• Eduardo
    22.6k
    Košarka nije u banani od smrti Dražena ..Imali smo u Sloveniji npr 2013 odličan rezultat gdje smo bili 4. Pod Acom smo u Riu isto dobro izgledali i čak smo bili u egalu sa SrbimaZagreb1992

U 30 godina samo dva zapažena rezultata? To mi više zvuči kao plod slučajnosti, a ne sustavnog rada i programa.

Sad pitam iz perspektive nekog tko tu i tamo pogleda košarkašku tekmu... od smrti Dražena, koliko se odigralo OI-a, SP-a i EP-a i na koliko ih je sudjelovala Hrvatska? I koji su nam najbolji rezultati izuzev ova dva spomenuta?
  • Peškaman
    6.2k
    Meni jedino nije jasno zašto je Cipar igrao uopće u našoj grupi ako kao domaćini idu odmah na EP?
    Zašto nisu napravili grupu domaćina kojih je 4 (Poljska,Cipar,Latvija,Finska) pa nek' se uigravaju ako im je do toga.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Jedno od mnogih nelogičnosti Fibe...
    Isto kao ono da u kvalifikacijama ne igraju igrači iz NBA-a, a nekad čak i kad je veliki turnir klubovi ih ne puste.
    Ne znam nijedan sport u kojem je tako. Zamisli igrati nogometne kvalifikacije bez Mbappea, Modrića, Messija, Ronalda, Halaanda i ostalih zvijezda, pa na kaj bi to ličilo.
    Čak i toliko osporavani rukomet i vaterpolo imaju uvijek na raspolaganju najbolje igrače bilo da se radi o kvalifikacijama ili velikom natjecanju.
  • Infinity
    17.4k
    Da je MLS u svijetu nogometa ono sto je NBA u svijetu kosarke, gledali bi mi reprezentativni nogomet bez najboljih igraca, jer bi im MLS branio nastupe, kao sto i NBA brani svojima.

Ameri sebe smatraju posebnim svijetom i apsolutno ih boli k* za ostale. Ja ne znam sta se mora dogoditi jednog dana da NBA uskladi svoj kalendar prema kalendaru FIBA-e. Vjerojatno bi u NBA-u trebalo doci do bunta svih neamerickih igraca, mozda i dijela amerikanaca, ali se to nece dogoditi nikad, jer nitko od njih nece riskirati unosne ugovore zbog par utakmica za reprezentaciju. Vjerujem cak i da im se ni samim to ne igra, jer iziskuje duga putovanja preko oceana i dodatni napor. NBA bi za to morala smanjiti broj kola, a to se zbog TV prava isto tako nece dogoditi nikad.

Kad Euroliga igracima bude pozeljnija od NBA, tad ce NBA sa svojih niskih grana vjerojatno biti spremna za razgovor. I to se isto nece dogoditi nikad.
  • Socrates
    104
    Prvi okršaj Dončića i Jokića otkako je odrađen trade ne razočarava. Zna li se dominiraju li i njihovom prehranom cikla i bezglutenske namirnice?
  • Brusa
    2.4k
    puno ih se odigralo i na dosta mi nismo bili, toliko da sam već i zaboravio.
    Poslije Dražena uzeli smo bronce na EP '93., SP '94. i EP '95.
  • ZrnTSCHeZ
    868
    Zizi drugo mjesto i preuzimanje vodstva u slalomu :clap: :strong:

Schiffrin 100. pobjeda u karijeri...kapa do poda
  • DrawTube
    6.3k
    Zrinka 2. u slalomu!
  • zgšd
    178
    jos dvije utrke do kraja, trenutno ima 39 bodova prednosti ispred camille rast, treca vec zaostaje vise od 100 bodova..
    mali globus bi bio veliki uspjeh, ali ne treba raditi pritisak
  • Zagreb1992
    2k
    https://www.youtube.com/live/rQEZjEex-3Q

Odličan podcast vezano za našu košarku
  • Dinamo iznad svih
    100
    Mrnjotaur školuje jos jednog Australca za četvrtfinale Dubaia

Caree!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.