• Marley
    3.1k
    Može Bruno bit fizički spreman nakon drugog tjedna treniranja,don

On??? Tesko :sweat:

(Salim se, Bruno vrati se kakav god. Moze i sa 100 kg, samo se vrati vise...)
  • Zagreb1992
    2k
    A treba prestati živjeti u snovima da će Bruno sam preokrenuti sve .Treba vremena da se vrati u formu on
  • masacusec
    4.6k
    nastavno na tvoj post...
    Brunu se čeka kao Mesiju, no mi nismo, niti bismo smjeli biti ko hajduk da ovisimo o jednom igraču...
  • zg041
    223
    imam neki osjecaj da bruno ove sezone nece više minute odigrat..mozda nešto sitno pred kraj prvenstva
  • fakin
    35
    Ma nista od njega ove sezone. Sigurno ga nece staviti 5 kola prije kraja prvenstva nakon sto nije igrao 4 mjeseca
  • Dani Olmić
    1.1k
    ni dragi bog nezna kakav ce nam petkovic bit nakon te duge stanke … nije bas pametno se oslonit na to
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Jedva čekam da se vrati i da krenemo pobjeđivati pa da krenu one klasične glupe teorije kako je on razlog što igramo sporo i da bismo s drugim napadačima bili konkretniji i brži
  • don
    11.3k
    evo i Cannavaro potvrdia da Bruno trenira jako dobro, tako da nije baš da miruje i da će mu tribat duži trenanžni proces da se vrati.
  • Crni86
    8.3k
    neka ga sto prije nazad, samo da je 100% spreman. Nista forsirat.

Odlicne vijesti.
  • ArtVandelay
    1
    Evo neka prvi moj post na zoni bude ovdje. Dobre su vijesti kaj se Petko oporavlja, nadam se da bumo ga skoro vidjeli na terenu kak slama gležnjeve stoperima. Nevjerojatno koliko čovjek fali ovoj ekipi i koliko je ekipa naučena igrat s povučenim napadačem.
  • Sajla
    7.4k
    na kraju Petko najviše fali pri branjenju kornera. koliko puta je on dobio skok, imam dojam da je svaku loptu na prvu stativu on odnio.
  • rokikaciga
    525
    samo da je 100% spremanCrni86

Ma neka je i 80% spreman, samo da se vrati na teren i da se ne ozljedi. Petko ionako nije nekakav presing igrao, a s loptom u nogama je madionicar. I to nam fali.
  • Jurki
    15.8k
    Kak se sve okrene za godinu dana.. a sjecam se ko da je jucer bilo kad je na pripremama samoinicijativno van zisel z igre.. tjeralo ga se iz kluba vilama i motikama, da kakvo je to postovanje prema suigracima, treneru, klubu itd..

Vrati se cim prije na teren Brunca "bolikurcina" Petkovic.. ako se do sad nije vidlo da smo smijesna ekipa bez tebe - sad se to vidi.
  • miro
    5.8k
    Možda nepopularno, ali ne može više Dinamo ovisiti ni o Petku ni Ademiju ni o Mišiću. Vrijeme čini svoje, treba gledat u budućnoat
  • Praskaton
    3.8k

Nebi rekao da je to nepopularno,toga su svi svjesni.
    Iduće sezone ozbiljniju ulogu od tih senatora mogu imat Mišić i Petko.Ostali tek epizodne uloge il umirovljenje.

Problem je što se treba stvoriti nova "klapa" a za sad ne vidim tko bi mogao bit predvodnik.Stojkovic,Kačavenda,Galešić možda.

Prodajom naših momaka(Sučić,Perković) kao i karakternih momaka koji mogu imati svoje uloge s klupe(Max,Spika),a dovođenjem neprovjerenih rjesenja u vidu Mmaea,Cordobe,Mbukua,Kange nećemo sigurno stvoriti tu kemiju u momcadi potrebnu za uspjeh.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.