• Dino
    3.3k
    Nakon tekme protiv Rijeke sam bio u teskom kurcu. Vec nakon prvog gola su mi sve lade potone i iskreno dosla mi je pomisao u glavu da nema sanse da mi osvajimo naslov ove godine. Ali sad kad se kolko tolko uspjelo slec sve kaj se desilo, shvatio sam da su jedine opcije:

1) Pobjedujemo Osijek i prolazimo u polufinale kupa
    2) Nakon dugo vremena apsolutno unistavamo tovare i tjeramo strah u kosti svima ostalima.
    3) Osvajamo naslov prvaka 2025.
  • Danko
    1.5k
    Moje nepopularno mišljenje je da bi trebalo ostavit fabia na klupi za slijedeću sezonu bez obzira kako ova završila.
  • Noel
    8.8k

Čak bi rekao da to i nije nepopularno mišljenje. Dosta ljudi razmišlja tako. Jasno je svakom da ovdje trener nije problem.
  • Cif
    242
    treba ga ostaviti ali dovesti sportskog direktora jebenog
  • Izet Hajrović
    4.1k
    do kraja sezone svakako treba ostati bez obzira na sve, a što će biti za sljedeću sezonu treba analizirati na kraju sezone s novim SD.
  • vjeko1701
    12.5k
    Jasno je svakom da ovdje trener nije problem.Noel

Neupitno je da trener nije problem al nažalost on zasad nije pokazao niti da je rješenje, barem djelomično.
  • don
    11.3k
    Neupitno je da trener nije problem al nažalost on zasad nije pokazao niti da je rješenjevjeko1701

kako bi bia rješenje kada nije u njemu problem? :grin:
  • Bosskovitz
    14.9k
    Moje nepopularno mišljenje je da bi trebalo ostavit fabia na klupi za slijedeću sezonu bez obzira kako ova završila.Danko

Slažem se. Malo sam i negativno iznenađen kad čujem kako Fabio kao novine uvodi neke stvari za koje sam mislio da se podrazumijevaju i da su već implementirane u sportskom sektoru, poput nutricionista, konkretnih menija i sličnog, otprilike kao kad je Vaha svojedobro tjerao igrače na pedikuru pa mi je bilo nezamislivo da netko tko živi od od svojih nogu i zarađuje ogromne novce na njihov konto ne ide na pedikuru. To je velika prednost trenera koji imaju višegodišnje igračko/trenersko iskustvo na najvišem nivou jer mogu prekopirati i prilagoditi za našu razinu ono što više-manje svaki trener kojeg smo do sada imali nije mogao jer je svima Dinamovo okruženje bilo najviša razina nogometa koju su iskusili.

To, uz neke vruće krumpire kojih se primio dok su ih prethodni treneri trpali pod tepih, govori mi da ima dugoročno dobar pristup. Volio bih da je riješio pitanje igračke motivacije i postojanja timskog duha kao takvog, i dalje mislim da je to naš ključni problem, ali za to će očito biti potrebni neki ozbiljniji rezovi i rad boljeg sportskog direktora.
  • ElDorado
    2.2k
    Ostanak Fabia jedina je nada za sljedeću sezonu. Sve drugo je potpuno besmisleno
  • vjeko1701
    12.5k
    kako bi bia rješenje kada nije u njemu problem?don

Pa ne moraš biti problem da bi ga riješio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.