• Crni86
    8.3k
    i sta bi to promjenilo?

Znas ti koliko vremena oduzima takva manifestacija? Da li je bolje da se to vrijeme utrosi na to da se sad izvucemo iz govana ili da ti dobis informacije zasto je maric dobio otkaz?

Koja je razlika da li ces tu info dobiti sada ili na kraju sezone?

Daj se ljudi malo skulirajte. Malo ste previse zabrijali koja su vasa prava pa niste dionicari da vama ti ljudi moraju na mjesecnoj razini pravdat svaki svoj potez.
  • Krulek
    726

Ja imam previše godina da bih Vas pitao za životne savjete. Ipak me zanima nešto. Iako radim dobro plaćen posao nemam ni blizu 100 eura na sat. Ako bi mi mogli preporučiti nešto takvo pred mirovinu, osim naravno mjesta SD u Dinamu, bilo bi mi drago. Unaprijed se ispričavam na Vašem izgubljenim vremenu i na ovoj očito...šali.
  • Krulek
    726

Razlika je u obećanoj transparentnosti u kriznim situacijama posebno. A toga....nema. Za to ne postoji alibi izvlačenja iz nečega jer se ni tu nisu pokazali sposobni.
  • Zg123
    1.1k
    Mislim da uprava treba objaviti kad idu pisat i srati, sto jedu tokom dana, na sta trose svoje novce, jesu li clanovi mozemo i to sve staviti javno i objaviti na stranicama gnk dinamo kao neka vrsta imovinske kartice u saboru i vladi.
  • Crni86
    8.3k
    di je obecana ta transparentnost u kriznim situacijama?

Mozes mi nac?

A zanimljivo je kako kada ti se na svaki argument odgovori i pobije ga se ti izvlacis neki novi samo da ispada da nesto pises i da si u pravu. Nemas ti pojma ocito kako funkcioniraju velike transparentne organizacije i pustite ljude da rade svoj posao a dobit cemo sve infromacije koje trebamo na kraju sezone.
  • Dinamo-SB
    104
    Dao sam upozorenje o tome prije točno dvije stranice i ti nastavljašvjeko1701

Promaklo mi je i OK prihvacam prituzbu.Ali ne mogu reci da sam zadovoljan ovakvom slobodom govora,tim više što ja baš ne želim politiku i sto govorim u kontekstu da nesto ne zelim politicki priustno u klubu pa mi je ovo sve paradoksalno. Ugl. bilo kako bilo.
  • Krulek
    726

Odgovornost, transparentnost=
    demokratičnost. Ako ne mislite tako, poštujem, sretno vam bilo.
  • vjeko1701
    12.5k
    Ovo je forum. Za njegovu dobrobit je administracija (vlasnici) prije dva mjeseca donijela odluku vezano uz ubacivanje politike u rasprave. Ti si tu novi (pretpostavljam) pa nisi vidio na kaj su neke teme znale ličiti prije te odluke.
  • Crni86
    8.3k
    i here we go again. Rekao si da je obecana transparentnost u kriznim situacijama. Zamolio bih te kada si to vec tvrdio da mi pokazes gdje je to tocno obecano i od strane koga?

Transparentnost i demokracija ne znaci da ce tebe neko svaki dan izvjestavat o tome. U kriznim situacijama se djele informacije samo s ljudima za koje se vjeruje da u tim trenutcima mogu pomoci ili moraju donijeti neku odluku u tim trenurcima, a clanovi to nisu. Ljude treba pustit da rade svoj posao.
  • mali M
    6.9k
    Razlika je u obećanoj transparentnosti u kriznim situacijama posebno. A toga....nema.Krulek

Okej, ajde poštujem pitanje. zbog jasnoće odgovora molim te da mi preciziraš oko čega trebaš transparentnost u ovoj kriznoj situaciji kako bi ti lakše odgovorili?
  • Krulek
    726

Ne trebam ja vaše odgovore na pitanja i mišljenja koja su mi potpuno irelevantns. Rečeno mi je da Zona ionako nema nikakve veze sa klubom. Kao član kluba zanimaju me odgovori uprave na sastanku sa članovima o kupovini neadekvatnog igračkog kadra i koliko je to financijski stajalo Dinamo (Dinamo nije privatna prčija ), objašnjenju za što je odgovoran Marić ili možda još netko zadužen za sportsku politiku i zašto su ga smijenili, tko je "zaslužan" za smjenu trenera, koliko je to financijski unazadilo klub i još dosta toga, jednom riječju odgovornost o kojoj stalno govorim onima koji se prave slijepcima kraj zdravih očiju. Ne želim više ponavljati ono što netko izbjegava shvatiti. Lp.
  • OBIGB
    735

Ajde ti široj javnosti objasni kako je ta politika “Možemosa” utjecala na išta u klubu. Konkretan primjer gdje je Dinamo zbog nekih ljudi napravio nešto što nije u duhu Dinama, kako god to definirali? Što ćemo s gradonačelnikom zabkojeg nisam glasao? Oćemo odjebat projekt stadiona ili nam je ipak to OK zajedno s lopovima iz HDZa?

Nemoj ići s pričom tko je za koga glasao, molim konkretan čin. Jel to famozni antihrvatski 3. dres koji je bez grba još od vremena hrvatskih nacionalista Vlatke Peras i Antolića ili od kada već?

Oko Sanjina što se točno preispituje a da se nije odgovorilo? Ako ime krimena neka mu uprava da otkaz. 2000 puta? Koji IQ imaju ti ljudi kad pitaju jedno te isto, a odgovor im je dan i onda opet? Znači žele čut ono što žele čut, valjda. Ja ne razumijem. Lakše je srat, prosipat žuć na forumu, nego priznat- lik mi je antipatičan, ne znam definirat točan razlog i aj bok. Ili radi svoj posao ili ne radi- koji kurac je bitna njegova plaća, jel 2-3-4k eur, što je mejrilo i tko je sudac? Samo uprava. Javnost preispituje? Ne preispituje javnost, nego ljudi koji iz ovih ili onih razloga imaju animozitet prema Sanjinu, koji je očito negativna pojava, magnet i personifikacija sveg zla.

Što onda da radimo s komunjarom Naukovićem koji je godinama vodio djecu s posebnim potrebama na hodočašća u Lurd? Valjda se preobratio.

U krizi rezultata, krivih poteza na sportskom planu se raspravlja opet o Sanjinu i xy broju ljudi koji ispituju i zanima ih. Ma nemoj.

Nemogu smislit možemose, totalni sam antipod takvoj struji, ali stari, daj više sjaši s time.
  • Patak
    3.1k
    Od ove rasprave meni je ovo najzanimljivije.

Dakle, Uprava 3 člana, IO 13 i NO 3, skoro 20 ljudi koji su u nesportskom dijelu, dok sportski dio drže Zajec i do nedavno Marić. I dva novozaposlena skauta Mustedanagić i Šokota. Marića više nema, sad su ostali Zajec i Džemo pomalo u godinama, i neiskusni Šokota. Ne znam, izgleda da bi trebalo tu pojačati ekipu, ne samo zaposliti novog SD.
  • deda
    35.5k
    Vjerujem da se ide u tom smjeru. Radi boljeg razumijevanja za neupućene IO i NO nisu na trošku kluba.
  • Dinamo-SB
    104

Lakše je srat, prosipat žuć na forumu, nego priznat- lik mi je antipatičan, ne znam definirat točan razlog i aj bokOBIGB

Evo točno sam napisao šta je ljudima problem. I tocno objasnjeno u postu. Ali taj dio si izostavio. Napominjem da meni osobno lik i djelo nije toliki problem koliko kmečenje ljudi da ga se napada. Ako si prihvatio tu novoizmisljenu funkciju bez javnog natjecaja odmah nakon demokratskih izbora(bilo tko,ne samo on) gdje su svima puna usta transparentnosti i demokracije mogao si i ocekivati da javnost ce te prozivati jer tako jednostavno funkcionira.

Razlog je taj da je zaposlen bez javnog natjecaja na novoizmisljenu funkciju predstojnika ureda predsjednika kojem piše knjige. I sad se svi čude kao sto ce javnost to konstantno preispitivati.Dinamo-SB

Što se tiče drugog dijela tvog odgovora upozoren sam od strane moderatora da je zabranjena priča o politici na forumu te stoga ti necu replicairati na taj dio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.