• javolimtebejako
    2k
    auu top stikeri, opet ce ih morat skidat po rijeci :rofl:
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Bas sam nedavno bija u Ilici i mislin se uvik isti stikeri već duze vrimena, auuu jebeni su
  • Marktwain
    155
    Vjerojatno glupo pitanje, ali nije me briga.
    Hoće li i klub raditi naljepnice?
  • Nolifer
    10k

Dobro pitanje, nadam se i sa svim verzijama grba. Dobra priča bi to bila :up:
  • Marktwain
    155
    U najgorem slučaju da si klinci pimpaju bilježnice za školu ili omote za udžbenike.
  • prefontaine
    1.4k
    Lako je za bilježnice i udžbenike, moj ih lijepi po krevetu... 20250225-224055.avif
  • ZgDLions
    818

Zašto se ne bi informacije objavljivale i nešto najavljivalo, pa mi kao korisnici smo željni bilo kakvog infa o planovima i smjeru u kojem se ide.
    Ako se odustalo ili propalo pa nije smak svijeta, idemo dalje.
    Najgore mi je sve se radi u tajnosti i budete obaviješteni na vrijeme.
    Može i kakva najava jel se sa Castoreom nešto pregovara oko nove kolekcije, sadašnja sa tirkiznim bojama i bez grba nije baš oduševila pučanstvo.
    Ovo sa izradom članskih na licu mjesta je odlična ideja, možda neki pokretni shop sa reklamom tipa bibliobus kaj postoji.
    Nakrca se bus robom i najava gdje bu bio i učlanjivanje u njemu, svašta bi moglo biti sad kad se Dinamo vratio doma.
  • Oluja
    5k
    Lako za krevet i biljeznice, pogledajte ormarić u vrtiću

[img]http://IMG-20240411-WA0000.jpg.
  • masacusec
    4.8k
    Teta u vrtiću poskidala nalje s ormarića moje kćeri...ja sam nju pozvao na razgovor!
  • Infinity
    17.6k
    Zanimljiv stolic :grin:

FB-IMG-1740552308184.jpg
  • Droljo
    13.3k
    Nije ni vrtić niti škola nego posao :monkey:
    IMG-20250226-100003.jpg
  • Bosskovitz
    15.5k
    Može i kakva najava jel se sa Castoreom nešto pregovara oko nove kolekcije, sadašnja sa tirkiznim bojama i bez grba nije baš oduševila pučanstvo.ZgDLions

Nikakva insajderska informacija, čisto generalno - dresovi i kolekcije se uglavnom dogovaraju oko godinu dana unaprijed pa kao što je ovogodišnji dizajn bio dogovoren s Castoreom još prije no što je došla nova uprava, tako je i dizajn za sljedeću sezonu vrlo izvjesno već dogovoren s Castoreom.

Uf, neću o ukusima, ali dosta loš AI. Ovaj nogometni je čak izgubio rub stola :D
  • Infinity
    17.6k
    Uf, neću o ukusima, ali dosta loš AI. Ovaj nogometni je čak izgubio rub stola :DBosskovitz

Nisam nesto puno gledao fotku, samo mi se ucinilo kao super ideja, jer ljudi ovdje cesto traze makete Maksimira. Ovo bi vjerojatno naslo svoje kupce.
  • ZrnTSCHeZ
    930
    makete MaksimiraInfinity

Ove staklene "skulpture" koje su dijelili sad kod najave novog stadiona bi mogli izbaciti i u shop recimo

Vezano za stickere: London uz Temzu oko Big Bena je zanimljivo izgledal par dana nakon naše invazije :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.