• marcio amoroso
    42k

Naravno da nije gotovo, ali moramo pobjeđivati u nizu. Da smo sada nanizali 5 pobjeda umjesto 3 pobjede i dva poraza bili bi prvi.

Dinamo je jedini niz od 4 pobjede imao u prva 4 kola. Nakon toga je niz od dvije pobjede najduži niz.

Da sada nanižemo 5 pobjeda u sljedećih 5 utakmica HNL-a bili bi u sasvim otvorenoj borbi u zadnjem krugu. Jeli od ove momčadi realno očekivati 5 pobjeda u nizu procijenite sami.
  • vjeko1701
    15.5k
    Hajduk, Slaven, Lokomotiva, Varaždin, Istra.

Tužno je da u tih 5 kola nije realno očekivati barem 4 pobjede i remi ako ne već 5 pobjeda.
  • marcio amoroso
    42k

Hajduk H
    Slaven A
    Lokomotiva H
    Varaždin A
    Istra A

Tu je pet pobjeda za ovu momčad nažalost znanstvena fantastika.
  • vjeko1701
    15.5k
    Nažalost.
  • fakin
    845
    ne vidim na čemu neki pojedinci grade optimizam. ono cijelu sezonu smo očajni, sad nas je rijeka ponizila i sad kao odjednom će isti ti igrači koji su očajni postati vrhunski i početi pobjeđivati u serijama. je, kako da ne.

nakon dugo godina nismo favoriti doma protiv hajduka i u ovom stanju momčadi i igrača pobjeda u nedjelju bi bila iznenađenje nažalost.
  • Vučko53
    298

Mi smo i dalje favoriti protiv Hajduka. To ti najbolje govore kladionice kojima zivot ovisi o postavljanju uloge favorita.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Ja i dalje mislim da ako dobijemo tovare da smo natrag u igri. I dalje smatram da Rijeka nece izdrzat do kraja te da ce i dalje kiksat svaku drugu utakmicu u globalu.

Problem je samo sto prije ocekujem da nas tovari nasamaraju nego da uopce x izvucemo. A kamoli da udemo u seriju koja je neophodna da se icemu mozemo nadati.
  • Nolifer
    11.3k
    Iako sam nezadovoljan trenutnim sra odnosno stanjem, vjerujem da će se sad u kratkom periodu momčad uspjeti posložiti i da budemo pobjedili 4, ako ne i 5 u nizu. Jer mi smo Dinamo, zašto bi se bojali ikoga od gore navedenih protivnika? U tišini radit i radit i rezultati će doć na svoje.
  • don
    13.2k
    nakon dugo godina nismo favoriti doma protiv hajdukafakin

na favbetu je još i najmanja kvota na hajduk, na ostalim kladionicama ide i do 5.50

IMG-8547.jpg
  • Ivdzo11
    6.7k
    Derbi kontinentalnog dijela zemlje, nekadašnjih kraljevina Hrvatske i Slavonije koji se igra u Maksimiru od 19.45 sati vodit će Duje Strukan (Split) s pomoćnicima Alenom Jakšićem (također Split) i Vedranom Đurakom (Sv. Ivan Zelina), četvrti sudac bit će Antonio Melnjak (Rijeka). Iz VAR sobi ordinirat će Ivan Bebek (Rijeka) i Mario Zebec (Cestica). (G)
  • Droljo
    16.5k
    Kad će ta srijeda da isperemo gorak okus...
  • fakin
    845
    ja govorim nogometno, ne kladioničarsko. realno igramo očajno, iz utakmice u utakmicu smo sve gori i gori. tovari su isto loši, ali svaku treću utakmicu imaju pola sata bljeska, kod nas nažalost nema ni toga.

naše utakmice su očajne i jednostavno ne znam što bi se odjednom moglo promijeniti? golmani će odjednom početi braniti? mmaee više neće ispadati ko malo dijete u obrani? ademi će odjednom moći trčati i stizati protivničke igrače? kule će odjednom postati stroj za golove?
  • don
    13.2k
    ja govorim nogometno, ne kladioničarskofakin

pa i kladionice govore nogometno, ne stavljaju sigurno koefcijente random ljudi.
  • MarK
    978
    Volio bih da krenemo igrati sa dvije šestice Franjić-Sučić, lijevog beka nek krpa tko god. U sredini je ozonska rupa.
  • Sajla
    9.2k
    treba izdržat još par dana, dobit Osijek na bilo koji način, a onda sve iznova. u subotu se okreće novi list kalendara, Mbuku, Špikić i Ogiwara prepuštaju mjesto Petku i Stojkoviću i sve će krenuti nabolje jer je ožujak prvi proljetni mjesec!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.