• Mr Anderson
    11k
    TPK na Cvjetnom, odličan roštilj, cijene pristojne.
  • Droljo
    13.2k
    A kakav je onaj batak šta reklamiraju ko ludi dok čekam tekmu i odmah moram do frižidera pa se tjeleso širi i žmuta mi je sve veća i veća?
  • Sajla
    7.6k
    A kakav je onaj batakDroljo

po meni, puno preskup za ono što nudi. ništa bolji od drugih roštilja, a više cijene.
  • Petar86
    1.1k
    New York?
    Ako je tko bio u kratkim crtama sto je podcijenjeno sto precijenjeno od ovih glavnih atrakcija. Sto je skriveni dragulj itd..
  • R13S61
    268
    koliko ostaješ u NY?
    Ako je 2-3 dana, onda i nemaš neki izbor nego vidjeti ono što je najpoznatije... Bez obzira bilo precijenjeno ili podcijenjeno...
  • Petar86
    1.1k
    11 dana vise mi je bit novca jer su cijene ajme pa ako se sto da preskociti zasto ne. Vjerujem ekipi
  • Droljo
    13.2k
    Nisam bio al bi svakako probao onaj hotdog sa kolica na ulici. :rofl:
  • javolimtebejako
    2k
    istrazi po redditu, ima sigurno more ovakvih postova
  • ses86
    36

Rudy's bar - piva + whiskey 5 dolara plus uz svako pice hot dog gratis (nema uključenog tipa ni taxe)
    Hot dog ni slucajno uzimat na onim halal kolicima zato kaj se jedino mozes otrovat za 7 dolara.
    Za hranu nez sta bi ti preporučio jer osim u Rudaru (Hr restoran) nista dobro nisam jeo.
    Na jako puno mjesta ti uzimaju 20 posto tipa + 8 posto taxe, tako da racunaj da pivo koje kosta 7 dolara zapravo te ispadne 10.
    Obavezno posjeti jedan od vidikovaca uz zalazak sunca (cijena je 15$ vise ali se definitivno isplati)
    Nba utakmicu pogledaj, i da te ne pratis kosarku jako dobra stvar za vidjet je njihov nacin pracenja sporta.
    Coney Island - plaza di se kupaju i mjesto od kud su legendarni The Warriorsi.
    Po meni ti je 11 dana puno tako da ako imas mogućnost uplati si neki jednodnevni izlet
    (Washington, Niagarini slapovi.....)
    Sretno i ako ides u ženskom društvu pazi, ima svega po gradu, od ekipe kaj se pika po ulici do raznih drugih sranja i hrpe beskucnika.
  • Petar86
    1.1k
    Po meni ti je 11 dana puno tako da ako imas mogućnost uplati si neki jednodnevni izlet
    (Washington, Niagarini slapovi.....)
    ses86

U planu je otici do Washingtona i po povratku stati u Atlantic City :rofl:
    Hvala puno na savjetima :strong:
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k
    Kolega @ses86 je više manje sve rekao. Definitivno ti je 11 dana za sam New York previše. Nadodao bih još da posjetiš Chelsea Market, fora mjesto. Inače, hrana im stvarno nije ništa specijalno.
  • Petar86
    1.1k
    Broadway? Nisam od nekih predstava ovo ono ali kad vec idem racunam zasto ne pogledati nesto drugacije i posebno ipak je Broadway pojam kulture
  • Petar86
    1.1k
    Za NBA karte pokusavam doci u kontakt s nekim od kosarkasa da rijesi kartu ako je moguce. Za nesrecu Bogdanovica Netsi nedavno otpustili
  • javolimtebejako
    2k
    odi do Baltimorea ako os bit ko u Žici..samo kupi gun prvo
  • ses86
    36

Da, hrana je realno uzas.
    Po meni ti je izlet na Niagaru top stvar, letovi do Buffala su poprilično jeftini tako da je vrh stvar za posjetit.
    Prirodoslovni muzej je isto brutalan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.