• Izet Hajrović
    4.1k
    u tom smjeru i ja razmišljam, odnosno razmišljam u smjeru promjene formacije u neku varijantu s 2 napadača. Na žalost, to ne bi bilo dobro za Pjacu i Hoxhu koji su u formi, ali neka žrtva se mora podnijeti u ovakvoj situaciji kad nemamo klasične šestice, a imamo kupus među stoperima i cijelom defanzivnom igrom ekipe. Formacija 3-5-2 prošle godine donijela nam je naslov.
  • Sajla
    7.4k
    Zašto je bannirnao toliko korisnika?antecacic

jer su kršili pravila foruma.

Ok, ovo psovanje i to.antecacic

nije ok, zato su i banirani.

Naslov je otišao drugi put u 20 godinaantecacic

nije još. velike su šanse da bude, ali još nije.

ostatak upisa bolje da ne komentiram... jesi pročitao uopće išta napisano u zadnja 2 dana? ako ti ne paše "cenzura", hvala ti na doprinosu u ovih 7 dana koliko si na ovom privatnom forumu, potraži neki s većom slobodom govora. na internetu ih ima i previše.
  • MarK
    879
    dobar odabir. Kača je desno malo upitan ali barem je agresivan i defenzivno bolji od desnih krila koje imamo. Vrijedi pokušati. Po meni ovakav sastav ne bi primio više od jednog gola iako brani Zagi.
  • Jurki
    15.8k
    Na žalost, to ne bi bilo dobro za Pjacu i Hoxhu koji su u formiIzet Hajrović

Zbog cega? Pjaca jako dobro moze funkcionirati kao spica i on time nebi zgubil poziciju u ekipi, a bilo bi zanimljivo vidjeti tandem Pjaca/Kanga. Da se Hoxha zrtvuje - mogu s tim zivjeti.
    Mene uopce ne zabrinjava napad, brine me kaj smo otraga ko rakova deca.. svako tira na svoju stranu, uz to je trenutacna lokacija svih golmana Marijanska Brazda.. prekid, korner, polusansu protivnici pretvore u pogotke bez ikakvih problema. Mmaeea treba ispaliti iz kluba momentalno jer tak loseg stopera ne sjecam se kad sam zadnji put gledal. Ne znam kaj bi rekel.. treba valjda dobiti batine za svaki gol koji zajebe.. pa bi se mozda onda trgnul.
  • NORTE
    13.7k
    Otpisivanje titule u ovom trenutku je totalna besmislica!
    Može Rijeka kiksati već u idućem kolu kod Gorice i već se otvara šansa za nas.
    Tko zna šta će bit za 2 mjeseca, kao i na kraju sezone za 3 mjeseca.
  • Marley
    3k
    slazem se, to nas je spasilo lani. Ali, pa ne treba zrtvovati Pjacu, u napad zajedno s Kuletom/Kangom :cool:
  • Izet Hajrović
    4.1k
    mislio sam u kontekstu da neće igrati prirodnu poziciju, ali slažem se da može igrati špicu. To je dobra varijanta za Osijek, možda i Hoxhu na lijevog wing-beka. Prošle sezone su wing-bekove igrali Vidović i Špikić u nekim utakmicama tako da sve se može. Franjić može i lijevog stopera odigrati u formaciji s 3 stopera bez problema, a možemo i s njim probati u vezi ako želimo defanzivnu stabilnost.
  • Hrc-Vg
    578
    Otkad je Kanga došao ja razmušljam o 3-5-2 s Pjacom i Kangom naprijed…Mislim da su komplementarni, Kanga traži loptu u prostor, a Marko to može…Desno krilo nam ionak ne postoji, a RPG voli prostor…
  • Fićo1986
    1.1k
    Ovakva količina riganja grozota prema klubu za koji kao navijaju kvazi fejsbuk ratnici a i na zoni ovdje je toliko ogavno da cu se iskljucit trenutno,sramite se gamad.
  • Zagreb1992
    2k

Rijeka te nakanta 4-0 ..Sportska politika očajna, Naslov ti mogu uzeti baš loš hajduk i Rijeka koja je ostala bez par bitnih igrača ...Kaj bi ljudi trebali hvaliti upravu ?
  • GeneralNapoleon
    924

Ubiti dobra ideja s obzirom da desni krilo i lijevi bek ne postoje. Recimo ovako:

Zagorac (Cavlina) - Galesic, KTC, Torrente - RPG, Belcar (Sucic), Franjic, Hoxha - Baturina - Pjaca, Kanga

Po potrebi se moze pretvorit u dvije desetke za dodatnog igraca u vezi. Jedina pozicija koja ne zadovoljaca je lijevi wingback. Ali opet Hoxha bi to trebao moc izgurat.

Uz to mozda fali onda ofenzivna rezerva sa klupe za kasnije (tolko o dubini), a li zato se dobije vise opcija za mijenjanje u vezi.

Mislim da bi tako isto noglo dobro funkcionirat. Kljucni mi se cini da se bracimo u otvaranje igre sa 3 stopera plus dva zadnja vezna. Nama svi stoje u zadnjoj liniji i cekaju.

A tako bi dobili sigurni i defenzivne stabilnosti.
  • Sajla
    7.4k
    riganja grozota prema klubuFićo1986

Kaj bi ljudi trebali hvaliti upravu ?Zagreb1992

kad bi bar postojalo još nešto između...
  • Izet Hajrović
    4.1k
    upravo to. Rijeka ima Kup, nema širinu i vidjet ćemo kako će proći na gostovanju u Gorici. Gorica se natrpala iskusnim igračima. Na nama je da dobijemo Hajduk i onda potencijalno dolazimo na -4. Rijeka nakon Gorice ima doma Šibenik i Hajduk, Šibenik se bori za ostanak, ali ipak je teško računati na njih. S Hajdukom može biti svašta, a nakon toga imaju Slaven u gostima koji se bori za Europu s dobrim trenerom, imaju Varaždin doma koji trško da će im uzeti bodove na Rujevici, ali nikad ne znaš i onda imaju Istru i Lokomotivu u gostima. To su jako nezgodna gostovanja. Onda im dolazi Osijek s vjerojatno novim trenerom i onda idu nama na raport. Nema šanse da Rijeka sve to dobije, a na nama je da budemo pravi i u nedjelju dobijemo tovare. Ako njih ne pobijedimo, onda sve ovo pada u vodu i ništa od naslova.
  • rioda
    7.1k
    Šteta jedino što Rijeka s Goricom igra u subotu, veći bi im pritisak nabili pobjedom da igramo prije njih. Ovako ako oni pobjede je još veći pritisak pobjede na nama, a tu smo se već 'iskazali' više puta ove sezone
  • Jurki
    15.8k
    nama je isti kurac.. dobila Rijeka ili ne.
    Mi moramo tovare tuci kak god umijemo i znamo.
    Cak i uz eventualni kiks Rijeke.. nama to apsolutno nist ne znaci ako tovari izvuku pozitivni rezultat.
    A to kaj se pritiska tice.. ako igraci Dinama ne znaju kaj moraju napraviti.. onda nek se komotno svi ubiju odmah nakon utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.