjetite-se-desincadin

"Sjetite se Desinca". :rofl:

No neke stvari treba priznati, 5% juga i dalje nije ograđeno, a činjenica je i da oni mogu stići autobusima ili vlakom pa parking i ne treba biti razlog.
  • NitkoBitan
    23.2k
    Vec krecu izgovori za nedjeljni poraz :rofl:
  • fakin
    54
    ajmo ovako, ovo je napisao klub u službenom priopćenju:

Odluka o značajnom smanjenju ulaznica za naše navijače može dovesti do neželjenih posljedica i sigurnosnih izazova, što svakako želimo izbjeći.

Znači, po meni, Dinamo sad treba pisati dopis policiji da traži zabranu gostujućih navijača kad klub koji je u neku ruku odgovoran za njih kaže da smanjenje broja ulaznica može dovesti do neželjenih posljedica.
  • serbus
    4.6k
    Vidi se da je od Borongaja prošlo puno previše vremena. Miševi izašli ponovo iz svih rupa.

Dok ih se opet ne pomete od čekanja u Kranjči na karte, pa do domova i samog stadiona nema tu mira poslje navedenog Borongaja nije bilo dugo problema ni sa simpatizerima, studentima, navijačima....

Jebote jazavaca oni će nama prijetiti neredima u ZG. Glup proglas, ako se naši useru pod pritiskom bilo koga mi trebamo prekinuti tekmu.
    Isto sam do ovog podržavao da ih se pusti zbog atmosfere i svega ali nemoj biti bahat i prijetiti...
  • jedan u nizu
    12k
    Bilic se dodvorava navijacima jet ce krenuti paljba po njemu kada ne osvoje prvenstvo, zato zeli biti "covik iz naroda ae"
  • Droljo
    12.7k
    Nek si ga pljugaju. Primadone. Ak nama ide 5% ide i njima! Oni bi nama odlučivali kaj bumo sa našim stadionom i tribinama. Hehe. Kak da ne...
  • Ijayi Atiemwen
    2k
    Ak u nedelju nije pravo vrijeme za napunit stadion i njihovu mrežu onda neznam… AJMO DINAMO!
  • Toni90d
    1.3k
    Ja jedva čekam vidjeti taj kavez. Nadam se da je klub angažirao dobro dobre zaštitare, nek im izuje najveće cipele kod najstarijih, kao nama na Poljudu. Dosta je njihovog orgijanja, kako nama tako i njima!
  • NitkoBitan
    23.2k
    Ma kakav kavez, bit ce to malo bolja ograda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.