• Maxova dijagonala
    3.1k
    Ne znam čemu pesimizam određenih forumaša?
    Ispali smo iz Europe što znači da ćemo igrat samo jednom tjedno i bit će vremena za uvježbavanje automatizama i rehabilitaciju.
    Ako je ona bosanska seljačina mogla nanizat desetak pobjeda onda može i talijanski nutricionist.
  • mosad
    936
    bosanska seljačinaMaxova dijagonala

Šta ti ovo treba ?
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    sarkazam prijatelju :razz:
  • Zg123
    1.1k
    Mislim da bi mogli i mi malo srediti akreditacije novinara kao sto su to tovari napravili
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Ne znam zašto pojedinci smatraju nepoželjnim podržavanje svog kluba kada mu ne ide dobro, to ne znači da se slažemo sa trenutnom situacijom, ali to znači da smo navijači, to je svrha navijanja i bodrenja kluba kojeg voliš. Ekipa se navikla na titule, a nakon svakog poraza kmeče duplo više od tovara koje ismijavaju. Dinamo se voli i u porazu i u pobjedi, ljudi koji vode klub mu žele dobro, tko radi taj i griješi, pa jedan City zaostaje 20 bodova u engleskoj. Idemo izgurati ovo do kraja, daleko je to od gotovog.
  • kajjaznam
    92
    Sve stoji kaj si napisao, ali nemreš mi doć i odigrat onak kak su oni u dubotu odigrati. Niti jedan dobiveni derbi ove sezone.
    Pa naravno da se navija za dinamo, pa za koga ćemo Boga mu ljubim
  • Noel
    8.8k

Stalno se mora ponavljati isto. Nitko nije prestao navijat i podržavat Dinamo. Samo su ljudi razočarani. Stalno isto ponavljamo. Idemo ponovit još jedanput. Nije sramota izgubit. Nije sramota bit drugi treći. Sramota je na ovakav način. Uz ovakvu užasnu konkurenciju. Uz ovakav budžet uz ovakvu navijačku podršku. Ova sezona je već sad sramotna i da uzmemo duplu krunu na kraju. Ovako se ne upravlja Dinamom ovako se ne igra za Dinamo. Ako je išta na nivou ove godine to je navijanje i podrška. Tako da te priče da je netko prestao podržavat Dinamo su gluposti. Samo su svi ludi i razočarani.
  • Droljo
    12.6k
    Samo su svi ludi i razočarani.Noel

I to smo prošli sa frendovima za i poslije tekme. Ne mora svatko sa acc ovod otrovat svoj mali dio zone. Pa sve da i jednom po glavi se napiše kako je sve u kurcu i niš ne valja ok. Ali tri dana derat jedno te isto i to sto puta na dan je malo previše čak i za moj ukus...
  • Jos-Optimus
    4.6k
    e to, neki seru i kad valja i kad ne valja
  • Jurki
    15.8k
    Na pocetku ove sezone ocekival sam mirnu plovidbu.. imamo to kaj imamo.. dok matematika ne veli da je gotovo, nije gotovo.. idemo se hititi na glavu svi skupa.. i igraci da pokazu konacno muda, a i mi moramo prestati jesti govna sa kurcenjem i optuzbama.
    Moze se sve jos zvleci na najbolji moguci nacin.. duplom krunom.

Sreca jedino kaj ove godine nemam lijecnicki pa mi doktor ne prepisal tablete za visoki tlak :rofl:

Sad treba zapeti jos jace.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    mislim da razumiješ da nitko ne priča o tebi koji se osjećaš i izražavaš kao i većina nas. Ali postoje ljudi koji su sretni jer su od svojih 10 gadosti jednu pogodili i sada likuju i vrijeđaju i ne prestaju gaditi, a stadiona vidjeli nisu.
  • Livi
    65
    S obzirom na trenutno stanje ne bih se čudio da izgubimo od Varaždina, a s Istrom odigramo neriješeno. Ali ostajem optimist do kraja po uzoru na Mikija
  • Marley
    3k
    Je li moguce da su neki od nasih, necu o imenima, u subotu nakon povratka produzili na koncert u Arenu? To je nemoguce, jel tako? Ako nista drugo, vremenski nije bilo izvedivo da to uopce stignu? Koncert je bio zakazan za 20 sati, a oni su tad jos bili prakticki na Rujevici.
    Mislim vjerojatno ljudi pricaju gluposti, ali da je istina, ja ne znam, bila bih potpuno sokirana. Slobodno recite kak sam naivna.
  • Iskrenjak
    241
    Itekako moguće nažalost :sad:
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Sta je sviralo u subotu?
    I ja isto nakon teskog dana na poslu samo mislim kako cu doma u mracnu sobicu samokaznit se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.