• Cosey
    582
    Jesu li stvari u shopu, konkretno gornji dio trenirke, unisex ili ima razlika između m/ž?

Jer ima jedna trenirka koja mi je super, a prodali su muške.
  • Paggini
    41.2k
    Jer ima jedna trenirka koja mi je super, a prodali su muške.Cosey

Tako to krene i onda jbg....

Al ima razlika, muski L (i ostale velicine) je puno veći od ženskog, a i dosta stvari je strukiranije u odnosu na muške pandane. Svakako pricekaj da dodje nova zaliha pa uzmi, a probaj i nazvat shopove pa vidi ako oni imaju na zalihama pa javi nekom u zegeu da ti pokupi
  • Dudu9
    1.5k
    šta se dogodilo sa novim web shop, od kako je dosla nova uprava i OI pričalo se o tome jel moguće da
    u godina dana se ne uspije tako nešto realizirati?
  • Cosey
    582
    Pripazi s kritikama da ne dobiješ privremeni ban.
  • marcio amoroso
    40.3k
    Pripazi s kritikama da ne dobiješ privremeni ban.Cosey

O čemu ti?
  • Cosey
    582

Prije nekih dva tjedna sam na drugoj temi napisao sarkastičan komentar, kritiku koji mi je izbrisan bez objašnjenja. Nakon toga sam popio ban (opravdan) jer sam pitao zašto je izbrisan.

Rekoh možda treba biti oprezan kada se upućuju kritike.
  • marcio amoroso
    40.3k

I sad nastavljaš sa sprdnjom nakon bana. Kompletan forum je u zadnjih par mjeseci itekako kritičan, ali ne popiju svi banove. Dobro se zna za šta ide ban. Ne izmišljaj i ne stvaraj narativ da se nekoga banira samo zbog kritike.
  • Cosey
    582

Nisam ni rekao da sam dobio ban zbog kritike i da ga nisam zaslužio. Nemoj izvrtati.
  • marcio amoroso
    40.3k

Ali si rekao da se pazi sa kritikom. Vratimo se na temu.
  • darkcro
    74
    Ne znam je li do mene, međutim mislim da gumb na web shopu Pogledaj sve ne funkcionira
  • Nolifer
    10k

Nije do tebe, ista stvar i kod mene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.