• Eduardo
    22.5k
    Košarka nije u banani od smrti Dražena ..Imali smo u Sloveniji npr 2013 odličan rezultat gdje smo bili 4. Pod Acom smo u Riu isto dobro izgledali i čak smo bili u egalu sa SrbimaZagreb1992

U 30 godina samo dva zapažena rezultata? To mi više zvuči kao plod slučajnosti, a ne sustavnog rada i programa.

Sad pitam iz perspektive nekog tko tu i tamo pogleda košarkašku tekmu... od smrti Dražena, koliko se odigralo OI-a, SP-a i EP-a i na koliko ih je sudjelovala Hrvatska? I koji su nam najbolji rezultati izuzev ova dva spomenuta?
  • Peškaman
    6.1k
    Meni jedino nije jasno zašto je Cipar igrao uopće u našoj grupi ako kao domaćini idu odmah na EP?
    Zašto nisu napravili grupu domaćina kojih je 4 (Poljska,Cipar,Latvija,Finska) pa nek' se uigravaju ako im je do toga.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Jedno od mnogih nelogičnosti Fibe...
    Isto kao ono da u kvalifikacijama ne igraju igrači iz NBA-a, a nekad čak i kad je veliki turnir klubovi ih ne puste.
    Ne znam nijedan sport u kojem je tako. Zamisli igrati nogometne kvalifikacije bez Mbappea, Modrića, Messija, Ronalda, Halaanda i ostalih zvijezda, pa na kaj bi to ličilo.
    Čak i toliko osporavani rukomet i vaterpolo imaju uvijek na raspolaganju najbolje igrače bilo da se radi o kvalifikacijama ili velikom natjecanju.
  • Infinity
    17.4k
    Da je MLS u svijetu nogometa ono sto je NBA u svijetu kosarke, gledali bi mi reprezentativni nogomet bez najboljih igraca, jer bi im MLS branio nastupe, kao sto i NBA brani svojima.

Ameri sebe smatraju posebnim svijetom i apsolutno ih boli k* za ostale. Ja ne znam sta se mora dogoditi jednog dana da NBA uskladi svoj kalendar prema kalendaru FIBA-e. Vjerojatno bi u NBA-u trebalo doci do bunta svih neamerickih igraca, mozda i dijela amerikanaca, ali se to nece dogoditi nikad, jer nitko od njih nece riskirati unosne ugovore zbog par utakmica za reprezentaciju. Vjerujem cak i da im se ni samim to ne igra, jer iziskuje duga putovanja preko oceana i dodatni napor. NBA bi za to morala smanjiti broj kola, a to se zbog TV prava isto tako nece dogoditi nikad.

Kad Euroliga igracima bude pozeljnija od NBA, tad ce NBA sa svojih niskih grana vjerojatno biti spremna za razgovor. I to se isto nece dogoditi nikad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.