• NitkoBitan
    23k
    Sto se Bayera, Seville, Bilbaa, Feyenoorda tice svi su snizeni na 25-35erob ljubavi

Kod nas se dres star 3 sezone na zalihama ne bi prodavao za tu cijenu, mislim da bi ih rade poklonili djeci u Africi nego omogucili Hrvatima da kupuju na americkim popustima, i tu ne mislim samo na dresove i Castore nego opcenito za sve.

Taj fenomen cijena u Hrvatskoj treba prostudirat na svjetskim sveucilistima, eto ni meni kao financijasu nije skroz jasno.
  • prefontaine
    1k
    Mi smo veliki klub, klub s renomeom, klub koji svoje igrače nakon jedne seniorske sezone prodaje Interu, a ne tamo nekim Lyonima, Eintrachtima, Brightonima... I sad zamislite kako bi srozali svoj ugled da nam je dres pišljivih 25€ i da ga može kupiti svakakva boranija.

Treba držati do sebe.
  • Ludovic IX
    8.1k
    Pa jel dinamo određuje cijenu na stranicama castorea ili castore sam?
  • skener
    1.8k
    šit. zakasnio sam.
    nadam se da će ih bit još
    Mladi Starac

https://shop.gnkdinamo.hr/proizvod/sal-valentinovo/

Dostupno
  • Bosskovitz
    14.7k
    Evo bas sam isao usporedit igracki dres i onaj kupljen kod nas u shopu. Igrackog sam ulovio na utakmici, a ovog kupio odmah po ljeti kad je izasao. Oba dresa su po svemu identicna.Zoran

Castore nema player i fan verzije dresova, svi dresovi su isti. Ista stvar je kod svih ili gotovo svih drugih proizvođača izuzev Adidasa i Nikea, a i kod njih je to rezervirano samo za nekoliko najboljih timova. Realov dres može se kupiti u fan verziji i player verziji, pri čemu je player od drugačijeg materijala i ima nalijepljeni grb, dok se recimo dres jednog Celtica - koji godišnje prodaje dresova koliko mi ne možemo ni zamisliti - može kupiti samo u jednoj verziji koja je ista za navijače i igrače.

Castore brend je ušiven, grb Rangersa je ušiven, detalji su ugrađeni, kragna je bolje izrađena, bočni šavovi su kvalitetniji i ljepši, korišten materijal se osjeća bolje.mlkaskic

Evo sad gledam neke druge dresove koje rade i ove razlike koje se mogu vidjeti na fotkama, ušiveni grbovi, logo castorea i slično, jesu drugačiji. Zanimljivo. Vjerujem da je to nešto što se da dogovoriti s Castoreom, pitanje je samo može li se unutar postojećeg ugovora, odnosno zašto prošla uprava nije obraćala pozornost na to.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Kako bi bilo lijepo da netko iz shopa odgovori na mail nakon 3 dana…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.