• Olmic
    4.1k
    potpisujem. Nadam se da Cavlina preuzima jedinicu a na ljeto zazelit srecu Ivanu
  • Maxova dijagonala
    3k
    Čavlina ima ogroman prostor za napredak,nije ni on trenutno za jedinicu Dinama ali bar ima taj kurčevit stav i ne jebe živu silu.
    Ako ne budemo imali love za baš neku klasu na golu treba ga forsirat i trpit njegove dječje bolesti.
    U mene je Nevistić ispucao sve kredite.
  • Crni86
    8.3k
    Mislim da malo mjesate stvari. Nije da nevi nije stalo vec ja mislim da je on takav. Mislim da je plasljiv, po prirodi nema puno samopouzdanja i mislim da sam vidio prije par godina da je bio na onoj stranici mentalni trening na fejsu. Svi koji su igrali nogomet znaju zasto je golman ogranicen na 16 metara. Jbga moraju bit malo ludi, skureniji i s mudima do jaja. A ne da ih poljulja jedno ispicavanje. Kada imas takvog golmana lakse je igrat cijeloj ekipi, svi dobe samopouzdanje.

Neva je imao stvarno dobar period proslu sezonu na proljece, ali dinamov golman ne moze varirati toliko sa samopouzdanjem jer imat ces tekmi da ces imat jedna udarac u okvir i jedan gol.
  • NitkoBitan
    23.2k
    Pa eto dosli smo do zakljucka da je on "takav" a takvi karakteri jednostavno ne mogu biti "jedinice". Nije da pokazuje neku ekstra kvalitetu...

Po meni samo gubimo dragocjeno vrijeme koje smo mogli dat Cavlini koji nije nista gori golman od Nevistica.
  • Marley
    3k
    Ja to ne vidimsarenicvjetic

Tako je... TI ne vidis... zato se radije ostavi takvih analiza jer ti ne ide bas.

Opsuj si kad kiksas, udari stativu, napucaj loptu u svoj gol, proslavi zabijen gol kao Livakovic, izderi se na Mmaeea... Sorry ali ja to nista ne vidim od njega.NitkoBitan

Decko se svim silama na terenu trudi samoregulirati, ostati sabran. Eto tako meni izgleda, a znam ponesto o tome.
    Zasto? Vjerojatno da ga ne omete jos i vise ako se prepusti emocijama, a usred utakmice je i mora odrzati koncentraciju na maksimumu. Jel znate vi koliko je to tesko?

Kako to znam, ako mi on osobno nije rekao, a nije? Pa eto, necemo ovdje o meni i mojim skillsima, ali ukratko-VIDIM. Ne morate ga voljeti, ali ste s ovakvim zakljuccima totalno u krivu, 100%.

Obecala sam da necu vise ulaziti u psihoanalize, ali jednostavno ovo kad krene, ne mogu izdrzati da ne kazem. Prvi ste poceli haha.

Sad stvarno vise necu, rekla sam sto sam imala za danas :razz:
  • Marley
    3k
    Zamisli njega da igramo protiv Barcelone u ligi prvaka,pa sa ovakvim stavom njegovim morali bi mu pelene kupit za tih 90 minuta.
    Žao mi je ali tako je kako je.
    Inače je najveći problem ovog kadra mentalitet,imaju ga Zagorac,Theophile,Rile,Ademi,Sučić,Baturina,Pjaca,Mišić,Petković,Stojković i Kačavenda...ostali su uglavnom skup beskičmenjaka
    Maxova dijagonala

Beskicmenjaka? Dobro da ja nisam mod, meni ovo spada u poprilicno vrijedjanje igraca.
  • Danko
    1.5k

Meni ovo ko kad kanga traži karton za radeljića :lol:
  • Maxova dijagonala
    3k
    Neka me slobodno baniraju ja ću i dalje ostat pri svom.
    Ova ekipa nema karakter,nemaju muda i glavni su krivci za ovo sve uz Marića koji je ovo selektirao.
    Vraga bi se sad svi pitali kolika je plaća Sanjinu ili skupštinarima da su ovi na terenu pokazali malo muškosti i zašto su najplaćeniji u ligi.
    Na terenu imamo skup curica...čast gore navedenim igračima koji imaju nekakvu karakternu crtu.
    Ne znam kako možete branit kada netko okreće guzicu u bloku ili se boji izać na loptu? Meni je to odvratno za gledat.
  • sarenicvjetic
    33
    al zato ti sve znaš i vidis
  • Marley
    3k
    apsolutno ne, premalo je toga u sto se razumijem u zivotu haha.
    Ne znam cak ni neke stvari koje bih u svojim godinama vjerojatno trebala. Ali me ne zanimaju, pa niti ne znam. Nemam problem to reci.
    Ali zato te stvari ni ne komentiram bas, a pogotovo ne s ciljem da nekoga popljujem.
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Neva nažalost nije ni sjena onog dečka s proljeća. Bio je fenomenalan i svojim obrana nam je donosio iznimno bitne bodove. Sada je sav preplašen, zrači nesigurnošću, i na centaršutima i kod igre nogom. Očekivati od njega trenutno da će nešto obraniti ili izać i pokupit korner/centaršut je apsurdno. Imao je problema s leđima i od tada nije pravi, to je činjenica. S obzirom na to da je Čavlina ozlijeđen, Filipović u Šibeniku ostali su nam samo Zagorac i Nevistić…Nisam pametan, ali trenutno mislim da nam je Zagi korisniji.
  • sarenicvjetic
    33
    realna stvar koja se tebi možda ne sviđa ne znaci da se pljuje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.