Ni za jednu funkciju načelno nije potreban natječaj. Uostalom, dosta sranja, nego direkt u glavu. Nije problem funkcija nego Sanjin Španović imenom i prezimenom. Zašto to maskirat nekakvom željom za saznanjima? — OBIGB
Ne trebam ja vaše odgovore na pitanja i mišljenja koja su mi potpuno irelevantns. — Krulek
Kao član kluba zanimaju me odgovori uprave na sastanku sa članovima o kupovini neadekvatnog igračkog kadra — Krulek
koliko je to financijski stajalo Dinamo (Dinamo nije privatna prčija ) — Krulek
objašnjenju za što je odgovoran Marić ili možda još netko zadužen za sportsku politiku i zašto su ga smijenili, tko je "zaslužan" za smjenu trenera — Krulek
kako to misliš? da se igramo pretpostavki ili? da se možda pod boljim trenerom jače razvio Mauro Perković ili Baturina "izgubili" smo 55mil eura? kako to misliš financijski unazadilo? Taj gubitak (ako pucaš na odštete) će biti vidljiv, opet u financijskom izvješću.koliko je to financijski unazadilo klub — Krulek
Dakle, Uprava 3 člana, IO 13 i NO 3, skoro 20 ljudi koji su u nesportskom dijelu, dok sportski dio drže Zajec i do nedavno Marić. I dva novozaposlena skauta Mustedanagić i Šokota. Marića više nema, sad su ostali Zajec i Džemo pomalo u godinama, i neiskusni Šokota. Ne znam, izgleda da bi trebalo tu pojačati ekipu, ne samo zaposliti novog SD. — Patak
Za pocetak novi sportski direktor. — Papastrumf
9. Suradnja s domaćim i međunarodnim organizacijama
10. Društveno odgovorno poslovanje
Obje točke su klasični korporativni proljevi i teško ih je konkretno ocijeniti. — dmil
no sportski rezultati su i dalje vrlo loši — dmil
za koju smo mislili da je tad bila kriminalna, dok nam nije došla ova. — dmil
I da, problem je u imenu i prezimenu. — OBIGB
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.