• don
    11.6k
    kad se to igrač u zadnje vrime ispriča ovako u direktnom razgovoru sa grupom? Pitam, zanima me. Jer ne sićan se da je.
  • Jaro
    9.2k
    malo s grupom, malo na drustvenim mrezama, malo na izjavama nakon tekme - ako se redaju isprike a nis se ne mijenja - to su isprike s figom u dzepu...
  • don
    11.6k
    je samo šta se to ne dešava ka sinoć ovako licem u lice sa grupom.
  • ElDorado
    2.3k
    Iskreno a kaj nama vrijede isprike i prazne riječi? Najlakse je trkeljat. Ajd se dokaži djelima
  • dinamo u srcu
    1.9k
    znam samo za početak kad je doša i "Ja se svima u moje ime, i u ime kluba ispričavamdon

Jedini koji ima hrabrosti otić pred navijače, druge boli briga realno.

Meni je žalosno za igrače koji dobivaju toliku lovu kao mi za godinu svakodnevnog rada da igraju bez trunka borbe želje i da se tako sramote. Nije problem izgubit igrat loše ali pokaži da ti je krivo da ti je stalo da se boriš, nešto. Ne igraš ti zbog novaca više, osigurao si sebe i svoju djecu za cijeli život, igraš zbog sebe zbog ugleda časti, da te ljudi pozdrave u kvartu u gradu.
  • Laugreano
    3.5k
    Drago mi je da je jos netko ovo primijetio. Loše mi doslo kad sam ovo vidio, i tu sam znao da nam se lose pise. Lopta ide na desnu stranu kod KTC, Ademi laganim korakom trčkara, umjesto da šprinta po loptu dok Riječani napadaju kao hijene.
    Kad ti kapetan igra s takvom bolikurčinom to ne moze dobro završit.
  • Crni86
    8.4k
    znam samo za početak kad je doša i "Ja se svima u moje ime, i u ime kluba ispričavam"don

Lijepa gesta kapetana, ali vec dve godine slusamo o losem pristupu, moramo bolje i sl.

Mene su moji ucili da je dzabe isprika kada ti ne pokazujes da zelis to popravit i izmjeniti. Ista stvar je i ovdje, lijepa gesta, ali zanimaju nas samo djela, a ne rijeci.

Po rijecima smo vec trebali bit prvaci. Baturina je ove sezone izjavio valjda vec 5 puta da je pristup bio kriminalan. Ademi se mora ispricavat poslije rijeke, ispricava se boysima u banjolama radi bayerna.sve lijepo, ali gospodo pa nije taj problem od jucer. To traje vec sezonu i pol.
  • GeneralNapoleon
    996
    Ispricavaju se samo da bi vec u sljedecoj utakmici bilo isto sranje kao prikazano na ovoj slici. Koja ogromna rupetina jer se nitko ne krece. Odma mi tlak skoci na 200 dok vidim to.

Trka trka trka pa agresivnost agresivnost i agresivnost. To je sve sto ovoj ekipi treba.
  • Danko
    1.5k
    Samo se sjetite situacije protiv gorice kad onaj mali tovar počne mlatit nemilice, nitko ne reagira da bi zaštitio suigrača, da bi ga uhvatio za vrat odgurnuo il nešto , halo došo vas je tući u vašu kuću a svi samo čekate da ćoravi lovrić izvadi karton
    Pa kakva ste vi ekipa? Gdje su kičma, muda, karakter?
  • NitkoBitan
    23.4k
    Kad ti kapetan igra s takvom bolikurčinom to ne moze dobro završit.Laugreano

Nije bolikurcina nego nemoc, losa kondicija, pusacka pluca...
  • Laugreano
    3.5k
    Bolikurcina, neznanje ili nemoc, koje god od toga da je, nije za dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.